Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (07/10/2010)(kk) (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (06/10/2009) (kk) (bebişi doğdu)
3- Bahar07 (10/10/2009) (kk) (10 haftalık)
4- Mutlu_umutlu (08/04/2010) (kk)
5- G_y (16/04/2010) (kk)
6- Zerr (30/04/2010) (kk) (18 haftalık)
7- Ela _emre (02/05/2010)(kk)
8- Yasmin3561 (18/08/2010) (16 haftalık) Erkek
9- Füsuncuk (04/09/2010)(kk)
10- Narcicegi16 (26/10/2010) (kk)
11- Bocuss (07/10/2010) (5 haftalık)
12- Selmatem (09/08/2010) (10 haftalık)

10 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :)))

kendini de yazzz

kizlar bu gun bende sanki korkunun yerini acele aldi.daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.cabucak olsun bitsin artik istiyorum.deminden beri dusunuyorum ordan cocuk cikiyor.nasil olurda acilmaz o cucucuk gorunen deligin ne kadar esnek oldunu dusunuyorum surekli.aciyi da gectim artik acisa bile bir anlik biseydir diye dusunuyorum.insallah bu dusuncelerin regli bitince de boyle olur da cabucacik cozerim allahin izniyle insallah.oncelerden bebek sorana onlar dusunmuyorlar diyorlardi artik kendileri de israr etmeye basladilar.bizde cok istiyoruz (GERCI ALLAH DAHA IYISINI BILIR MUTLAKA BIR HAYIR VARDIR EVLADINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH )ufff bugun biraz cökük gibiyim sanki

dilatörümü satıyorummm.......
arkadaşlar Süleyman Eserdağ hocamızda tedavi gördüm, ve dilatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenleride anlatacagım ... mesaj atın .....Acilll almak isteyenlere

şişşşşşşşşşş lütfen ecrincim.....kendine sürekli şunu de: reglim bitsin daha kolay olacak denemelerim....acımayacak esneyecek....ve iş bitsin artık....bak kimler kimler yaptı benim eksiğim neymişki....bende yapıcam!!!!!

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (07/10/2010)(kk) (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (06/10/2009) (kk) (bebişi doğdu)
3- Bahar07 (10/10/2009) (kk) (10 haftalık)
4- Mutlu_umutlu (08/04/2010) (kk)
5- G_y (16/04/2010) (kk)
6- Zerr (30/04/2010) (kk) (18 haftalık)
7- Ela _emre (02/05/2010)(kk)
8- Yasmin3561 (18/08/2010) (16 haftalık) Erkek
9- Füsuncuk (04/09/2010)(kk)
10- Narcicegi16 (26/10/2010) (kk)
11- Bocuss (07/10/2010) (5 haftalık)
12- Selmatem (09/08/2010) (10 haftalık)
13- Ada_439 (..............) (7 haftalık)

11 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :)))

venüscüm çok tşk ederim canım.yardımların için.bende bebişin olsun diye dua edeyim inşallah hayırlısı ile

rica ederim bebişim ne demek en güzel teşekkür başardım yazman benim için bundan daha güzel bir şey olamaz....saolun walla sizlerde benim dualarımdasınız her ezan okunuşunda her cuma vaktinde dua ediyorum Allah hepimizin kalbine göre versin

Canım benim yaaa....Allah acil şifalar versin...babacığın tez zamanda sağlığına kavuşur,inşallah..Dualarım seninle..

canım 3 gün öncesine kadar ben de sen gibiydim.. regl döneminde böyle mi oluyor ne... bence o an bişey yapamıyoruz ya sabırsızlanıyoruz, bir de burda deneyenleri başaranları okuyunca kaba tabirle hepten gaza geliyoruz... reglim biteli 3 gün oluyor aynen devam ediyor bu durum, rahatsızlandığım için pek zorlamadık bugün daha iyiyim ve sabırsızlanıyorum

Amiiiiiiiiiiiiin,canım..

evet canim oyle motive etmeye calisiyorum kendimi.su anda cok cesaret var uzerimde insallah cesaretimi kiracak bir seyle karsilasmam.esniyor diye surekli icimden geciriyorum aklima iyice yer etsin diye.iste bebek diye boyle israr edilince bende cok istiyorum cunku moralim bozuluyor biraz.ama allahin izniyle artik ertelemek istemyiorum.bu kadar senemi zaten boyle gecirdim birseyden habersiz bir halde.resmen artik kadin doktoruna gidip rahat bir sekilde muayene olmak istiyorum ya nereye kadar.bende yasca kucuk insanlar ne bileyim sistt desen ödü kopan insanlar yapiyor ya gozumun onunde hepsi benim neyim eksik ki.artik bitirmek istiyorum bu isi.ertelemek istemiyorum herseyi bahane ediyoruz yok oyle oldu yok boyle oldu.aslinda kacmaya calisiyoruz.bu hastalik ugrasmadan gecmiyor su anda yazismayan sessizce okuyan varsa burayi onlara ozellikle sesleniyorum.bu hastalik zamanla gecmiyor arkadaslar cozumu var o da parmak egzersizleri doktora da gitseniz aynisini yapacaksiniz baska care yok.beni gibi senelerinizi oturup gecer zamanla diyip ertelemeyin.
kac yasindayim vajimi daha yeni gordum varmi boyle birsey ya.sanki baskasinin organi.elimize de bakabiliyoruz bunu nasil bir sekilde algilamissak sanki icinden öcü cikacak sanki ödümüz patliyor gormekten.

kizlar ya kusura bakmayin biraz icimi bosalttim sanki....

Bundan sonrasında başaracaksın Allahın izni ile canımm.
yeterki inanmaya her daim devamm yapacamm başarıcamm diye.
sende azim var ben görüyorumm yapacaksın inş
bide şunu regl döneminde hep düşün gözünü kapat ve o ilişki anını yaşadığını düşün.
hiç acımadan vajinin hemen açıldığını ve mutlu olduğunu düşün beynine komut vermiş oluyorsun o zaman
daha rahat oluyor öyle yapınca yemin ederim.
ya inş hep beraber başaracağız. bizi bizden başka anlayan yok vallahi.
yaşamayan bilemiyor. iyiki birbirimiz bulmuşuz. seni o kadar iyi anlıyorum ki canm
Allahım bize yardım etsinn

ben geçen hafta psikologa gitmiştim onu da paylaştım,bu hafta da egzersizlere başlıyorum inşallah..dua edin bana da..bu arada regl iken egzersiz yapılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…