Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebriklerrr .... çok güzellll yaa darısıda benim başıma inşallah ya ben hala yerimde sayıyrum...bir türlüolmuyor alamıyorum p..i ne yapacağımı bilmiyorum..

amin canım inşallah...ümidini kaybetme inan gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor bişey değil... herkes böyle yazınca ben pek inanmazdım korkum daha ağır gelirdi ama inan doğru..en başta bunu yapabileceğine gerçekten inan ve rahatla... bak gör yakın bi zamanda epey yol katedeceksin..arkadan gelenlere yol göstereceksin... dualarım sizlerle...

tebrik ederim canııımmmAllah başka dert sıkıntı vermesin inşallah.

canım benim rabbim bugünleri aratmasın... şükür allahıma darısı diğer arkadaşlara...

tebrıkler canım cok cok sevındım

canım mutlulugun nsu yazılardan dısarı tasıyo allah baska sıkıntı vermesın cok sevındım darısı basımıza

arkadaslar benım canım cocuk ıstıyooooooooooooooooo

canım çok teşekkür ederim, inşallah sıra sizlerde bekliyoruz hadi bakalım..
bizde çok istiyoruz o da olur inşallah olduğumuzu da yazarız buralara...

Son düzenleme:
kızlar ben kocamı dovecegm yaaaaaasınır edıyo benı1 haftadır kendımı ayarladım tamam dedım yapacagım olacak dedım bu sefer bey efendıyı beklıyoruz hazır degılmısya arkadas boyle sey olurmu gardaslar sız soyleyın cıldırcam yarın yapalım mı dıyo yaaaaaaaaaaaaaasınır seyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım sen hiç kaygılanma bu cok normal..tam sen düzeleceğin zaman onlar vajinismus gibi olabiliyor..benim eşimde aynıydı ama zamanla düzeliyor bu inan

vaji kocam vaji kocamvaji kocaaaaamya gercekten sınır oldum kustum ona ıcerde oturmus odadan benı cagırıyo dıyo gıt dov yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben yenmeye calısıyorum o vaji oluyo bı evde 1 vaji istemezken 2 oldu hayde hayırlısı

canım hıc uzme sıkma kendını boşa cunkı kendını yormus olursun..bilmiyorum sen bu durumu ne kadardır yasıyorsun ama adamlarada hak vermek lazım onlarında bozuluyor pskljılerı..tam olacagı zaman da onlar kendılerıne guvenemıyrlar işte böyle bazen..ama korkmaa hersey yoluna girer..

eevt en zoru da o ya. eşimle kavga ediyorum durmadan. sanki yeterince ilgilenmiyormş gibi geliyor benimle. desteğe istiyacım var eşimin umrnda değil. ne yapacağım bilemiyorum. ama gün olur devran döner. sıra başkalarına da gelir. ne yapalım. insanları böyle zamanlarda anlıyorum. kim iyi kim kötü anladım.neyseki babam daha iyi gün geçtikçe sağlığı daha iyi oluyor. beni soran merak eden herkese teşekkür ediyorm. inşallah herkes de derdinden kurtulur. görüşmek üzere kızlar.. (

Arkadaşım Allah yar ve yardımcınız olsun tez vakitte babacıgın sağlığına kavuşsun inşallah kimseyi düşünme bence babandan başka böyle drumlarda zaten hep herkesin nasıl kişiler olduğu ortaya çıkar sen bunları dert etme kendine bu işler hep böyle.. Allaha emanet ol...

offf offff azıcık daha cesaretim olsaydı olmuştu bugün yap...yarıya kadar hatta yarıdan fazla bile denilebilir aldım ,gel git bile yaptık.hiçbirşey hissetmedim acı adına yanma bile yoktu saçma sapan tırstım biliyorum ya sonuna geldim ahhh ahhhh.:84:

aynı ben nasıl da kızardım kendime hatta eşime bile.. sen bana bakma ilerlesene beceremiyosun falan... halbuki kasılan benim kociş ne yapsın... merak etme canım az kaldı bugün yarın biter bu iş... ben daha öğlen o şekildeydim 3-4 saat sonra kendiliğinden oldu..

sorma canım ya.senin yazdıklarını okuyunca dedim bak işte oda senin gibiymiş olmuş.hemde aynısı.demekki benimde böle olacak.canım ya biliyorum bişe kalmadı zaten olması gereken oldu ama işte gelde laf anlat beyne.yavaş yavaş alıyor ne söylesem.neyse bunada şükür tatlım zor günleri atlattım ya.tekrar tebrikler canım çok sevindim senin adına.moral verdin inan.senin başarma lafından sonra yine denedim ama kasıldınmı kalıyosun işte kociştede hal kalmamıştı.inşallah yarına.:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…