Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlar... nasılsınız??

bizde bi gelişme olmadı dün akşam, kociş te bende çok yorgunduk. bir ara heveslendik ama sonra vazgeçtik bugün tekrar deniycez inşallah.
ay bu arada "annenizin seks hakkında size asla söylemedikleri" diye bi kitap okumuştum, cinsellik hakkında doğru bilgiler falan veriyor, yazarı da amerikalı bir bayan jinekolog. neyse doktor kitapta diyo ki; "ilk kez ilişkiye girecek olanlara küvette sıcak su içinde ilişkiye girmelerini tavsiye ederim. çünkü sıcak su hem vaina kaslarını çok rahatlatır ve gevşetir hemde doğal kayganlaştırıcı görevi görür" diyor. bende bunu hatırladım bugün. bu akşam küveti sıcak suyla doldurup öyle deniycem bakalım. hiç bişey olmazsa fantazi yaparız

ohhh ne güzel işte bırak kendini kocişin kucagına canım
ne güzel valla sıcak sıcak

arkadaşlar evliliğimin ilk günleri bende çok sıkıntı yaşadım yatağa yattığım anda ağlamaya başlıyordum gerçekten çok can sıkıcı bir durum.Ama tamamen kendini rahat bırakmayla alakalı kendimi çok fazla kasıyodum eşiminde bu konuda anlayışıyla olayı çözdük kendinizi sıkmayın sonrası geliyo zaten oradan çocuk çıkabiliyo düşünün gayet esnek bir yapıya sahip oldumu olacak mı düşüncesini kafanızdan atın.Umarım en kısa sürede atlatırsınız ben 1 ayda atlattım şükürler olsun şimdi 1,5 yıllık evliyim

çilekli tebrik ederim..
çok güzel anlatmışsın okurken çok duygulandım..
ağlıyorum şuan Allah ım bize de nasip et bu duyguyu

Selam kızlarr
üç gündür giremiyorum ya hep yoğundum . şimdi biraz geçmişe baktımda bir arkadaşımız daha başarmış .
çilekli_şeker tebrik ederim canım .Mevlam başka sıkııntı dert göstermesin.
Mutluluğunuz daim olsun.

sırada sanırım ranasena var inşallah. biran önce onunda başarı haberini alırız inş.
Allah hepimizi bu dertten kurtarsınn . amiin.

burcum ben egzersiz yapmadım kendimi kasmayı bıraktım sadece hala iilk girerken kasılıyorum acıyo ama serbest bırakıyorum normale dönüyo kendini sıkma korkulacak hiç bişey yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…