Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım beniiiim...Maşallah..Buradanda tebrik edeyim dedim..İlk girişteki olay çok normal,zamanla daha kolay olacak..İnşallah en yakın zamanda başarı haberinide alacağız..

Canım beniiiim...Maşallah..Buradanda tebrik edeyim dedim..İlk girişteki olay çok normal,zamanla daha kolay olacak..İnşallah en yakın zamanda başarı haberinide alacağız..

yaa inşallah ya o günlerde gelecek
ilk girişteki durum kolaylaşacaksa şimdi içim dahada rahatladı . dedim acaba hep öylemi oalcak diye. çünkü tek parmağı sıkıştıra sıkıştıra girdirdim ya
ya Allahımm sizden razı olsunn tüm istekleriniz gerçek olsun inşallah sayenizde vallahi herşey sizin vesilenizle hem cesaretleniyor hem ilerliyoruz çok şükür.
bana hayal gibi geliyordu yemin ederim şu parmak işi

Hadi ins canımmm
Benimde dün regli olması gerekirdi ama olmadı
Bende kendi kendime psikolojik olarak kurgulamaya başladım
Benimde 2 gun önce yada 2 gun sonra olur bu bi belirtilirmiş
Bi bize denk gelemedi galiba ama nese hayırlısı olsun artikinnnn

Amiiiin,canım inşallah..Canım daha ilk olduğu için kendini kasmış olabilirsin ama egzersizleri yaptıkça vaji alışacak..Sende diyeceksinki bu aslında çok rahat giriyormuş demek,o zaman kendini gittikçe daha rahat bırakacaksın..Egzersiz yaptıkça vaji kaslarını eğitiyorsun,kendini rahat bırakmayı,kasmamayı öğreniyorsun...

evet doğrudur canım çok haklısın zamanla alışacak demekki . umarım hızlı bir şekilde bende ilerlerim. bu benim için büyük başarıydı valla diyordum hep bir parmağım girse en azından yarısı girse inancım gelecek o zaman diycemki demekki oluyor zamanla devam ederim diyordum öncesinde. şimdi iyice inandım olaya çook şükür .

Bundan sonrası çok daha kolay olacak,en zor aşamayı başardın zaten..Önemli olan cesaret edip egzersizlere başlayabilmek,ilk egzersizi yaptıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir..

Bundan sonrası çok daha kolay olacak,en zor aşamayı başardın zaten..Önemli olan cesaret edip egzersizlere başlayabilmek,ilk egzersizi yaptıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir..

ayyyyyy inşallahh güzel bir şekilde devam ederimm tıkanmadan umarım.
ve bütün arkadaşlarla birlikte başarırız aşarız bu hastalığı

canım başladıysan gerisi çok rahat gelir.kastığın için girişte problem yaşamışsındır zamanla alışıcaksın daha kolay gelicek sana herşey.önemli olan içerisinin boş olduğunu görmendi onu da bşarmışsın zaten

çok sevindim tatlım tabiki bomboş bir yer orası :))) süper ilerleme kaydetmişsin devam tatlım...:92:

ay cnm benim hadi hayırlısı inşallah ...

kızlar herkese günaydın işlerim cok yogun oldugundan giremiyorum pek ama aklım hep sizde sakın unuttu bizi demeyin. aksamda eve yorgun geliyorum. yemek yap v.s. erkenden uyuyorum zaten kaynama yok :)) eşim isyan etcek yakında mantar geçti gibi ama yarın denesemmiki karar veremedim. olmadı eşim prez. takar :))) çünküm haftaya cumartesi regl olcam. olmadan bidaha deneemek istiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…