Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok be canım aynı kalıyor merak etme iki parmakla denedim hemen oldu hemde çok kolay.bide bunu p... tamamı için söyleyebilsem ahhh ahhh

canım ya bu pozisyonda yarısndan fazlasını alabildim az önce ama daha fazlasını yapamıyorum nedeeeeennnnnnn.
cnm üstteki pozisonda - yüzün eşine dönük şekilde- p..si alabildiğin kadar içine alıp sonra eşinin üzerine uzanıp kendini hazır hissedince gidip-gelmeye başla bence, sen farketmeden tamamı giriyo içine gidip gelirken ...

yaaaa bide bunu deneyim bari.okadar çok uğraştım ki vajide hal kalmadı.ayyy çok stres yaptım.yaw aslında sadece azıcık yanıyo okadar.ama beynim benimle oyun oynuyo daha fazla açılmaz dur diye sinir beyinegzersiz yapan arkadaşlar zor değil siz bana bakmayın ben stres yapıyorum şimdilik endişelenmeyin sakın

canım ya bekliyorum biraz ama sonra çıkarıyorumbana yardım et lütfen ne yapmam gerek okadar uğraştım ki vaji uyuştu sanki.ama yenmek istiyorum artık tatlım yaa

canım ara ver biraz stres yaptın ister istemez tedirgin oluyorsun duvar sandığımız yerde takıldın kaldın değilmi ? eşin açıyı ayarladımı tam oradamı kalıyosun ondan ilerimi gidemiyorsun ?

canım ara ver biraz stres yaptın ister istemez tedirgin oluyorsun duvar sandığımız yerde takıldın kaldın değilmi ? eşin açıyı ayarladımı tam oradamı kalıyosun ondan ilerimi gidemiyorsun ?

yok canım duvarı geçtim yani o dar sandığımız yer varya oraya kadar ilerlettim.baş kısmı geçti ordan ondan ileri gidemiyorum.açıldığını hissettim.o sırada yanma oluyor.hatta çekerken daha iyi hissediyorum geçtiğini.:44:

kızlar biz bügün zar zorda olsa deneme yaptık.size bir şey sormak istiyorum ama gülmeyeceksiniz valla bizim durumumuz içler acısı.bugün klasik pozisyonda( benim altta olduğum)deneme yaptık eşim vajımın ustunde gıdıp gelirken penis başıla içeri girdi biraz orda gitti geidi daha sonra biraz daha içeri girdi ve orda biraz daha ittirdi bende o anda aşkım hepsi girdi bu sefer dedim hatta 1.5 senedir deniyoruz va aralıklarla girmişti penisi ve ben hiç böyle bir cümle kurmadım ama o an penisini içimde hisstt,im.ama durun herşey bitti aşkım girdi sen hissetmedinmi dedim aşkım sanki penisim çıkmıştı ve vajınanın üstünde gibi geldi bana dedi ama ben içimde hissettim şimdi soruyorum kızlar girdimi girmedimi?kocam soonuçta ilk kez böyle bir şey yaşıyor o bir boşluktu diyor o boşluğu vajınamın üstü zannetmiş ben ise içimde hissttim penisini valla halimize ağlasakmı gülsekmi

gerilme gibi yanma oluyor değilmi sanki için geriliyor anacım senin iş direkten dönüyor bence sen kızlığın olduğu bölümü geçtin son bölümü kaldı en önemli yeri aştın anacımmm

canım pekı emla ya da sprey kullanmıyomusun ben kullanıyordum o bas kısmı gecınce orada bişey hıssetmıyorum

Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim bir arkadaşım vajinusmus ve bir doktor hipnoz yöntemiyle yüzde yüz bu hastalığı yeneceğini söylemiş duyanınız var mı acaba:26:

Son düzenleme:

evet öle sanıyoruz ama bence gırmemıs.. kıı soktugu yerı bılır heralde

gerilme gibi yanma oluyor değilmi sanki için geriliyor anacım senin iş direkten dönüyor bence sen kızlığın olduğu bölümü geçtin son bölümü kaldı en önemli yeri aştın anacımmm

aynen öyle tatlım onu hissedince işte bütün ayarlama boşa gidiyor hemen çıkarasım geliyor ve çıkarıyorum.

Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim bir arkadaşım vajinusmus ve bir doktor hipnoz yöntemiyle yüzde yüz bu hastalığı yeneceğini söylemiş duyanınız var mı acaba:26:

merhaba canımcım, hipnoz yöntemi ile çözen varmış ama sadece hipnoz yeterli değil malesef zaten o dr. larda dilatör denilen bir aparat veriyormuş önce hipnoz yapıyor sonra al bu aparatla egzersiz yap sonra ilişkiye girin diyormuş bu yöntemle yenen arkadaşlar var ama fiyatları çok uçuk 5.000 tl den bahsediyorlar otel ve yol masrafları hariç yazık yani o paraya ama çaresiz kalınca napsınlar veriyorlar vajinusmus tedavisinde en etkili yöntem parmak egzersizi ne kadar iğrenç gelsede bu şekilde egzersiz yapıp yenmeyen kalmadı

canım bende duydum ama nekadar faydası oluyor gitmediğim için bilemem.biz burda arkadaşlarla parmak egzersizi yaparak çözmeye çalışıyoruz.istersen bu siteden bahset arkadaşına belki yardımımız dokunur.bisürü çözen var diyede ekle.

Teşekkür ederim 2500 tl istemişler parmak egzersi dediğin gibi iğrenç geliyor ona çabalamıyor umarım yener

canım anestol kullanıyorum ama onuda çok beklemiyorum açıkcası uyşmasını.bide uyuşunca ayarlayamıyorum kendimi daha kasıyorum sanki.sürdüğüm anda ilerliyorum:44::44:

tatlım ayarlayamıyosan bişi dıyemem xylcoıne spreyı ön sevişmeden sonra sıkıyorum kendıme hemen etkı edıyo ve hiç bişey hıssetmiyrum bende oyle daha rahat oluyorum ...neyse canım ya rahat bırak kendını inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…