- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.541
günaydın arkadaşlar. bende ilişkiye girmekte zorlanan biriyim. belki tam vajili olduğum söylenemez ama. bir kaç defa başarmıstım sonra geri sardı. onun arkasından hamile olduğumu öğrendim. pcos olmama rağmen. şimdide ilişkiye girmeye korkuyorum birşey olur diye. zaten iyice ağrıyo ben korktukça. ne yapabilirim. egzersizleri yapmamda bir sakınca var mı
harbiden seren bi girdi olaya tam girdi
gunaydın canım nasılsın bakalım?
gunaydın canımcım .
seren bir yaptı tam yaptı masallah dıyelım. kımse bu kadar dayanamaz sanırım. eee yılların birikimi var kızda
gunaydin kizlarrrrr
mubarek cuma gününün rahmeti bereketi hepimizin uzerine olsun insallah.rabbim bu gunde hayirli haberler duyup hayirli seyler yasayabilmeyi nasip etsin insallah (aminnnn)
kizlar bu arada dün ben vajiyle cok dalga gectim heralde o da senmisin benimle dalga gecen diye gece beni sinir etti accucukkkk
Ayol bizde de 2 yılın birikimi vardı hala da birikiyor ama iki defa üst üste yapınca pes ediyoruz...
4 biraz fazla değil mi
hıh kustum sıze bı kerem ust uste derken araya bır saat gectı yanı sabah 7 de basladık 12 de kalktık küstüm sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:ne dalga gecıyosunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:
artık sıra sızde canlarım darısı basınıza ınsaaaaaalallllllllahhhhhhh hıc acı cekmden
öyle değilmi arkadaşlar bizim eşlerimiz diğer eşler gibi herşeyihazır bulmuyorlar canlarını istemedende olsa çıkartıyoruz aşkım onu yap aşkım bunu yap onu sür bunu sür dur devam et ya bune ya bir an onların yerine koysak kendimizi biz tahammül edebilirmiydik acaba çünkü onlarda tıpkı bizim etrafa bakıp imrendiğiğmiz gbi onlarda kendi etraflarına bakıp onlardan kaynaklanmyan bir sorundan dolayı bizimle bu sorunu yaşamak zorunda kalıyorlar onlarda her erkek gibi sevdiği kadınla erkekliğiğni sorunsuz bir şekilde yaşamak isterlerdi çünkü çoğu erkek bunu rahatça yaşabiliyorlar.onların hakkını ödeyemeyiz .annemin demesi gibi bizim kocalarımız herşeyi hazır bulduğu için onlar için o iş o kadar değerli olmuyor oysakı benım eşim yarısı girdi diye havalara uçtu.gerçekten bizim eşlerimiz daha çok sevilmeye değer erkekler onlar bizim için katlanıyorlar herşeye yoksa ne menfaatleri varki
Bana demiyorsun dimi
Ben yeneli 1 yıl oluyor
utandırmayın benı aaaaaaaaaaaaaaaaa8 ayın acısı bırden cıktı ne yapayım utandım ben
mesajı yenı anladım yenelı 1 yıl oldu ben dıger vajılı arkadaslara ddım canım onlarda en kısa zamanda mutlu olsun lar
kasma olayı ılla oluyo ama rahatlamaya calıs yavas yvas sakın ol acımayacagını dusun ki zaten acımıyo bak gorursun hemen oluyo dune kadar ben ıntıhar etmeyı bıle dusunmustum stresten ama sımdı guluyorum bu kadar kolay bır sey ıcı n mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?