Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar varya bu vajinismus nelere kadirmiş bukadar iyi niyetli hatunları bir arada görmemiştim ben Allah esirgesin hepinizi yaaa.iyi hatunların hastalığmı diye düşünmeye başladım valla.hepiniz pırlantasınız valla pırlanta.canlarıııııııımmmmmmmm hepinizi acaip seviyoooorrrruuuummm beeeennnnn.iyiki varsınız

çok hastayım reglim bitmedi daha doğum kontrolu hapı yutuodum.1.5 aydır adet düzensizliğim oldu bitmesi gerekirken devam edio az az.ilşkiye girersek korunalım die ama.artık bıraktım hapı 2 gün oldu napma gerekirdi acaba

gerçektende burdakı kızlar cooook iyi niyetli birbirimiz içi,n dua edıyoruz çünkü birbirimizi anlıoruz.bu sitede bizlere yardımcı olan herkesin Allah gönlüne göre versin......burdakı herkes çok tatlıııı

Rana'cım hiç stres yapma...
Zaten yarısını yapmışsın beynin kabul etmiş oraya birşey girebildiğini...
Tamamını yapmak daha da kolay olacak inan bana...

canım ben bikez yuttum valla keşke yutmasaydım dedim 4 günde biten regl 10 güne çıkmıştı.bence bırakmakla iyi etmişin tatlım.bi kendine gel canım yavaş yavaş egzersizlerini yapmaya devam et.

Rana'cım hiç stres yapma...
Zaten yarısını yapmışsın beynin kabul etmiş oraya birşey girebildiğini...
Tamamını yapmak daha da kolay olacak inan bana...

inşallah bitanem hergün deniyordum baya açılmıştı p..de çok rahat olmuştu yarısı aynı rahatlığı yaşayamamaktan korkuyorum biraz.ama sen öyle diyprsan kesin öyledir sakin olup tamamlyacam inşallah tatlım.

ben müsadenizle bakıma gidiyorum kızlar kendimle ilgileneyim azıcık.regl bitti gibi akşama kadar bir süpriz yapmazsa tabi.akşam g noktası arama çalışması yapacam biraz cillop olayım

Tatlım sen ilişki öncesi yine egzersizlerini yap esnet...
Sonuçta yarısı oldu tamamı da olacak tatlım...
P.. alırken nefes egzersizini de unutma çok faydası oluyor...
İlişki anında nefes almayı bile unutuyoruz çünkü

canım afedersin ben yanlış anlamışım insanın kafası karısık olunca okudugunuda yanlış anlıo doğal olarak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…