- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.721
inşallah tatlım benim yarın halay çekicez hep beraber bende iki parmak soktum ondan sonra içinde bayağıtuttum ama parmaklarım nasıl sıkıyordu ama zamanla geçicek değil mi
oooooo sen olmuşsun artık bebişim... Alışacaksın hiç merak etme içeride kıpırdatmaya çalış makas hareketi yap küs şeklinde tut mesela ben küs şeklinde içeri sokamıyodum önde bi parmağımı alıyodum sona öbürünü yanına içerde küs yapıyodum hiç bişey yapamasan bile vaji duvarlarına değdir esnet hem parmağa alışırsın hem vaji esner hemde sen kendini iyice bi tanımış olursun canımcım hadi bakalım seninde az kaldı
venüstencim makas hareketi yapmaya çalıştım ama açılmadı bile sımsıkı
esracım bu senin sağlıklı bi kadın olduğunu gösterir....korkma olacak....ama sen hala gerginsin de ondan kendini bırakmıo?? dimi??
ya tatlım gerginlik oluyor tabi ama zamanla rahatlıycak değil mi alıştıkça
inşallah tatlım benim yarın halay çekicez hep beraber bende iki parmak soktum ondan sonra içinde bayağıtuttum ama parmaklarım nasıl sıkıyordu ama zamanla geçicek değil mi
venüstencim makas hareketi yapmaya çalıştım ama açılmadı bile sımsıkı
canım aynen benimde sıkıydı herkesin aynıdır heralde normal yani bu durumlar...şart değil sen içerde rahatlıkla kıpırdatıp parmağını sorunsuz sokup çıkarabiliyorsan içeride bol bol hareket ettir parmaklarını aç kapa sağa sola aşağı yukarı oynatki iyice alışsıneş parmağını denemişmiydin hatırlamıyorum bu arada bi yandanda onu yapmaya başlaki yabancı cisim girişinede alışsın vajicik
15 aylık evliyim 24 yasındayım bu siteyi 1 senedir takip ediorum hemde hergün hepinizi burdan tanıorumm ama üye olamadım eşim izin vermemişti olumsuz seyleri okuorsun diee...evet bende 15 aydır bi illetle uğrşıorummm artık neden bebek yapmıosunuz dienlere bi bahane bulamıorummm 15 aydır neler yaptımı neler yaşadımı gayet iyi biliorsunuzdurr hepimizin yasadığı seylerr hergece ağlamak intiharı düşünmekkk daha neler nelerrr tahmin edebiliorsunuzzzdurr . Suan pisikaytri tedavisi görüoeum başta yapmam gerekeni sonda yapıorum 2 parmak 2 boğum geçtim p...s ucundayım....aslında benim denemelerim oldu 1 kere bundan 2 ay önce denemem oldu aniden soktu eşim ve kanamam oldu ama acı yok öle birşeyki kanaman var ama acı yok bunu bile bilee yapamadım devamını iki parmağı gayet iyi sonuna kadar sokabildiğim halde su beynimee hala laf geçiremiorumm...penis durumuna gelene kadar eşimle aramız çok iyiydi su 3 gündür kavgalıyız ve içimden hiç birşey yapasım gelmiorrr korkuorummda tekrar başa dönecem diyeee....işte böle anlatsam anlatacak çok seylerim vardaa...bu durumu sizin aileenizden kimler bilior yaşlarınız kaç ve nerelerdeoturuorsunuzz.... Ben anneme ablama eşimin annesine sölemek zorunda kaldımmm çünkü çalışan bi insan değilimki çalışıorum suan bebek düşünmüorum diyim başımın etini yediler bende söledim sizden kimler bilio....
