Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy cnm benim arkadaşımda idrar testi yaptığında 2.çizgi silik çıktı ama hamileymiş.hayırlısı olsun cnm..

günaydın tatlım işlerim yogundu giremiyordum ne var ne yok anlat bakalım...

bende bır kac gun yoktum annemdeydım sonra annemı bıze getırdım yogundum bıraz fırsat bulup gıremedım canım dun kocama deneyelım mı dedım kendını hazır hısstmıyo mus sende mı vajı oldun dedım onabugun yapacagız ama kendımı her turlu hazırlamam lazım canım ınsaallah olur bu sefer dua edın yaaaa

olur öle benim kocişimde arada yapıyor normalmiş yani tatlım egz. en son hangi aşamadaydın?

evet ama o daha yapmayalım bekliylim diyordu ama akıntım ve kasıntım yok geçmiş görünüyor. cumada istanbula gidiyorum ailemin yanına hemde regl olcam olmadan denemek istiyorum:)))

geçtiğinden eminsen eşine söyle tabikl deneyin..ayy ne güzel istanbul'a gidiyorsun.regl olacaksan hele hiç kaçırma bu günü :::):))::)

geçtiğinden eminsen eşine söyle tabikl deneyin..ayy ne güzel istanbul'a gidiyorsun.regl olacaksan hele hiç kaçırma bu günü :::):))::)

evet ama eşim prez. kullansın dimi ne olur ne olmaz bidaha ona ondan bana geçmesin dimi ama :))) hazır regl oluyorum diye anamı görüp geleyim dedim :)) yoksa kocişimi bırakmazdım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…