Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaaaaa başaramamış değil regl tutmuşşşş

ayyyyyyyyyyyyyyy sız var ya ınsanı cıldırtırsınız hersey de bı hayr vardır belkı reglın bıtseydı ve dun denemıs ve basaramamıs olsaydın daha da uzulmez mıydın rana cım belkı hayırlısı boyle dır hemen aglamak uzulmek yok bugun beynını kendını mutlu et sev kendını yapacam de moraller yuksek olsun unutma hersey bızım elımızde tatlım okeyyyyyyyyyyy

ewet jellerin spermi öldürdüğünü söylüyorlardı pressed diye bi jel öldürmüyormuş 140.00 tl civarındaymış onu kullanan arkadaşlar demişti...çok sevindirik oldum bunu duyduğuma kocişe diyim ultrason jeli spermleri öldürüyormuş nasıl olsa sen hiç düşünme bebiş olmaz oda inansın bi bakmışın bebiş çok hain gördüm kendimi çok işime yarayacak bu bilgi

tatlım yarısından fazlasıydı en son kısmetse tamamı olacak regl bittiyse bu geceofffff sıkıntılardayım beeeennnnnn

yawru kuşum bi daha offf sıkıntıdayım falan filan bööööllleee olumsuz şeyler yazarsanız hepinizin parmaklarına acı biber sürcem o parmaklarla vajiye bi dokununda göreyim sizi her aşamayı geçtin kafan rahat isteklisin olacağını adın gibi biliyorsun daha neyin sıkıntısı bu bak geliyo biber

yarısını aldıysan super ...sıkıntı yapma bıraz rahatlayacak bişiler yap bende bugun akşam ultrason jelı alıp denıcem en son p...sın ucunu almıştım....bugun inşallah basarırız

canım inşallah başaracaksınız ama gün belirlemeyin olmayınca üzülüyosunuz tüm aşamaları geçtiniz bırakın şimdi kendinizi rahat olun derin bir ohhh çekin kocişiniz yanınıza yanaşınca salıverin kendinizi

canım d.k hapına 2-3 ayda ancak alışıyorsun hormonların ancak düzeliyor bırakıncada aynı şekilde 2-3 ay ya uzuyo yada kısalıyor reglin...normaldir bu durumlar 10 günü geçtiyse özüre giriyomuş....

komsular gıttı hedıye getırmısler bana bakmadan bılgısayara kostum sız benı bagımlı yaptınız yahu canlarım benım

banada misafir gelecekti hava soğuk diye gelmediler çok üzüldüm desem yalan olur mualla sen evleneli ne kadar oldu hala geliyomu hediyeler ne almışlar çok merak ettim ayol

alakasız bi şey sorcam ciğer yaparken içine sirke katıyormusunuz :26: bu gün canım her bişey istiyor ne yapacağımı şaşırdım netten tarif buldum sirke yazıyo nasıl olur acaba ?? annem katmıyordu sanırım ama emin deilim

kızlarrr ben regl oldum 1 hafta tatıl şimdi ya canım çok sıkıldı zaten beklıodum ....regli gelmeden bu işi bitiriyim diodum.inş ranasena arkadasımız bugun basarır.dualarım onunla

kızlarrr ben regl oldum 1 hafta tatıl şimdi ya canım çok sıkıldı zaten beklıodum ....regli gelmeden bu işi bitiriyim diodum.inş ranasena arkadasımız bugun basarır.dualarım onunla

ayyy kıyamam neyse tatlım üzülme biraz dinlenmen lazımdı zatensizin için bugün deneyecem canlarım hepiniz bekliyosunuz artık benden biliyorum.Allaaaahhhhh

çoook duygulandım ne güzel anlatmışsın yaşadığın sevinci :2: :2: ,aynı heyecanı ve mutluluğu yaşamıştım bende o anlar aklıma geldi,tebrik ederim inş. bunda sonra başka sıkıntın olmaz cnm

gel gel gel güzelim gel gel hiç acimicakk
tarkan tüm vajili arkadaslarımı için yazmış bu şarkıyı

hakkaten yaa,yoksa tarkanın sevgilisidemi vaji

kızlar bişi sorucam, 5 kere filan ilişkiye girdik ama dün p...s girişinden sonra oramdan kırmızı geldi :2: :2: daha önce olmamıştı ilk ilişkide filan,dr a sorduk olmayabilir normal demişti, buda normalmiki acep durdu durdu da şimdi mi aklına geldi benim kızlık zarının??? hayretler içerisindeyim

ayyy kıyamam neyse tatlım üzülme biraz dinlenmen lazımdı zatensizin için bugün deneyecem canlarım hepiniz bekliyosunuz artık benden biliyorum.Allaaaahhhhh

dinlenmem gerekıyodu canım ...üzüldüm çünkü kendımı bugun cok hazır hıssedıyodum guselce egzersızde yapmıştım kısmet işte olmayınca olmuyo.senden gusel haberler beklıyorum olsunkı sende bana anlatırsın nasıl oldugunu haftaya son gaz devam

Bende üst pozisyonda başaranlardanım canım.P..s denemelerinde hiç yapamayacakmışım gibi geldi zaman zaman ama son aşamada üstte oldu.Eşim uzandı bende sırtım dönük olarak oturdum ama p..s kontrolü bendeydi:92: yerleştirdim deriin nefes aldım ve nefesimi verirken ıkınarak p..si ittirdim bu şekilde çok rahat oldu.Tabi öncesinde tüm egzerszileri yaptım vede p..s kalınlığındaki aparat ilede bu şekilde yani üstte olacağın pozisyon gibi denememi yaptım sonra p..s denememe geçtim. o zaman vaji iyice alışıyor iyi oluyor.umarım yararlı olur...

canım ya bu pozisyonda yarısndan fazlasını alabildim az önce ama daha fazlasını yapamıyorum nedeeeeennnnnnn.

canııımmmmm tıkandım ben yaaaaa.serende böle olmuştu acaba bende diğer denmelerimde olurmu.sabaha kadar olsada çalışcam.aşkım çalışmıyor nede olsa yarın

p... yarısı sadece çalışmalara devam edecem ama beynim tıkandı sankiiiiiiii Allahııımmm yardım et.

bende sana bakıyodum naptı acaba dıye...olsun canım yarısı bıle buyuk basarı sonuçta ara verdınız eşinde kısa surelı dayanabılmıştır belkıde çalışmalara devam bol bolda egzersız yap.bişey sorucam ya ara verdın ya vajıde sıkılık oldu mu onu düşünuyorum regl bıttıkten sonra başa mı donucem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…