Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amiiin inşallah,canım yaa... Darısı başına,tatlım..

tebrikler canımmmmmmm yine ucuz yırttın boşver....en morali yükseklerdendin ama....bunun sayesinde başardın

aynen cnm bende çok kızardım becereiyorsun diye hatta baskaları nasıl yapıyor sen nie yapamıon derdim.aklıma geldikce üzülüreüm cnm kocacım ynede kalbimi kırmazdı oysa bnden olmuyordu şimdi kurtuldum ve bide oglusum oldu

olacak canım merak etme aynı benim aşamalarımdasın merakla bekliyorum başardım haberini.. sevgiler..

Canım Çok sevindim senin adına allah başka dert vermesin inşallah.mutluluğunuz daim olsun inşallah.

amin güzelim darısı size inşallah...

Canım beniiiiiimm,çok tebrik ederim... Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı göstermesin inşallaaah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...

nazlıcım çokkk teşekkür ederim, bebiş haberini merakla bekliyorum burdaki herkes kardeşim gibi oldu inşallah mutlu haberi kesin bir şekilde verirsin...

tebrikler canımmmmmmm yine ucuz yırttın boşver....en morali yükseklerdendin ama....bunun sayesinde başardın

çok şükür canım atlattık daha başa dönmeyiz inşallah...rabbim beterinden korusun..

günaydın canım, maşallah bebeğin bile olmuş rabbim bize de nasip etsin...

Acilll

dilatörümü satıyorummm.......
arkadaşlar Süleyman Eserdağ hocamızda tedavi gördüm, ve dilatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenleride anlatacagım ... mesaj atın .....Acilll almak isteyenlere......

,

cnm benim sabah sabah bu ne güzel haber herkes bensiz halay çekmiş :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: allah başka sıkıntı yasatmasın cnmcm...

eee olmuş tatlım ben sana diyim 1 -2 denemede daha bişey kalmaz...

,

cnm benim sabah sabah bu ne güzel haber herkes bensiz halay çekmiş :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: allah başka sıkıntı yasatmasın cnmcm...

canım benim sayenizde diyebilirim o kadar moral verdiniz ki eşim bile sen çok çabuk toparlandın dedi, buraya girmeden önce her gün ağlayan ben sonrasında hem bilgilendim hem cesaret topladım...Allah hepinizden razı olsun...

sizlerden de allah razı olsun canlarım hepimiz birbirimizin sayesinde yendik.darısı diğer meleklerimizin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…