Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlar. bende ilişkiye girmekte zorlanan biriyim. belki tam vajili olduğum söylenemez ama. bir kaç defa başarmıstım sonra geri sardı. onun arkasından hamile olduğumu öğrendim. pcos olmama rağmen. şimdide ilişkiye girmeye korkuyorum birşey olur diye. zaten iyice ağrıyo ben korktukça. ne yapabilirim. egzersizleri yapmamda bir sakınca var mı

gunaydın canım. hamıle olmana cok sevındım . darısı bızım basımıza insallah.
canım bir cok arkadasım senın gıbı ilişkiye girerken zorlanıyor. bunun olmaması için bence en basta kafanın rahat olması gerekıyor. kendını zorlamayacaksın sıkmayacaksın ki rahat bır sekılde ilişkini yasayabilesin. egzersızlerı yapmanda bir sakınca olacagını düşünmüyorum rahatca yapabilirsin . bunun da faydası olacaktır sana.

gunaydin kizlarrrrr
mubarek cuma gününün rahmeti bereketi hepimizin uzerine olsun insallah.rabbim bu gunde hayirli haberler duyup hayirli seyler yasayabilmeyi nasip etsin insallah (aminnnn)
kizlar bu arada dün ben vajiyle cok dalga gectim heralde o da senmisin benimle dalga gecen diye gece beni sinir etti accucukkkk

ecrın cım ne oldu kı

Ayol bizde de 2 yılın birikimi vardı hala da birikiyor ama iki defa üst üste yapınca pes ediyoruz...
4 biraz fazla değil mi

hıh kustum sıze bı kerem ust uste derken araya bır saat gectı yanı sabah 7 de basladık 12 de kalktık küstüm sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: ne dalga gecıyosunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:

Dalga geçmiyorum canım şaşırdım sadece...
Abartmışsınız biraz
Neyse sustum ben

cok dogru canım bızımkıler herkesten farklı ve herseye degerler cok guzel yazmıssın sagol canım

utandırmayın benı aaaaaaaaaaaaaaaaa 8 ayın acısı bırden cıktı ne yapayım utandım ben

canimmm sen vala 8 ayin acisini 4 kerede cikardiysan ben 5 senenin acisini bilmem artik kac seferde cikarabilirimvala aferim sana kizzz egzersiz falan yapmadan bitirdin isi.insallah simdide haberlerini aliriz.
ya ben dun cok dalga gectim iste vajiyle aksam da biraz kasti beni.

kasma olayı ılla oluyo ama rahatlamaya calıs yavas yvas sakın ol acımayacagını dusun ki zaten acımıyo bak gorursun hemen oluyo dune kadar ben ıntıhar etmeyı bıle dusunmustum stresten ama sımdı guluyorum bu kadar kolay bır sey ıcı n mı

günaydın herkeseeee bugün çok takip edemicem kızlar akşama misafir var ama arada fırsatım olursa dedikoduya karışırım bağımlılık yaptınız artık yaaaaaaaaaaaaa ölümüne qankayıııııııızzzzz

kızlar dunden berı karın agrısı var bende 4 fazla geldı galıba ya saka maka bu karnım ne dıye agrıyo he bıde sımdı basardım ya ben acaba hamılemıyım sendromu basladı

haklısın canım inşallah en kısa zamanda bizde bunun içinmi bu kadar zaman bekledik deriz. ben jinekoloğa gittim keşke gitmeseymişim kadın bana kızlığın kalın falan dedi orayı parmakla genişletceksin dedi ama sizlerin güzelce anlattığınız gibi anlatmadı ki korkuttu uyuz şey şimdi şimdi alışmaya başladım. öğrendimki kızlık esniyomuş iyiki varsınız zamanla geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…