- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.881
ayyyy canım inşallah aynı anda veririz güzel haberi.hadi hayırlısı tatlım Allah yardımcımız olsun
ayyyy canım inşallah aynı anda veririz güzel haberi.hadi hayırlısı tatlım Allah yardımcımız olsun
aminnnnn kızlar . yarın sabah ilk haberi sizden duymak istiyorum hadı bakım
aminnnnn kızlar . yarın sabah ilk haberi sizden duymak istiyorum hadı bakım
ÇİLEKLİ ve SERENİN üstün performanslaı için halay çekmek istiyorum.hadi kızlaaaarrrrr halayaaaaaa
kızlar varya bu vajinismus nelere kadirmiş bukadar iyi niyetli hatunları bir arada görmemiştim ben Allah esirgesin hepinizi yaaa.iyi hatunların hastalığmı diye düşünmeye başladım valla.hepiniz pırlantasınız valla pırlanta.canlarıııııııımmmmmmmm hepinizi acaip seviyoooorrrruuuummm beeeennnnn.iyiki varsınız
kızlar varya bu vajinismus nelere kadirmiş bukadar iyi niyetli hatunları bir arada görmemiştim ben Allah esirgesin hepinizi yaaa.iyi hatunların hastalığmı diye düşünmeye başladım valla.hepiniz pırlantasınız valla pırlanta.canlarıııııııımmmmmmmm hepinizi acaip seviyoooorrrruuuummm beeeennnnn.iyiki varsınız
çok hastayım reglim bitmedi daha doğum kontrolu hapı yutuodum.1.5 aydır adet düzensizliğim oldu bitmesi gerekirken devam edio az az.ilşkiye girersek korunalım die ama.artık bıraktım hapı 2 gün oldu napma gerekirdi acaba
çok hastayım reglim bitmedi daha doğum kontrolu hapı yutuodum.1.5 aydır adet düzensizliğim oldu bitmesi gerekirken devam edio az az.ilşkiye girersek korunalım die ama.artık bıraktım hapı 2 gün oldu napma gerekirdi acaba
Rana'cım hiç stres yapma...
Zaten yarısını yapmışsın beynin kabul etmiş oraya birşey girebildiğini...
Tamamını yapmak daha da kolay olacak inan bana...
ÇİLEKLİ ve SERENİN üstün performanslaı için halay çekmek istiyorum.hadi kızlaaaarrrrr halayaaaaaa
inşallah bitanem hergün deniyordum baya açılmıştı p..de çok rahat olmuştu yarısı aynı rahatlığı yaşayamamaktan korkuyorum biraz.ama sen öyle diyprsan kesin öyledir sakin olup tamamlyacam inşallah tatlım.
ben müsadenizle bakıma gidiyorum kızlar kendimle ilgileneyim azıcık.regl bitti gibi akşama kadar bir süpriz yapmazsa tabi.akşam g noktası arama çalışması yapacam biraz cillop olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?