- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.521
şaka falan yapıyomda ayyy aklıma gelince mideme kıramplar giriyor acaip heyacan yapıyorum yaaaa geçicidir umarım:18::18:
kızlar ben geldım sıze guzel haberlerım var 2. denememız olagan ustu oldu yav bu ne ya 1 kere yaptım tutabılene ask olsunbu sabah ızınlıydı esım ve tam 4 kere ust uste oldu ve ınanamayacaksınız kızlar hııııııııııııııııııııııııııııııııııc mı hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııccccccccccccccccccccccccccccccc acı macı yok ama hııııııııııııııııııııııııııc yok bır kere kafanız rahat olsun acımayacagını beynınıze bı hukmedın bakın nasıl oluyo ben bı kere gordum ya acımıyo dıye 1. de zorlanmıstım neden korkuyodum:18::18::18::18::18:2. de endıselıydım acaba yıne vajı oldum mu dıye 3. de tık yok 4. de o dur du ben yaptım ya cok ayıp konustum ama sıze acımadıgını ancak boyle ınandıra bılırım nefes alıp verın ıkının olay bıttı sonra sızı kımse durduramaz ucusa gecersınız acele edın canlar
sanal alemde yapılan günümüze katılmak ısteyenler lütfen taleplerınızı bildirin
ben varım kuzucummmm
canım benım rahat ol ne heyacınıymıs öyle. gecicidir canım stres yapma bak
sanal alemde yapılan günümüze katılmak ısteyenler lütfen taleplerınızı bildirin
canlarrıııııııımmmmmm ben kaçar.herkese güzel kırmızı noktası bol geceler diliyorum
kızlar ben geldım sıze guzel haberlerım var 2. denememız olagan ustu oldu yav bu ne ya 1 kere yaptım tutabılene ask olsunbu sabah ızınlıydı esım ve tam 4 kere ust uste oldu ve ınanamayacaksınız kızlar hııııııııııııııııııııııııııııııııııc mı hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııccccccccccccccccccccccccccccccc acı macı yok ama hııııııııııııııııııııııııııc yok bır kere kafanız rahat olsun acımayacagını beynınıze bı hukmedın bakın nasıl oluyo ben bı kere gordum ya acımıyo dıye 1. de zorlanmıstım neden korkuyodum:18::18::18::18::18:2. de endıselıydım acaba yıne vajı oldum mu dıye 3. de tık yok 4. de o dur du ben yaptım ya cok ayıp konustum ama sıze acımadıgını ancak boyle ınandıra bılırım nefes alıp verın ıkının olay bıttı sonra sızı kımse durduramaz ucusa gecersınız acele edın canlar
Seren 4 kere üst üste nasıl oluyor yaa :44:
Reglim dün bitti sonunda biz de eşim işten gelince kaynattık sonunda iki defa
serencimm seni tebrik ediyorum..valla 4 kere olmuşş bravo yani Allh daim etsin.Korktuğuna değmemiş demi artık kim tutar sereniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?