- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.841
canım ya inşallah hamilesindirhayırlısı olsun...sen yine dikkat et iyi bak kendine ve bebişine
böyle haberleri okuyunca daha çok sabırsızlanıyorum...
biz devam ediyoruz hala yarıdayız, bakalım artık... ama çok şükür her şey yolunda
ah şu benim kocişte yarıda kalmasa..reglden dolayı ara verdiğimiz için daha erken boşalıyor sonrasında da ereksiyon geç oluyor... yoksa şimdiye çoktannn olmuştu diye düşünüyorum..
amanın çok cesaretli gördüm kendimi
Tebrik ederim, darısı isteyenlerin başına canım...
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden
canım benim inşallah hepiniz kurtulursunuz şükrediyorum rabbime önce onun sonra sizlerin sayesinde.. burası olmasa sizler olmasaydınız ben hala cahil cahil dolanıyordum döktüğüm göz yaşlarını bi ben bi Allah bilir..eşime kaç kere dedim gel boşanalım diye yarın tam 4 ayımız doluyor...
yemin ediyorum yataktan kalkarken sevinçle allahım ne kadar basitmiş ne kadar basitmiş diye tekrarlıyorum ama kendimde değilim....
ben hiç bir egzersiz yapmadım direkt eşimle denemeler yaptık, ilk ay operasyon geçirdim bizim esas sorunum zarmın çok kalın olmasıydı... ama sonraki 3 ay boşa beklemişim her deneme sonrası gözleirm şişene kadar ağlıyordum, ağlamaktan başım çatlıyordu evli arkadaşları özellikle hamileleri görünce nasıl kıskanırdım imrenirdim şükür rabbime..
kızlar yemin ediyorum acı yok, sadece baskı ve yanma oluyor o baskı dediğimde p..s ilerledikçe açılıyor esniyor vaji ondan.. denemeler arttıkça o baskı da azalıyor ve en önemlisi nefes egzersizleri...
ben sürekli nefes al nefes ver yaptım..ben nefes verdikçe eşim ilerledi ve asla içimden çıkmadı..hatta bi ara dedim kendi kendime afedersiniz şimdi çişimi yapcam son ana geldi dedim ama normalmiş sanırım o..
aynı bennasıl da kızardım kendime hatta eşime bile.. sen bana bakma ilerlesene beceremiyosun falan... halbuki kasılan benim kociş ne yapsın... merak etme canım az kaldı bugün yarın biter bu iş... ben daha öğlen o şekildeydim 3-4 saat sonra kendiliğinden oldu..
sorma canım ya.senin yazdıklarını okuyunca dedim bak işte oda senin gibiymiş olmuş.hemde aynısı.demekki benimde böle olacak.canım ya biliyorum bişe kalmadı zaten olması gereken oldu ama işte gelde laf anlat beyne.yavaş yavaş alıyor ne söylesem.neyse bunada şükür tatlım zor günleri atlattım ya.tekrar tebrikler canım çok sevindim senin adına.moral verdin inan.senin başarma lafından sonra yine denedim ama kasıldınmı kalıyosun işte kociştede hal kalmamıştı.inşallah yarına.:90::90:
Canım Çok sevindim senin adına allah başka dert vermesin inşallah.mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Canım beniiiiiimm,çok tebrik ederim...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı göstermesin inşallaaah... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...
tebrikler canımmmmmmmyine ucuz yırttın boşver....en morali yükseklerdendin ama....bunun sayesinde başardın
aynen cnm bende çok kızardım becereiyorsun diye hatta baskaları nasıl yapıyor sen nie yapamıon derdim.aklıma geldikce üzülüreüm cnm kocacımynede kalbimi kırmazdı oysa bnden olmuyordu şimdi kurtuldum ve bide oglusum oldu
,olacak canım merak etme aynı benim aşamalarımdasın merakla bekliyorum başardım haberini.. sevgiler..
amin güzelim darısı size inşallah...
nazlıcım çokkk teşekkür ederim, bebiş haberini merakla bekliyorum burdaki herkes kardeşim gibi oldu inşallah mutlu haberi kesin bir şekilde verirsin...
çok şükür canım atlattık daha başa dönmeyiz inşallah...rabbim beterinden korusun..
günaydın canım, maşallah bebeğin bile olmuş rabbim bize de nasip etsin...
offf offff azıcık daha cesaretim olsaydı olmuştu bugün yap...yarıya kadar hatta yarıdan fazla bile denilebilir aldım ,gel git bile yaptık.hiçbirşey hissetmedim acı adına yanma bile yoktu saçma sapan tırstım biliyorum ya sonuna geldim ahhh ahhhh. :84:
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden
,
cnm benim sabah sabah bu ne güzel haber herkes bensiz halay çekmiş :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: allah başka sıkıntı yasatmasın cnmcm...
Çok teşekkür ederim,canım...Darısı başınıza,inşallah...henüz emin değilim ama yarın kan testi yaptırıp,emin olacağım artık...
GÜNAYDINNN MINNOSLARIM
insallah bu gunde hayirli haberler alabilmeyi nasip eyler rabiiim.iyiki varsiniz canlarim benim.cooook
canim insallah bugun hayirli haberler verirsin.su testi yaptirda bidehalayi cekelim yahuuu
canım benim sayenizde diyebilirim o kadar moral verdiniz ki eşim bile sen çok çabuk toparlandın dedi, buraya girmeden önce her gün ağlayan ben sonrasında hem bilgilendim hem cesaret topladım...Allah hepinizden razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?