- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.821
tebriklerrr .... çok güzellll yaa darısıda benim başıma inşallah ya ben hala yerimde sayıyrum...bir türlüolmuyor alamıyorum p..i ne yapacağımı bilmiyorum..
tebrik ederim canııımmmAllah başka dert sıkıntı vermesin inşallah.
tebrıkler canım cok cok sevındım
canım mutlulugun nsu yazılardan dısarı tasıyo allah baska sıkıntı vermesın cok sevındım darısı basımıza
arkadaslar benım canım cocuk ıstıyooooooooooooooooo
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden
kızlar ben kocamı dovecegm yaaaaaasınır edıyo benı 1 haftadır kendımı ayarladım tamam dedım yapacagım olacak dedım bu sefer bey efendıyı beklıyoruz hazır degılmıs ya arkadas boyle sey olurmu gardaslar sız soyleyın cıldırcam yarın yapalım mı dıyo yaaaaaaaaaaaaaa sınır seyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım benim çok üzüldüm keşke elimizden bir şey gelebilseydi...Dua etmekten başka bişey yok elimizde malesef(( cuma saatinde dua ettim bol bol...inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur rabbim tez zamanda acil şifalar versin....canım çok zor bir durum ama elden bişey gelmez senin ona umut vermen yanında olman lazım seni üzüntülü gördükçe o kendini daha kötü hisseder...sendende Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin...
eevt en zoru da o ya. eşimle kavga ediyorum durmadan. sanki yeterince ilgilenmiyormş gibi geliyor benimle. desteğe istiyacım var eşimin umrnda değil. ne yapacağım bilemiyorum. ama gün olur devran döner. sıra başkalarına da gelir. ne yapalım. insanları böyle zamanlarda anlıyorum. kim iyi kim kötü anladım.neyseki babam daha iyi gün geçtikçe sağlığı daha iyi oluyor. beni soran merak eden herkese teşekkür ediyorm. inşallah herkes de derdinden kurtulur. görüşmek üzere kızlar..(
offf offff azıcık daha cesaretim olsaydı olmuştu bugün yap...yarıya kadar hatta yarıdan fazla bile denilebilir aldım ,gel git bile yaptık.hiçbirşey hissetmedim acı adına yanma bile yoktu saçma sapan tırstım biliyorum ya sonuna geldim ahhh ahhhh. :84:
aynı bennasıl da kızardım kendime hatta eşime bile.. sen bana bakma ilerlesene beceremiyosun falan... halbuki kasılan benim kociş ne yapsın... merak etme canım az kaldı bugün yarın biter bu iş... ben daha öğlen o şekildeydim 3-4 saat sonra kendiliğinden oldu..
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden
ayyyy gerçekmi yaa hayırlısı inşallah. Allahım sağlıklı güzel hayırlı bi bebek nasip etsin inş canım
çokk tebrik ederim darısı başımıza inşallah...ikinci çizgi çok silik bile olsa hamilsin demek oluyrmuş :)
çok sevindim. çok güzel bir anne olursun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?