Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım benim inşallah

venusten kendimi benbile anlamış deilimm... galiba canım çok tatlı istiorumki çok çok kolay olsun tabiki kolay olacak ama bi dene bi sabret bakalım bi gör kolay olcanı.... zaten su 2 parmağı aldıktn sonra tamam dedim yanii yavaş yavaşta penisi alırım dedim işte bu düşünceye bu psikolojiye girdikten sonraa 1 kere penis ucu denedik girdi aynı gün aynı dakikalarda 2. deneme gaçtik biraz istemeden kastım kendimi ayaklarım elimde olmadan titremeye başladı bırakalım dedim hani korku yasamım dedim sonra ertesi günnn denemeden tartıştıkk tartıştık yaaa suan bütün düşüncelerim olumsuzzz başa dönmüş gibi hissediıorum kendimiiiiii:

canım sen şuan moral bozuk konuşuorsun da ondann böle düşünüosun....bence sen başa döndüm die deil ben olayı hallettim die düşün...çünkü moralin düzgün keyifli bi anında denediğinde göreceksin ki başa dönmemiş açık bişekilde seni beklio vaji..

güzelim hepimiz aynı türüz şu anda mantıklı düşündüğünde yapmaman için bir sebep yokmuş gibi geliyor hatta yapamaman anlamsız gibi geliyor ama iş o ana gelince sen kendinde değilsin o an hiç bir şey düşünemiyorsun ürkek bi kız çocuğuna dönüşüyorsun eşin vajine parmağıyla dokunsa bile acıyo diyorsun yada otomatikman kendini çekiyorsun acımadığını biliyosun halbuki....canım öncelikle eşine rica et deneme esnasında sana nefes egzersizini hatırlatsın bu 1. kural. sonrasında eşine tekrar rica et bu iş olana kadar gerekirse bana numara yap ama lütfen konsantremi bozacak bi şey yapma de...ooooo tartışmasız olurmu hiç vaji yenmek olmazzzz hepimiz tartıştık küstük ağladık sızladık ama noollldu her şey unutuldu gitti....hangi pozisyonda nasıl denediniz detayları alalım ????

canımm yaa benim leke devam ediyor bişe olurmu deneyimmi bu gece ne dersin?

normalde dinimize göre eşin muayyen günlerde 6 gün boyunca diz ve bel arasına dokunması haram diye biliyorum mekruhta olabilir.. ama regl 8 günden fazla sürerse özüre giriyor... sağlık açısındanda reglken bütün kanallar açık oluyor mikrop kapma olasılığı daha fazla tam bitsin güzelce temizlen abdestini al öyle yap derim

hımm tamam o zaman çok saol canımcım .ayy Allahım umarım bu bekleme süresi kötü gelmez tırsmaya başladım sanırım:18::18:

psikolog suan p...s ucunu al sadece dedi. bide kadın üste daha raht olur dedi her kadın olmayabilir ama çoğu üste rahat güvende hisseder dedi. üst pozisyon derken erkek alta sırt üstü yatar vaziyette kadın üste idrarını yapr pozisyonda p...s almakmı bunu denedim çok zorlandım yapamadım ayaklarım ağırdı yani yapamadım ...suan ki pozisyonum ben altta eşim üste penis ucundayızzz tabi bunu yaparken doktor bana 2 parmağa hergü devam et dedi oda esnetmem için dedi herhadldeee...

hayır cnm biligiler yanlış adet günlerinde ilişikiye girmek haram dokunmak fln tabikide haram değil.adet bitee kadar ilişikiye girilmez adetin en azı 3 en fazlası 10 gündür.ancak 10 günden sonrası özür olur ve ondan sonra ilişikiye girilbilir...

mrb arkadaslar...ben geçen sene bu zamanlar doktorla aştım 6 ay yasadım bu durumu.18 aylık ewlıyım...sizleri gercekten cok iyi anlıorm..özellikle bir gireyımm topiğe dedm elımden ne gelırse yardm etmek isterım...sorularınız olursa

es_esxx nasıl aştığını doktorun ne yaptırdıklarını anlatırmısınnn bende suan gidiorummm inşallah bende senin gibi atlatırımmm neler neler yaptırdırdı nasıl atlattın anlatırmısın...

bebişim ilişki için dokunmak dedim zaten heeee 10 muydu benim niye 8 kaldı aklımda acaba doğrudur canım kadın ilmihaline bakmam lazım bi daha sağol düzelltiğin için canımcım

selam kızlarr, online olan varmı bilmiyorum ama bişey sorcam.
geçen gün ki denememizde ucu içeri girdi diye yazmıştım, ben egzersiz yapamıyorum. pe... ile deniyoruz.
neyse bugün ki denememizde de ucundan daha fazlası içeri girdi :) nasıl mutlu oldum anlatamam.
bu sefer üstte denedim ve anladığım kadarıyla üstte olunca vajin kasları daha az geriliyor.
yanlız üstte olunca da kendimi aşağıya doğru itmek çok zor geliyor..
bide benim hymen hala yerinde, daha açılışı yapamadık.
online olan arkadaşlaar bana birazcık tavsiye verirmisiniz?
bu akşam tekrar denicez :)
şimdiden teşekkürler, bekliyorum..

canım yeni gördüm msjını..tekrar gelirsen okursun bende çıkıcam kociş gelince canımcım benim tavsiyem üstte ve ters oturarak dene p...s bakma sen jeli sür hem kendine hem eşine sonrasında eşin yerleştirsin git gel yaparak ilerlemeye çalış bu sayede eşinin ereksiyonu gitmemiş olur takıldığın yerde dur bekle eşin sana nefes egzersizini hatırlatsın sonrasında eşine bırak kontrolü çünkü biz yanlış yere ittiriyoruz duvar var sanıyoruz halbuki açımız yanlış eşin popondan tutup açıyı ayarlasın ama her takıldığında sakın çıkarma öyle kal bekle sakinleş hemen kendine sor o an acı varmı diye bakacaksın yok biraz daha itireceksin aaaaa bi bakmışın kayıp gitmiş nasıl yaaa diyeceksin...hadi güzelim bu gece bitir vajiyi :84:

ay çok sağol canım benim, ben yüzyüze oturmaya çalışıyorum o zaman da hep pe.. bakıyorum, girdimi gircekmi diye. bide dediğin gibi nefes almayı falan hep unutuyorum. eşimde söledim şimdi hatırlat bana nefesi dedim. bide ters oturup deniyim. o zaman pen..e bakmak mümkün olmıcak zaten
:)
hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle geri gelirim.
çok teşekkürlerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…