- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.741
aslinda birsey daha sormak istiyorum. vallahi utaniyorum yazarken ama baska carem yok bilmedigimden soruyorumparmak egzersizi yaparken kizlik zari zarar gormuyormu? yani parmagimla kadin olmak istemiyorum. egzersiz yapan arkadaslar biraz aciklayabilirlermi acaba?
simdiden tesekkurler...
ben hiç incelemedim parmak egzersizi yaparken ayna koymuştum baktım ona bakacam diye hiç ilerlemiyorum kalsın şimdilik dedim öyle açıp incelemedim ama ağda yaparken inceliyom ama bende kızlık falan kalmadığı için bişeycikler göremiyorumcanım biz herşeden nem kapıyoruz bizde hiç bi tuhaflık yok sana öyle geliyor
aslinda birsey daha sormak istiyorum. vallahi utaniyorum yazarken ama baska carem yok bilmedigimden soruyorumparmak egzersizi yaparken kizlik zari zarar gormuyormu? yani parmagimla kadin olmak istemiyorum. egzersiz yapan arkadaslar biraz aciklayabilirlermi acaba?
simdiden tesekkurler...
vallahi cok haklisin herseyden nem kapiyoruz. hergun kendimde tuhafliklar buluyorum. aslinda belki de hicbir tuhaflik yok ama ben dusune dusune olmadik seyler getiriyorum aklima. zaten jinekologta gayet normalsin demisti :) ay naapsam bilemedim. uygun bir zamanda bende su parmak olayini deneyip haber vericem.her gerlismeyi paylasicam. bu forumdan gercekten cok buyuk destek ve moral buluyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
kızlar ben geldım 3 gundur annemdeydım dun gekdım sızlerı cok ozledım 3 gundur ne var ne yok daha yorumları okumadım basaran oldumu
canım benim utanılacak bişey yok biz neler neler paylaştık burda artık aile olduk...anacım ben ilk egzersiz yaptığımda çıkarıp parmağıma bakıyodum kırmızı varmı diye bide tekrar içeri sokamam diye 10 dak falan içerde tutup çıkarıyodum kendi kendime testler yapıyodum parmak içerdeyken sağ elimle sol kulağımı tutabilirmiyim yok sağ ayağımın ucunu dizime değdirsem nolur parmak gibi deli deli şeyler yapıyordum vakit geçmiyodu bi türlü sona bi çıkarıyodum parmak buruşmuş parmaklıktan çıkmış belki kırmızı gelir ben anlamam diye yanımada peçete alıyodum siliyodum bakıyodum yok bişey...yani jinekolog normal dediyse sendede normaldir egzersizleri kayganlaştırıcı ile yapıyosun ve parmakların ince muhtemelen ve yavaş yavaş yaptığın için çok çok zor bir ihtimal bence hiç aklına getirme önemli olan vajiden kurtulmak bebişim....egzersilzeri kendiniz için eğlenceli hale getirin kızlar ödevmiş gibi stresle başlamayın olaya....
canım uygun bi zamanda diye bi şey yok o bizim popomuzdan uydurduğumuz kendimizi ve kocişlerimizide böylelikle kandırıp büyük bi ustalıkla sergilediğimiz vaji erteleme sanatıdır ''uygun zaman''
cooook haklisin :) uygun zaman bu aksam insallah. simdi esime steril eldiven siparisi veriyorum. aksama gelirken getirsin hemen ezgersizlere baslicam. ciplak parmakla denedigimde bir bogumdan ileri gitmedi belki de tirnaklarim canimi acitiyodur. kayganlastirici ve eldivenle bu aksam basliyorum insallahh. dua edin benim icinn...
insallah canım benım . arkadandayız merak etme
kizlarr cahilligime verin bir soru soraccam konumuzla alakasi yok ama merak ediyorum.
mesela cocuk isteyince korunmuyoruz ya diyelim hamile kaldik hamile kaldigimizi ogrendikten sonra iceri bosalmanin bir zarari oluyormu???
tabiki bebişim herşeyin hayırlısı allahtan tabiki....kazadan önce düşünüyorduk hayırlısı dedim allahtan olmamış yoksa kaybedebilirdim...o yüzden olursada güzel olur olmassada vardır bi hayır güzelim
merhaba ecrincim, mesajini aldim ama site 10 dk dan once baska bir mesaj yazmama izin vermiyor. 10 dk dolsun hemen cevap vericem ayrica destegin icin cok tesekkur ederim.
bende bu konuyu uygulamali olarak bilmiyorum ama okudugum ve duydugum kadariyla hicbir zarari yok yani oyle diyorlar :) hatta o eskiden soylenilen hamileyken iliskiye girilmez konusununda tamamen yanlis oldugunu hamileligin son zamanlarina gayet normal iliski yasanabildigini soyluyolar. bizde Allahin izniyle su sorunu cozsek sonrasi gelecek insallahh..
canım benim utanılacak bişey yok biz neler neler paylaştık burda artık aile olduk...anacım ben ilk egzersiz yaptığımda çıkarıp parmağıma bakıyodum kırmızı varmı diye bide tekrar içeri sokamam diye 10 dak falan içerde tutup çıkarıyodum kendi kendime testler yapıyodum parmak içerdeyken sağ elimle sol kulağımı tutabilirmiyim yok sağ ayağımın ucunu dizime değdirsem nolur parmak gibi deli deli şeyler yapıyordum vakit geçmiyodu bi türlü sona bi çıkarıyodum parmak buruşmuş parmaklıktan çıkmış belki kırmızı gelir ben anlamam diye yanımada peçete alıyodum siliyodum bakıyodum yok bişey...yani jinekolog normal dediyse sendede normaldir egzersizleri kayganlaştırıcı ile yapıyosun ve parmakların ince muhtemelen ve yavaş yavaş yaptığın için çok çok zor bir ihtimal bence hiç aklına getirme önemli olan vajiden kurtulmak bebişim....egzersilzeri kendiniz için eğlenceli hale getirin kızlar ödevmiş gibi stresle başlamayın olaya....
canım uygun bi zamanda diye bi şey yok o bizim popomuzdan uydurduğumuz kendimizi ve kocişlerimizide böylelikle kandırıp büyük bi ustalıkla sergilediğimiz vaji erteleme sanatıdır ''uygun zaman''
kızlaaarr 2.denememde başarıyla sonuçlandı:)
valla bende sana katılıyorum esracım.nazlı,venüs ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar ne büyük hayır sahibi.onlar olmasa hala yerimde sayıp kara kara düşünüyor olacaktım.allah hepsinden razı olsun.
Amiiiin kızlar...Allah sizdende razı olsun,burda bir sürü arkadaş edindim...Ben arasıra hamilelik topiğine giriyorum,orasıyla burası arasında mekik dokuyorum...Buay bir umudum var,bakalım hakkımızda hayırlısı olsun,canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?