- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.761
herkese başarılar dilerim, bu akşam hepimiz için dua ediyorum. inşallah en kısa zamanda bu sorudan kurtuluruz..
hertürlü denemenizde başarılar :)
yaaa süper bir haber bu nazlıcım.hadi hayırlısı inşallah umudun gerçek olur.ayy ben bu haberleri duyunca valla çok acaip imreniyorum.buda cesaret veriyor bana aynı şeyleri yaşamak adına.hadi bakalım güzel günler bizi bekliyor inşallah.
yaaa süper bir haber bu nazlıcım.hadi hayırlısı inşallah umudun gerçek olur.ayy ben bu haberleri duyunca valla çok acaip imreniyorum.buda cesaret veriyor bana aynı şeyleri yaşamak adına.hadi bakalım güzel günler bizi bekliyor inşallah.
Amiiiin canım...Bugün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ama vardı yani..Bakalım pazartesi günü kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun,artık..Şimdi çıkmam lazım,annemlere gideceğim...Çok sağol,canım...
tamam canım öptüm.güzel haberlerini bekliyoruz
yarın pazar bu gece denemeler bol olur heralde
aman kim müsaitse yapsın gelsin anlatsın.regl sırası bende bitince bomba haberlerim olacak.yani inşallah
Amiiiin canım...Bugün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ama vardı yani..Bakalım pazartesi günü kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun,artık..Şimdi çıkmam lazım,annemlere gideceğim...Çok sağol,canım...
insallah canım bekliyoruz artık senden de.
yupppiiii sabah sabah ne kadar guzel bir haber bu
jasmincim tamamdir bu olay senide cozmusler arasina koyuyorum artik.insallah kisa zamanda cok yol alirsin canim arkadasim.ya boyle ilerleyen arkadaslari gordukce daha da bir cesaret geliyor insana yahuuu
canım tebrık ederım çoğu gitmiş azı kalmıs artık
Amiiiin canım...Bugün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ama vardı yani..Bakalım pazartesi günü kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun,artık..Şimdi çıkmam lazım,annemlere gideceğim...Çok sağol...
çokk tebrik ederim darısı başımıza inşallah...ikinci çizgi çok silik bile olsa hamilsin demek oluyrmuş :)
Amiiiin canım...Bugün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ama vardı yani..Bakalım pazartesi günü kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun,artık..Şimdi çıkmam lazım,annemlere gideceğim...Çok sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?