Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

CANIM BENİN BAK BEN SANA DEMEDİM Mİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK TEBRİK EDERİM
CANIM İNŞALLAH GERİSİDE HEMEN GELİR

evet resmen ilerisi boş yaa çok şaşırdım inanamadım yaptığıma inş devamıda gelir dediğiniz gibi

CANIM BENİN BAK BEN SANA DEMEDİM Mİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK TEBRİK EDERİM
CANIM İNŞALLAH GERİSİDE HEMEN GELİR

inşallah canımm . teşk ederimm ya seninde desteğin çok var inanki hep diyordun parmaktan korkma diye gerçekten aslında korkulacak birşey değilmiş ben hiç inanamıyordum parmak oraya nasıl giriyor bi bende yapsam inancam diyordum gerisini yapabileceğime falan. valla inşallah tıkanmadan devam ederimm

canım tebrık ederım çoğu gitmiş azı kalmıs artık

yupppiiii sabah sabah ne kadar guzel bir haber bu
jasmincim tamamdir bu olay senide cozmusler arasina koyuyorum artik.insallah kisa zamanda cok yol alirsin canim arkadasim.ya boyle ilerleyen arkadaslari gordukce daha da bir cesaret geliyor insana yahuuu

günaydinnn meleklerrr

insallah gunumuz aydin olur canlarim benim.rabbim katindan en hayirli seylerle karsilastirsin insallah bizleri.
haydeee bugun hafta sonu ben calisiyorum gerci ama olsun evdde olanlar sIkI tutun ipin ucunu jasminden guzel haber aldik insallah diger arkadaslardan da aliriz:118:

herkese gunaydinlarrr

gecmis sayfalari okumaktan son sayfalara bakamiyorum. gece gunduz her bos vaktimde forumdaki bilgileri okumaya ve moral bulmaya calisiyorum.
egzersiz konusunda pek ilerleme kaydedemedim ne yazikki. sanirim benim kizlik zarim normalden daha onde. canim acir endisesiyle bir parmak bir bogumdan ileri gidemedim.egzersiz yapmadan direk olayin icine dalmak istiyorum :) bakalim insallah hayirlisi, moral bozmak yokkk... herkese herkese tesekkurlerr...

canımcım bak kızlık zarı denilen şey kapalı bi şey değil biliyosun akardiyon kapı gibi esnek rahim girişine doğru yanlardaki kılcal damarların bulunduğu bölge...bizim aklımızda kurduğumuz gibi bişey değil ben hep kapalı sanırdım ama değilmiş öyle olsa adet olmazdık çünkü kırmızı oradan geçiyor... vajinaya parmak girişi olduğunda ilk hissedeceğin şey karıncalanma sonrasında parmak yolunu buluyor vaji vakum gibi parmağın etrafını sarıyor ve sanki içine çekiyor eş parmağı yapabiliyorsan onda daha iyi anlarsın yapısını...canım istediğin gibi dal olayın içine ama vaji yapısını tanıman açısından bence bi parmak at bu konuya derim

evet haklisin aslinda, ilk parmagi alabilsem gerisi gelecegine inaniyorum. bu arada bisey sormak istiyorum. kizlik zarini gorebilen varmi? ben aynayla baktigimda kizlik zarini ve ortasindaki deligi cok net gorebiliyorum. acaba bende mi bi tuhaflik var??

canım benim başlamak bitirmenin yarısıdır artık başladın kuzum gördünmü çooook sevindim yaseminciğim çok

ben hiç incelemedim parmak egzersizi yaparken ayna koymuştum baktım ona bakacam diye hiç ilerlemiyorum kalsın şimdilik dedim öyle açıp incelemedim ama ağda yaparken inceliyom ama bende kızlık falan kalmadığı için bişeycikler göremiyorum canım biz herşeden nem kapıyoruz bizde hiç bi tuhaflık yok sana öyle geliyor

ben çok fazla incelememiştim ama büyük çabalarımız zamanında eşim ilk zamanlar bi baktı sonra da olduktan snra çok büyük bi deişiklik yok sadece açıklık biraz daha netmiş....korkmayın sakın BENİM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ kapkapalı yer cart die açıklık olmuormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…