- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.721
Kızzzlaarrr banada bakın
ya inanamıyorumm biraz önce egzersizden kalktım bir parmağımın hepsini aldım içime. resmen ilerisi bomboş. sadece ilk girişte biraz zorluk oluo o geçermi sonradan acaba ?
ya çoook şüküür ya kaç gündür deniyordum olmuyordu. nazlı1982 sana çook teşk ederim canımm.
verdiğin bilgiler sayesinde demin rahat rahat oldu. tabi burdaki herkese de teşk ederimm. yoldayımm bende geliyorumm arkanız
dan inşallah
canım başladıysan gerisi çok rahat gelir.kastığın için girişte problem yaşamışsındır zamanla alışıcaksın daha kolay gelicek sana herşey.önemli olan içerisinin boş olduğunu görmendi onu da bşarmışsın zaten
çok sevindim tatlım tabiki bomboş bir yer orası :))) süper ilerleme kaydetmişsin devam tatlım...:92:
CANIM BENİN BAK BEN SANA DEMEDİM Mİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK TEBRİK EDERİM
CANIM İNŞALLAH GERİSİDE HEMEN GELİR
inşallah canımm. teşk ederimm ya seninde desteğin çok var inanki hep diyordun parmaktan korkma diye gerçekten aslında korkulacak birşey değilmiş ben hiç inanamıyordum parmak oraya nasıl giriyor bi bende yapsam inancam diyordum gerisini yapabileceğime falan. valla inşallah tıkanmadan devam ederimm
Kızzzlaarrr banada bakın
ya inanamıyorumm biraz önce egzersizden kalktım bir parmağımın hepsini aldım içime. resmen ilerisi bomboş. sadece ilk girişte biraz zorluk oluo o geçermi sonradan acaba ?
ya çoook şüküür ya kaç gündür deniyordum olmuyordu. nazlı1982 sana çook teşk ederim canımm.
verdiğin bilgiler sayesinde demin rahat rahat oldu. tabi burdaki herkese de teşk ederimm. yoldayımm bende geliyorumm arkanızdan inşallah
1-[FONT="]Aqua_83[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]2- Happyselly[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]3- Msbactery[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]4- Aylin06[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]5- Masalelif[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]6- Sera87 (1 eş parmağı/5cm mum)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]7- Kardelenima[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]8- Aydazeren[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]9- Nuruum[/FONT]
[FONT="]10- Filesta[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]11- Masumcat(2 parmak/eş) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]12- Bus45[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]13- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]14- Nar1905 (1 eş parmağı)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]15- [/FONT][FONT="]Nursesila [/FONT]
[FONT="]16- Dilber1983[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]17- Yagmur2010[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]18- Nilayy_84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]19- İlayda_23[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]20- Obsess (1 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]21- Canan1345[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]22- Sarısekerim86[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]23- Uzgunkedicik[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]24- Coolfresh [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]25- Burcum86[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]26- Ecrinecrin[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]27- Unfaithful24[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]28- Hevalll[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]29- Deniz1987[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]30-[/FONT][FONT="]Medusaaa[/FONT]
[FONT="]31- Sahara84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]32- Vaveyla86[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]33- Hfz_kubra[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]34- Nill87[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]35- Naz8 (serçe parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]36- Zezeze[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]37- Sadekahve [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]38- Zeytin96
39- 16450 (eş parmağı 2)
40- Vagi (2 parmak)
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Brc34 (eş parmağı-serçe)
44- Zeynepyaso
45- xxsevdaxx[/FONT]
[FONT="]46- Missbon (3 parmak)[/FONT]
[FONT="]47- Ranasena [/FONT]
[FONT="]48- Esra_ogt
[/FONT][FONT="]49- Çilekli_seker (serçe parmak 1 boğum)
50- Bulutlar[/FONT]
[FONT="]51- Jas_min [/FONT]
[FONT="]52- Yagmurcukkusu[/FONT]
[FONT="]53- Midye
54- Serenceylan
55- Mitokondris
56-[/FONT][FONT="] Lacivert17 [/FONT]
[FONT="]57- Karahilal
58- Sore
59- Gunısıgımmm
60- Elisaist
61- Antibiyotik
62- Life83
63- Yaren46
64- Soyafilizim
65- Pandoo [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...[/FONT]
herkese gunaydinlarrr
gecmis sayfalari okumaktan son sayfalara bakamiyorum. gece gunduz her bos vaktimde forumdaki bilgileri okumaya ve moral bulmaya calisiyorum.
egzersiz konusunda pek ilerleme kaydedemedim ne yazikki. sanirim benim kizlik zarim normalden daha onde. canim acir endisesiyle bir parmak bir bogumdan ileri gidemedim.egzersiz yapmadan direk olayin icine dalmak istiyorum :) bakalim insallah hayirlisi, moral bozmak yokkk... herkese herkese tesekkurlerr...
canımcım bak kızlık zarı denilen şey kapalı bi şey değil biliyosun akardiyon kapı gibi esnek rahim girişine doğru yanlardaki kılcal damarların bulunduğu bölge...bizim aklımızda kurduğumuz gibi bişey değil ben hep kapalı sanırdım ama değilmiş öyle olsa adet olmazdık çünkü kırmızı oradan geçiyor... vajinaya parmak girişi olduğunda ilk hissedeceğin şey karıncalanma sonrasında parmak yolunu buluyor vaji vakum gibi parmağın etrafını sarıyor ve sanki içine çekiyor eş parmağı yapabiliyorsan onda daha iyi anlarsın yapısını...canım istediğin gibi dal olayın içine ama vaji yapısını tanıman açısından bence bi parmak at bu konuya derim
ben burdayim ama calisiyommmm:126:
hafta sonu ya bizim timbellerr uyuya kaldilar heralde
Günaydın kızlar...
inşallah canımm. Teşk ederimm ya seninde desteğin çok var inanki hep diyordun parmaktan korkma diye gerçekten aslında korkulacak birşey değilmiş Ben hiç inanamıyordum parmak oraya nasıl giriyor bi bende yapsam inancam diyordum gerisini yapabileceğime falan. Valla inşallah tıkanmadan devam ederimm
evet haklisin aslinda, ilk parmagi alabilsem gerisi gelecegine inaniyorum. bu arada bisey sormak istiyorum. kizlik zarini gorebilen varmi? ben aynayla baktigimda kizlik zarini ve ortasindaki deligi cok net gorebiliyorum. acaba bende mi bi tuhaflik var??
Terazicim epeydir laf atmıyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?