- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.801
kızlar dun once ısaret parmagımın sonrada orta parmagımın 3 bogumunu yanı hepsını aldım sunu ogrendım nefes alırken daha kolay gırıyormus bıde otururken yapmak yatarken yapmaktan daha kolaymıs ınsallah dahada ılerlerım bu arada sonra esımın parmagının ılk bogumunuda aldım ona gelınce bıraz tedırgın oluyorum oyle oluncada hemen acı oluyor kendı parmagımda sorun yok acaba ne zaman es parmagına gecsem? bıde mumla cok korkutucu gelıyor sankı ıcıme kacacakmıs gıbı:) benkı 4-5 kere alttan ultrasonla muayene oldum(tup bebek denemem oldu)
icinin genis olduguna eminim ama sorun su basini bir sokabilsem.uff ya takildim kaldim gene burda basini bir soksam gerisi gelecek biliyorum allahin iznyle....((
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden
cok sevindimmmmm canım tebrik ederim
canım çok teşekkür ederim daha 2 saat önce burdaydım bişey yoktu...Şükür Rabbime inanamıyorum hala oldu ya sonunda oldu
masallah canım aferın sana darısı bıze ınsallah
canımmmmm çok çoook çoooooooookk sevindim kurtuldun sonunda gözün aydın canım darısı başıma inşallah.biz daha deneyemedik bu gece deneriz artık.inan ki çok sevindim aynı durumdaydık zaten nasıl yaptınız mesajını bekliyorumAllah başka dert vermesin inşallah bundan sonra şimdi sıra bebişte
aminn darısı tüm arkadaşlara... hala şoktayım ya..
öğleye doğru durduk yereyakınlaştık planlı bişey yoktu aramızda.. her zaman emla anestol ne bulduysam sürerdim, bu sefer sadece kayganlaştırıcı kullandım.. ilk kez yatak ucunda yaptık 2 sandalye koydum bacaklarımı dayadım belimin altına da küçük bi yastık.. yarıdan fazlasını aldım ilk girişte bi baskı hissettim ilerledikçe yanma hissettim ama inanın ACI YOK... sadece bir baskı ve yanma hissettim.. yarıdan fazlası girdi sanki çişim geldi hatta korktum herhalde yapcam diye.. eşim tam ilerleyemedi bacağım kasılınca bıraktık bu bile yeter dedik...
sonra tekrar girdim siteye hatta eşim yattı uyudu ben de müthiş bi baş ağrısı... sıkıldım girdim uzandım ben de yanına..bizimkisi uyandı tabi
yine plansız bir şekilde yine emla anestol sprey hiç bişey yokken denedik..ama bu deneme olarak değil gerçekten istedik ikimizde.. aynı şekilde yatağın kenarında oldu.. yine yarısına kadar girdi, bacağım engel oluyordu ilerleyemiyordu bacaklarımı omzuna aldı sonra kendime doğru çektim ve yavaşça açtım ve mutlu son...
bu arada kızlar ACI YİNE YOK... ben o esnada acıyo gibisinden sesler çıkarıyorum eşim acıyo mu dedi durdu bendeki cevap yooo acımıyo ki o zaman niye öyle ses çıkarıyosun diyo, o an bi gülme geldi bana allahım nasıl gülüyorum bi yandan eşim ilerlemeye çalışıyoresmen kriz geldi, ben anlamadan ilerledi eşim ve boşaldı zaten... hissettiklerim ilk başta ve ilerledikçe baskı ve yanma.. o baskıda girdikçe esniyoya sanırım ondan denedikçe hissetmem sanırım...
ayyy çookkkk sevindimm yaa
maşallah. Allahıma çok şükür sende kurtuldunnçok tebrikler darısı bizim başımıza
teşekkürler canım cevabın için.sanırım beklemediğimiz bi anda olucak bizim de.ben de çıkıyorum heves geldi şimdi kaçmadan gideyimtaze gelin sen de tadını çıkar bu mutluluğun çok sevindim senin adına
canım biz senle aynı durumdaydık sen bana inandın ben de sana inanıyorum.. inan çok kolay o yarıdan sonra sakın çıkarma p..si, yanma hissedersin kaygılanma eşin hafifce ileri geri yapsın ereksiyon kaybı olmasın bizdeki en büyük sorun buydu biliyosun.. hatta çişin var sancaksın ama tedirgin olma.. nefes al ver ve kalçalarının altına yastık koy... kolay gelsin
daha halay çekcez bekletme
aminn darısı tüm arkadaşlara... hala şoktayım ya..
öğleye doğru durduk yereyakınlaştık planlı bişey yoktu aramızda.. her zaman emla anestol ne bulduysam sürerdim, bu sefer sadece kayganlaştırıcı kullandım.. ilk kez yatak ucunda yaptık 2 sandalye koydum bacaklarımı dayadım belimin altına da küçük bi yastık.. yarıdan fazlasını aldım ilk girişte bi baskı hissettim ilerledikçe yanma hissettim ama inanın ACI YOK... sadece bir baskı ve yanma hissettim.. yarıdan fazlası girdi sanki çişim geldi hatta korktum herhalde yapcam diye.. eşim tam ilerleyemedi bacağım kasılınca bıraktık bu bile yeter dedik...
sonra tekrar girdim siteye hatta eşim yattı uyudu ben de müthiş bi baş ağrısı... sıkıldım girdim uzandım ben de yanına..bizimkisi uyandı tabi
yine plansız bir şekilde yine emla anestol sprey hiç bişey yokken denedik..ama bu deneme olarak değil gerçekten istedik ikimizde.. aynı şekilde yatağın kenarında oldu.. yine yarısına kadar girdi, bacağım engel oluyordu ilerleyemiyordu bacaklarımı omzuna aldı sonra kendime doğru çektim ve yavaşça açtım ve mutlu son...
bu arada kızlar ACI YİNE YOK... ben o esnada acıyo gibisinden sesler çıkarıyorum eşim acıyo mu dedi durdu bendeki cevap yooo acımıyo ki o zaman niye öyle ses çıkarıyosun diyo, o an bi gülme geldi bana allahım nasıl gülüyorum bi yandan eşim ilerlemeye çalışıyoresmen kriz geldi, ben anlamadan ilerledi eşim ve boşaldı zaten... hissettiklerim ilk başta ve ilerledikçe baskı ve yanma.. o baskıda girdikçe esniyoya sanırım ondan denedikçe hissetmem sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?