- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.861
Amiiiin canım...Bugün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ama vardı yani..Bakalım pazartesi günü kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun,artık..Şimdi çıkmam lazım,annemlere gideceğim...Çok sağol,canım...
kızlar gunaydın nasılsınız
kızlar mantar sonrası ilk denememizi bu akşam inş. yapacagız :))) kocişimin haberi yok gerçi ama :))))
ayy cnm benim arkadaşımda idrar testi yaptığında 2.çizgi silik çıktı ama hamileymiş.hayırlısı olsun cnm..
geçmiş olsun cnm..kocişinde bu günü bekliyordur emin ol
günaydın tatlım işlerim yogundu giremiyordum ne var ne yok anlat bakalım...
bende bır kac gun yoktum annemdeydım sonra annemı bıze getırdım yogundum bıraz fırsat bulup gıremedım canım dun kocama deneyelım mı dedım kendını hazır hısstmıyo mus sende mı vajı oldun dedım onabugun yapacagız ama kendımı her turlu hazırlamam lazım canım ınsaallah olur bu sefer dua edın yaaaa
öyle ıste bende kazanmak ıstıyorumhalay cekmek ıstıyorum
evet ama o daha yapmayalım bekliylim diyordu ama akıntım ve kasıntım yok geçmiş görünüyor. cumada istanbula gidiyorum ailemin yanına hemde regl olcam olmadan denemek istiyorum:)))
evet ama o daha yapmayalım bekliylim diyordu ama akıntım ve kasıntım yok geçmiş görünüyor. cumada istanbula gidiyorum ailemin yanına hemde regl olcam olmadan denemek istiyorum:)))
öyle ıste bende kazanmak ıstıyorumhalay cekmek ıstıyorum
anammm bize de uğra bariiinerden geliosun bakim kelebekim
geçtiğinden eminsen eşine söyle tabikl deneyin..ayy ne güzel istanbul'a gidiyorsun.regl olacaksan hele hiç kaçırma bu günü :::):))::)
ayy ne güzel bizdensineskişehir.aslen istanbulluyum.
ayy ne güzel bizdensin
bencede canım gitmeden bitir ne kadarmutlu gideceksin bak görrr
cnm ben yendim zaten :))))
tmm da mantar???geçti regl olmayacak mısın?? tam olmuşmuydu ki
tabi cnm benim oldu tamamen :))) mantar geçti 10 gün oldu ama yinede eşim prez. kullanır ne olur ne olmaz. reglimde cumartesi daha 5 günü ii degerlendirmek lazım özledim kocişimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?