Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anacımmm zorla olacak bi durumu yokki en fazla biraz bacakların ağrıyor başka bişey yok ki...vaji kabak çiçeği gibi açılıyor p...sin girmemesi imkansız o saatten sonra bizim tek sorunumuz tam olacağı sırada pes edip bırakmamız halbuki azcık orda beklesek vaji vakum gibi çekiyo içine p...si gel uleynnnn buraya senelerdir seni bekledim senin yokluğunda ne parmaklar eskittim diye türkü çığırıyo vajimiz

gel gel gel güzelim gel gel hiç acimicakk
tarkan tüm vajili arkadaslarımı için yazmış bu şarkıyı

tebrikler canım çok sevındım yazdıklarını okudukça cok duygulandım ...Allah inş.bizede yaşatırbu duyguları

Teşekkür ederim,canım...Evet jel kullanarak hamile kaldım,eminim yani...Yumurtlama günlerimi hesaplatmıştım bir sitede,tam o günlerde üç gün ard arda korunmadan birlikte olduk ve ben hepsinde jel kullandım..Tutarsa o günlerde tutmuştur heralde deyip sonra yine korunduk..Bende hiç şikayet duymadım ultrason jelinden ama ilk zamanlar kayganlaştırıcılar spermleri öldürüyormuş falan gibi şeyler duymuştum...buna rağmen denedim ultrason jeliyle...spermlerede zararı yok heraldeki tuttu yani..Onun için bende önerebiliyorum.

Tebrikler canım Allah bir daha yaşatmasın

ranacım canını sıkma 2 gun bıraz sabret ben 15 aydır beklıorum regl olmadan önce hangi aşamadaydın ?nese canım ya takma kendıne sıkıntı yapma onunda zamanı çok yakındır inşallah

tatlım yarısından fazlasıydı en son kısmetse tamamı olacak regl bittiyse bu geceofffff sıkıntılardayım beeeennnnnn

tatlım yarısından fazlasıydı en son kısmetse tamamı olacak regl bittiyse bu geceofffff sıkıntılardayım beeeennnnnn

yarısını aldıysan super ...sıkıntı yapma bıraz rahatlayacak bişiler yap bende bugun akşam ultrason jelı alıp denıcem en son p...sın ucunu almıştım....bugun inşallah basarırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…