bende bitek annemle kardeşime sölemiştim...çalışıorum düşünmüoruz deil de allah ne zaman verirse deseydin keşke....neyse canım sen %99 u geçmişsin....tek yapman gereken hergün burayı okumakkkk
15 aylık evliyim 24 yasındayım bu siteyi 1 senedir takip ediorum hemde hergün hepinizi burdan tanıorumm ama üye olamadım eşim izin vermemişti olumsuz seyleri okuorsun diee...evet bende 15 aydır bi illetle uğrşıorummm artık neden bebek yapmıosunuz dienlere bi bahane bulamıorummm 15 aydır neler yaptımı neler yaşadımı gayet iyi biliorsunuzdurr hepimizin yasadığı seylerr hergece ağlamak intiharı düşünmekkk daha neler nelerrr tahmin edebiliorsunuzzzdurr . Suan pisikaytri tedavisi görüoeum başta yapmam gerekeni sonda yapıorum 2 parmak 2 boğum geçtim p...s ucundayım....aslında benim denemelerim oldu 1 kere bundan 2 ay önce denemem oldu aniden soktu eşim ve kanamam oldu ama acı yok öle birşeyki kanaman var ama acı yok bunu bile bilee yapamadım devamını iki parmağı gayet iyi sonuna kadar sokabildiğim halde su beynimee hala laf geçiremiorumm...penis durumuna gelene kadar eşimle aramız çok iyiydi su 3 gündür kavgalıyız ve içimden hiç birşey yapasım gelmiorrr korkuorummda tekrar başa dönecem diyeee....işte böle anlatsam anlatacak çok seylerim vardaa...bu durumu sizin aileenizden kimler bilior yaşlarınız kaç ve nerelerdeoturuorsunuzz.... Ben anneme ablama eşimin annesine sölemek zorunda kaldımmm çünkü çalışan bi insan değilimki çalışıorum suan bebek düşünmüorum diyim başımın etini yediler bende söledim sizden kimler bilio....
mrb arkadaşlarr ya hala ben en başındayım ya o bölgeye dokunamıyorum2 gündür bakıyorum bakıyorum ama bakmakla kalıyorum hala şimdide annemlere gidicem 2 hafta kalcam 2 haftada yapamıycm artık gelince inşallah yapabilirm ya
canım eşparmağının orta parmağını tamamen alıyorum
iki parmağının birinci boğumunu alıyorum aşimin
mrb arkadaşlarr ya hala ben en başındayım ya o bölgeye dokunamıyorum2 gündür bakıyorum bakıyorum ama bakmakla kalıyorum hala şimdide annemlere gidicem 2 hafta kalcam 2 haftada yapamıycm artık gelince inşallah yapabilirm ya
evet çoğunu başarmışımm bunun farkındayım 3 güne kadar okadar umutlu mutludumkiii yaa öle bir psikolojide oluorki insan venusten bigün bi arkadaşa demişti 100 kişi bu iş için acımıycak dese 1 kişi acıcak dese o 1 kişiye inanılır öle bi psikolojiye sahibiz 1 aydır umutlu mutlu başarcam diodumm 1 olumsuzluk bi tartışma oldu yaa tamam dünyam yıkıldı bitti en baştayımm gene başa döndükkk yaa anlatılamaz bişi bu Rabbim kimsenin düşmanımın dahi başına vermesin denir ya aynen ölee... Gerçekten çok zor bi durummm ben eşimle liseden beri severek evlendim aklımın ucuna bile gelmezdi bunları yaşycammmm... psikoloğa gidiorım ama buraya eşimden habersiz üye oldum çünkü burda eskiden baya oldu olumsuz bi kaç sey yazılmıştı tesadüfen onları gördü sakın bi daha girme bu siteye demişti şimdi öle değil kimse olumsuz yazmıor gerçektende yazmasın en ufak şeyde etkileniorr insan... dicem odurkiii bu işi hızlandırmek istiorum hem buraya hem psiyatriye giderek bu p...s ucundan sonra psikolok yarısını al dicek herhalde...salı günü gittim gayet iii gidiosun dedi böle giderse 15 güne kalmaz atlatırsın demişttiii.... Rabbim hepimizi kurtarsın bu sıkıntılardan ümmeti Muhammetine layik evlatlar yetiştirmemizi nasip eylesinn....beterin beteri var herkesin bi imtahanı var bizimkide bu başka kötü sıkıntılar yaşatmasın Rabbim bizleree inşallahhh......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?