- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.921
bende sana bakıyodum naptı acaba dıye...olsun canım yarısı bıle buyuk basarı sonuçta ara verdınız eşinde kısa surelı dayanabılmıştır belkıdeçalışmalara devam bol bolda egzersız yap.bişey sorucam ya ara verdın ya vajıde sıkılık oldu mu onu düşünuyorum regl bıttıkten sonra başa mı donucem tekrar
yok be canım aynı kalıyor merak etme iki parmakla denedim hemen oldu hemde çok kolay.bide bunu p... tamamı için söyleyebilsem ahhh ahhh
cnm üstteki pozisonda - yüzün eşine dönük şekilde- p..si alabildiğin kadar içine alıp sonra eşinin üzerine uzanıp kendini hazır hissedince gidip-gelmeye başla bence, sen farketmeden tamamı giriyo içine gidip gelirken ...canım ya bu pozisyonda yarısndan fazlasını alabildim az önce ama daha fazlasını yapamıyorum nedeeeeennnnnnn.
yok be canım aynı kalıyor merak etme iki parmakla denedim hemen oldu hemde çok kolay.bide bunu p... tamamı için söyleyebilsem ahhh ahhh
cnm üstteki pozisonda - yüzün eşine dönük şekilde- p..si alabildiğin kadar içine alıp sonra eşinin üzerine uzanıp kendini hazır hissedince gidip-gelmeye başla bence, sen farketmeden tamamı giriyo içine gidip gelirken ...
canım o kaldığın yerde beklemedinmi ???
canım ya bekliyorum biraz ama sonra çıkarıyorumbana yardım et lütfen ne yapmam gerek okadar uğraştım ki vaji uyuştu sanki.ama yenmek istiyorum artık tatlım yaa
canım ara ver biraz stres yaptın ister istemez tedirgin oluyorsun duvar sandığımız yerde takıldın kaldın değilmi ? eşin açıyı ayarladımı tam oradamı kalıyosun ondan ilerimi gidemiyorsun ?
yok canım duvarı geçtim yani o dar sandığımız yer varya oraya kadar ilerlettim.baş kısmı geçti ordan ondan ileri gidemiyorum.açıldığını hissettim.o sırada yanma oluyor.hatta çekerken daha iyi hissediyorum geçtiğini.:44:
yok canım duvarı geçtim yani o dar sandığımız yer varya oraya kadar ilerlettim.baş kısmı geçti ordan ondan ileri gidemiyorum.açıldığını hissettim.o sırada yanma oluyor.hatta çekerken daha iyi hissediyorum geçtiğini.:44:
kızlar biz bügün zar zorda olsa deneme yaptık.size bir şey sormak istiyorum ama gülmeyeceksiniz valla bizim durumumuz içler acısı.bugün klasik pozisyonda( benim altta olduğum)deneme yaptık eşim vajımın ustunde gıdıp gelirken penis başıla içeri girdi biraz orda gitti geidi daha sonra biraz daha içeri girdi ve orda biraz daha ittirdi bende o anda aşkım hepsi girdi bu sefer dedim hatta 1.5 senedir deniyoruz va aralıklarla girmişti penisi ve ben hiç böyle bir cümle kurmadım ama o an penisini içimde hisstt,im.ama durun herşey bitti aşkım girdi sen hissetmedinmi dedim aşkım sanki penisim çıkmıştı ve vajınanın üstünde gibi geldi bana dedi ama ben içimde hissettim şimdi soruyorum kızlar girdimi girmedimi?kocam soonuçta ilk kez böyle bir şey yaşıyor o bir boşluktu diyor o boşluğu vajınamın üstü zannetmiş ben ise içimde hissttim penisini valla halimize ağlasakmı gülsekmi
gerilme gibi yanma oluyor değilmi sanki için geriliyor anacım senin iş direkten dönüyor bence sen kızlığın olduğu bölümü geçtin son bölümü kaldı en önemli yeri aştın anacımmm
canım pekı emla ya da sprey kullanmıyomusun ben kullanıyordum o bas kısmı gecınce orada bişey hıssetmıyorum
Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim bir arkadaşım vajinusmus ve bir doktor hipnoz yöntemiyle yüzde yüz bu hastalığı yeneceğini söylemiş duyanınız var mı acaba:26:
Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim bir arkadaşım vajinusmus ve bir doktor hipnoz yöntemiyle yüzde yüz bu hastalığı yeneceğini söylemiş duyanınız var mı acaba:26:
merhaba canımcım, hipnoz yöntemi ile çözen varmış ama sadece hipnoz yeterli değil malesef zaten o dr. larda dilatör denilen bir aparat veriyormuş önce hipnoz yapıyor sonra al bu aparatla egzersiz yap sonra ilişkiye girin diyormuş bu yöntemle yenen arkadaşlar var ama fiyatları çok uçuk 5.000 tl den bahsediyorlar otel ve yol masrafları hariç yazık yani o paraya ama çaresiz kalınca napsınlar veriyorlar vajinusmus tedavisinde en etkili yöntem parmak egzersizi ne kadar iğrenç gelsede bu şekilde egzersiz yapıp yenmeyen kalmadı
canım anestol kullanıyorum ama onuda çok beklemiyorum açıkcası uyşmasını.bide uyuşunca ayarlayamıyorum kendimi daha kasıyorum sanki.sürdüğüm anda ilerliyorum:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?