Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallah banada otururken yapmak daha kolay geliyor ama yoruluyorum mecbur gene uzanıyorum . kendi parmağına alışmışsın demekki. arada eşinlede egzersiz yaptığında alışır eminimki. sonuçta ilk kendi parmağımızda da sıkıntı yaşıyorduk

icinin genis olduguna eminim ama sorun su basini bir sokabilsem.uff ya takildim kaldim gene burda basini bir soksam gerisi gelecek biliyorum allahin iznyle....((

olacak canm eminim başarıcaksın Allahın izni ile. bacaklarını iyice aç. sende oturur vaziyetteki gibi birde öyle denersin. denedikçe alacak içeri vaji alışsın bi bende ilk başta yapamadım bidaki denemelerimde ancak alabilmiştim.

arkadaşlar sabırlı olun.. inşallah siz de benim gibi yeneceksiniz bu illeti.ben 3 ay çektim ama ömrümden ömür gitti resmen.şimdi çok şükür rahatım.herşey beyinde.biliyorum zor bu fikre alışmak ama kaçış yok..bi başarın bakın görün evliliğinizi bile tadına doyum olmayacak...bu site sayesinde ilk başarabilenlerdendim ben...

Başardımmmmmmmm kızlar oldu çokkkkkk mutluyuz

sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden

canımmmmm çok çoook çoooooooookk sevindim kurtuldun sonunda gözün aydın canım darısı başıma inşallah.biz daha deneyemedik bu gece deneriz artık.inan ki çok sevindim aynı durumdaydık zaten nasıl yaptınız mesajını bekliyorumAllah başka dert vermesin inşallah bundan sonra şimdi sıra bebişte

masallah canım aferın sana darısı bıze ınsallah

aminn darısı tüm arkadaşlara... hala şoktayım ya..
öğleye doğru durduk yere yakınlaştık planlı bişey yoktu aramızda.. her zaman emla anestol ne bulduysam sürerdim, bu sefer sadece kayganlaştırıcı kullandım.. ilk kez yatak ucunda yaptık 2 sandalye koydum bacaklarımı dayadım belimin altına da küçük bi yastık.. yarıdan fazlasını aldım ilk girişte bi baskı hissettim ilerledikçe yanma hissettim ama inanın ACI YOK... sadece bir baskı ve yanma hissettim.. yarıdan fazlası girdi sanki çişim geldi hatta korktum herhalde yapcam diye.. eşim tam ilerleyemedi bacağım kasılınca bıraktık bu bile yeter dedik...
sonra tekrar girdim siteye hatta eşim yattı uyudu ben de müthiş bi baş ağrısı... sıkıldım girdim uzandım ben de yanına..bizimkisi uyandı tabi
yine plansız bir şekilde yine emla anestol sprey hiç bişey yokken denedik..ama bu deneme olarak değil gerçekten istedik ikimizde.. aynı şekilde yatağın kenarında oldu.. yine yarısına kadar girdi, bacağım engel oluyordu ilerleyemiyordu bacaklarımı omzuna aldı sonra kendime doğru çektim ve yavaşça açtım ve mutlu son...
bu arada kızlar ACI YİNE YOK... ben o esnada acıyo gibisinden sesler çıkarıyorum eşim acıyo mu dedi durdu bendeki cevap yooo acımıyo ki o zaman niye öyle ses çıkarıyosun diyo, o an bi gülme geldi bana allahım nasıl gülüyorum bi yandan eşim ilerlemeye çalışıyoresmen kriz geldi, ben anlamadan ilerledi eşim ve boşaldı zaten... hissettiklerim ilk başta ve ilerledikçe baskı ve yanma.. o baskıda girdikçe esniyoya sanırım ondan denedikçe hissetmem sanırım...

Son düzenleme:

teşekkürler canım cevabın için.sanırım beklemediğimiz bi anda olucak bizim de.ben de çıkıyorum heves geldi şimdi kaçmadan gideyimtaze gelin sen de tadını çıkar bu mutluluğun çok sevindim senin adına

ayyy çookkkk sevindimm yaa
maşallah. Allahıma çok şükür sende kurtuldunn çok tebrikler darısı bizim başımıza

canım benim inşallah hepiniz kurtulursunuz şükrediyorum rabbime önce onun sonra sizlerin sayesinde.. burası olmasa sizler olmasaydınız ben hala cahil cahil dolanıyordum döktüğüm göz yaşlarını bi ben bi Allah bilir..eşime kaç kere dedim gel boşanalım diye yarın tam 4 ayımız doluyor...
yemin ediyorum yataktan kalkarken sevinçle allahım ne kadar basitmiş ne kadar basitmiş diye tekrarlıyorum ama kendimde değilim....
ben hiç bir egzersiz yapmadım direkt eşimle denemeler yaptık, ilk ay operasyon geçirdim bizim esas sorunum zarmın çok kalın olmasıydı... ama sonraki 3 ay boşa beklemişim her deneme sonrası gözleirm şişene kadar ağlıyordum, ağlamaktan başım çatlıyordu evli arkadaşları özellikle hamileleri görünce nasıl kıskanırdım imrenirdim şükür rabbime..
kızlar yemin ediyorum acı yok, sadece baskı ve yanma oluyor o baskı dediğimde p..s ilerledikçe açılıyor esniyor vaji ondan.. denemeler arttıkça o baskı da azalıyor ve en önemlisi nefes egzersizleri...
ben sürekli nefes al nefes ver yaptım..ben nefes verdikçe eşim ilerledi ve asla içimden çıkmadı..hatta bi ara dedim kendi kendime afedersiniz şimdi çişimi yapcam son ana geldi dedim ama normalmiş sanırım o..

canım biz senle aynı durumdaydık sen bana inandın ben de sana inanıyorum.. inan çok kolay o yarıdan sonra sakın çıkarma p..si, yanma hissedersin kaygılanma eşin hafifce ileri geri yapsın ereksiyon kaybı olmasın bizdeki en büyük sorun buydu biliyosun.. hatta çişin var sancaksın ama tedirgin olma.. nefes al ver ve kalçalarının altına yastık koy... kolay gelsin
daha halay çekcez bekletme

canım mutlulugun nsu yazılardan dısarı tasıyo allah baska sıkıntı vermesın cok sevındım darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…