Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amiiiin canım...Bugün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ama vardı yani..Bakalım pazartesi günü kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun,artık..Şimdi çıkmam lazım,annemlere gideceğim...Çok sağol...

Amiiiin canım...Bugün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ama vardı yani..Bakalım pazartesi günü kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun,artık..Şimdi çıkmam lazım,annemlere gideceğim...Çok sağol,canım...

ayyyy gerçekmi yaa hayırlısı inşallah. Allahım sağlıklı güzel hayırlı bi bebek nasip etsin inş canım

sağoll canımmm ya inşallah birlikte hemen çözüveririz bu hastalığı kızz ben eğer yaptıysam bu kadarını siz çok rahat yaparsınız yemin ederimmm hala inanamıyorum kendme

canım tebrık ederım çoğu gitmiş azı kalmıs artık

tşk ederim canım. insallah devamıda gelirr yaa

ben tampon aldim
anam ben bunu nasil itecem yahuuuzaten bunu sokarsam eger parbagi hayli hayli yaparim heralde.ama bir sorum olacak bu tamponu takinca insan mesela otururken kalkarken hic icinde birsey hissetmiyormu yahuu???ne bileyim insani rahatsiz eder gibime geldi.
nederken ipini kacirmam iceri insallah

çokk tebrik ederim darısı başımıza inşallah...ikinci çizgi çok silik bile olsa hamilsin demek oluyrmuş :)

eş parmağını başarılı bir şekilde atlattıktan sonra, regl oldum hemen ardından 15 günlük tatile gideceğiz yanımızda hep birileri olacak yada başkalarının evinde olacağız.sonra diğer regl gelecek ben ne zaman yapacağım ya

canım ya inşallah hamilesindir hayırlısı olsun...sen yine dikkat et iyi bak kendine ve bebişine
böyle haberleri okuyunca daha çok sabırsızlanıyorum...
biz devam ediyoruz hala yarıdayız, bakalım artık... ama çok şükür her şey yolunda
ah şu benim kocişte yarıda kalmasa..reglden dolayı ara verdiğimiz için daha erken boşalıyor sonrasında da ereksiyon geç oluyor... yoksa şimdiye çoktannn olmuştu diye düşünüyorum..
amanın çok cesaretli gördüm kendimi

merhaba arkadaşlar,
konuyu bir süredir takip ediyorum. forumdaki çok yazıyı okudum. bende aynı dertten muzdaribim. 10 aylık evliyim ve eşimle bir türlü ilişki yaşayamadık. daha önce bir kadın doğum uzmanına gittim herşeyin normal olduğunu söyledi. sonra bir psikoterapiste gittim ama yurtdışında yaşadığım için sadece istanbulda bulunduğum süre içerisinde 2 seans gidebildim. bana parmak egzersizlerini önerdi. sorun şu ki ben parmağımı da içeri sokamıyorum. sonra 3.seansı telefonla yapmaya karar verdik ama telefonda bana parmak egzersizini yapacaksın başka çaresi yok deyip kapattı. bütün doktorlar aynı demiyorum ama bu doktordan çok fayda göreceğimi sanmıyorum en azından davranış biçimi beni devam etmekten soğuttu. burada bir kadın doğum uzmanına başka sebepten gittim, o da bana bunun çok kadının sorunu olduğunu ama kesinlikle çözmem gerektiğinş söyledi ve bir sakinleştirici ilaç, anestezik krem ve kayganlaştıcı krem verdi. anestezik kremi denedik ama hiç uyuşturmadı (belki de biz yanlış kullandık), sakinleştiriciyi de aldım ama sanırım beni yeterince sakinleştiremedi vajinusmus konusunda o kadar çok araştırma yaptım ki artık doktorların ne söyleyeceğini bilir duruma geldim. aslında aşırı bilgiden daha fazla kafam karıştı :S şimdi benim vajinusmusum var mı yok mu onu da bilemiyorum. çünkü genel vajinusmus tarifinde yer alan kasların kasılması ve erkeğin içeri girememe durumu bende yok, bu aşamaya gelemiyorum bile. içeri girme ihtimalinin olduğu her pozisyondan kaçıyorum, acıycak korkusuyla girmeyi denemesine bile izin veremiyorum. burada sorununu çözüp paylaşan arkadaşların yazdıklarını okuyunca kendim sorunumu çözmüş kadar sevindim. ne kadar zor bir durum olduğunu gerçekten sadece yaşayan bilir..
içimdekileri paylaşmaya ancak cesaret edebildim sanırım biraz uzun yazdım.lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. inşallah sizin yardımlarınızla ve Allahın izniyle bu sorunumu çözmek istiyorum.
şimdiden teşekkürler..
sevgilerimle...

ben de senin gibiydim ilk başlarda öyleydim ve bir hafta içinde aştım parmak egzersizleriyle inanki şimdi çok rahat inşallah sen de aşarsın eminim herkez başarabilir inan buna

Arkadaşlar vajiyi yenen biri olarak kesinlikle ilk başta emla yı öneririm çok yakıyor ama uyuşunca hissetmiyorsun ben yaklaştıramazdım emla olmasaydı işe yarıyor parmak egzersizlerini de ilk emlayla yaptım sonra bıraktım p......e geçince ilk 3 defa emla sonra bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…