Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yardımınıza ihtıyacım varrr....benim adetım 10 gun gectı gecen ayda yıne boyle gecıkmişti.doktora gıttıgimde stersten dedı hıç muayene bıle etmedı gonderdı.egzersızlerın sonundayım adet olacagım dıye kendımı o işe veremıyorum.en son penıs ucunu aldım sonra kendıme aparat yaptım p....s boyutunda onu aldım içime fakat adet olamadıgımdan sıkıntılıyım. bu yuzdende deneme yapamıuyoruz ama egzersızlere devam edıyorum..sizce adet düzensizliği için eczaneye gıdıp ilaç alsammı.eşimin işinden dolayı doktorada gıdemıyorum gurbette olmamın da dez avantajı var k.valıdemlede gıdememkııı

Son düzenleme:
doktora gittinmi bebek nasılmış kaç haftalıkmiş nazlı

Canım benim geçmişi okuduğum için göremedim msjını,maşallah kızlar baya kaynatmışlar...Evet dra gittim alttan bakmadı,ultrasonla baktı...5 haftalıkmış,herşey gayet normal dedi,pazar günü hastaneye gelin ve tahlillerini yapalım dedi..Sonuçlarına görede vitamin falan verecekmiş..Buarada eşim ve benim kan uyuşmazlığımız varmış,buda iğneyle çözülüyormuş..Dikkat etmem gereken şeyleri söyledi..

Son düzenleme:
hamileyken alttan bakmıyorlar genelde benimde bir kızım var 4 yaşında annelik çokgüzel birşey evliliğimin ilk 2ayında bende vajiliydim o zaman hiç bebek sahibi olamicakmışın gibi geliyor kan uyuşmazlığınıda ihmal etme iğne olmazsan diğer çocuğunun sakat olma ihtimali olabiliyormuş

Aynen ya..vajiyken bende aynı şeyi düşünüyordum,hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyordu..ne kadar yanılmşım..Allah bağışlasın,kızını canım...Evet dr çok ilgili çok bilgilendirdi,bizi..kan uyuşmazlığı için iğne olacağım,çok sağol tatlım..

teşekkür ederim canım sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım ilk önce seni çok tebrik ederim çok cesur bir kız olarak ilk önce vajıyı yendiğin için ikinci olarakta çok cesur bir kadın olarak çocuk yaptığın için.Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin.canım bir sey soracaktım sen kaç yıllık evlisin çünkü kan uyuşmazlığı evlilik öncesi testlerde çıkıyor ki bu uygulama yaklaşık 7 seneyi buluyor.sana söylemedilermi kan uyuşmazlığınız olduğunu?

Çok teşekkür ederim,canım...Amiiin,inşallah..Darısı başınıza..Ben 20 aylık evliyim,evlilik öncesi test yapıldı ama bize böyle birşey söylenmedi..Çok ilginç,bizde şaşırdık...Çünkü kan testlerinin bu gibi durumlar için yapıldığını biliyorduk ama kan uyuşmazlığı var falan demediler...Anlamadım vallahi..:26:

Slm canım...sen zaten sonuna gelmişsin,p... boyutundaki aparatı almışsın...hiç stres yapma,bu aşamaya gelmişken öyle yada böyle kesin olacak..Adet düzensizliği için drun ilaç verdiyse kullan bence ama dr ilgilenmedi diyorsan,başka bir drada gidebilirsin..Ama öyle kafana göre ilaç alma,ne olur ne olmaz..herkese farklı etki edebilir ilaçlar,nede olsa kimyasal..

haklısın nazlı eşimin işlerı çok yogun durumumdanda kımsenın haberı yok..bı yolunun bulup drye gıtmem gerekıyo.sen demiştin bana aparat yap dıye ıkı gundur o şekılde egzersiz yapıorum vajına daha bır esnedi çok tesekkur ederım sanao zaman ben adetımı beklemeden denemeye geçimmm

Son düzenleme:

Geçebilirsin,sanırım...Gelmemiş çünkü,ne zaman geleceğide belli değil galiba..Gelene kadar bekleme bence,dene..Belkide regline kadar çözmüş olursun,bu işi..Önce biraz aparatla çalış,hemen ardından denemeye geç...Ben bu şekilde başarmıştım,gayette rahat oldu..Onun için ben bugün,yarın başaracağına eminim canım...

...inşallah dediğin gibi olur bende hıssedıyorum kısa bır zaman kaldıgını :26: bebeyagı kullanıyodum kayganlaştırmak için ama ultrason jelı daha ıyı oluyo dıolar bende yarın onu alıcam bır de onu denıcem.

Son düzenleme:

Regliyken zaten dinen günah ama o zamana kadar deneyebilirsin...Bebeyağının mantara sebep olabileceğini duymuştum,ultrason jeli hem ucuz,hemde bol bol kullanabilirsin koca bir şişe çünkü..Bende ultrason jeli kullandım,hatta bazen kullanıyorum hala..ama hiç bir zararını görmedim..Üstelik kayganlaştırıcılar spermi öldürebiliyormuş diye duymuştum,ne kadar doğru hiç bilmiyorum..ama ultrason jeli kullandığım o yumurtlama günlerimde hamile kaldım...Buda çok ilginç geldi,bana..:26:

bu bilgiyi verdiğin çok ii oldu nazlıcım bılmıodum bebeyağının mantar yaptığını ultrason jelinıde burdakı arkadslardan duymustum hemen alıyım mantar olmadan

bu bilgiyi verdiğin çok ii oldu nazlıcım bılmıodum bebeyağının mantar yaptığını ultrason jelinıde burdakı arkadslardan duymustum hemen alıyım mantar olmadan

Bende ilk günler bebeyağı kullanıyordum,venüstencim uyardı...Dru bunu belirtmiş,sağolsun oda paylaşmıştı...Sanırım oda ultrason jeli kullanmış,ben ultrason jelinin zararı olduğunu kimseden duymadım..Al canım,kullan bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…