- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.501
rana cım sana yemın edıyorum kı bak acımıyo rahat ol acı yok dekı ben dunyanın en guzel kadınıyım nefes al ver rahat ol bak oluyo mu olmuyo mu
inşallah canım dediğin gibi olur.ayyy çok özendim
kızma da, penis kelimesini neden sansürledin anlamadım ben.
bu tip ufak ufak tabular değil mi zaten cinselliği bu kadar ayıp ve korkulası bir şey haline getiren.
bu arada arkadaş orgazm da olmuş ona da ayrı sevindim=)
.
vajinismus hastalarının belirtisi cinsel ilişkiyi hiç yaşayamamak . buda kaslarla ilgili. geçmişe dayalı yanlış bilgilendirilme sebebi ile. beyin o işe karşı vaji kaslarını devreye sokup kasıyor vajinismus hastalarının elinde olan birşey değil malesef. parmak egzerszi ile vajiye gevşemeyi öğretiyoruz.
sen parmağımı alabiliyorum diyorsun . vajinismusta bu mümkün olmuyor başlangıçta ne parmak ne başka bişey. başka cisimle olmaması korkutmasın çünkü iliişkide p...s oraya göre olduğundan parmaktanda daha kolay olduğunu söylüyorlar. valla ben o aşamaya gelmediğim için bilemiyorum
bence boşuna korkuyorsun :44:
inşallah canım dediğin gibi olur.ayyy çok özendim
eeeeeeeeeeeeeeee daha daha
canım hadı ama artık sıra sende bak venüs elinde oklavayla geziniyo ortalıkta ona göre
canım yarın tamamen bitermi bilmiyorum regl duruma göre bakacam artık olursa bir gerdeğe gireriz.ayyy buarada bir kına gecesi yapsakmı bana hani gerdeğe gierecem yaaa.
kızlar ben geldım sıze guzel haberlerım var 2. denememız olagan ustu oldu yav bu ne ya 1 kere yaptım tutabılene ask olsunbu sabah ızınlıydı esım ve tam 4 kere ust uste oldu ve ınanamayacaksınız kızlar hııııııııııııııııııııııııııııııııııc mı hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııccccccccccccccccccccccccccccccc acı macı yok ama hııııııııııııııııııııııııııc yok bır kere kafanız rahat olsun acımayacagını beynınıze bı hukmedın bakın nasıl oluyo ben bı kere gordum ya acımıyo dıye 1. de zorlanmıstım neden korkuyodum:18::18::18::18::18:2. de endıselıydım acaba yıne vajı oldum mu dıye 3. de tık yok 4. de o dur du ben yaptım ya cok ayıp konustum ama sıze acımadıgını ancak boyle ınandıra bılırım nefes alıp verın ıkının olay bıttı sonra sızı kımse durduramaz ucusa gecersınız acele edın canlar
canım benım sen yeter kı ıste kına gecesı de yaparız bekarlıga veda partısı de
valla emin olsam bu gece toplaşır bir kına yapardık hee.yarında gelinliğimi giyer geredeğe girerdim vallaa ayyy heyecan oluyor böle diyince :18:
Kizzz Seren masallah sana emi.Allah Bozmasin mutlulugunu insallah.kizlarrrr darisi Basimiza insallah.
canıımm hadi bakalaım aparatı kalınlaştır çalışmalara devam.güne gelirken sana iyi bir aparat getirecem haberin olaa
gün yapıyormuyuz canım kararlastırdık mı
gün yapıyormuyuz canım kararlastırdık mı
talebe bağlı tatlım yoğun istek olursa yapacaz artık bişeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?