Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu durumu yaşayan ve çözen biri bana cevap verebilirimi

Ben evli deilm.. ama bunu bi sitede okumuştum bu psikoljiyle ilgili.. Sen bu durumdan korkuosun muhtelemen çnkü bazıları o kdar cok abartıoki ilk gün ilk gece çok ktü can acıtıyo bilmem ne. hiç korkma bence severek evlendin bide onu düşün 2 ay olmuş erkek sonuçta..Hiç korkma kendini serbest bırak kasma kendini

öyle söylemekle olumuyo işte

:) keşke öyle serbest bırakmakla oluverse ...

hani derler ya bekara kari bosamak kolay diye demekki bosuna dememisler bu lafi baksana bazi yerler cuukk diyé oturuyor.sanki biz cok keyfimizden serbest birakmiyoruz allah allah yaaa yasamadiginiz sey hakkinda yorum yapmayin bariii.

aynen öyle cnm, vaji olduğumu bi arkadaşıma söylemiştim tabi ne anlasın o, naz yaptıgımı düşündü 3 ay olmuş bırak naz yapmayı demişti anlatamam o an hissettiklerimi... yaşamayan için saçma gelebilir ama malesef büyük bi savaş veriyoruz beynimizle...

evet canim anliyorum seni benim icin de ayni seyi dusunenler olmustu.manyaklar keyfimden yapmiyodum ya zaten.bosver bizi ancak gene biz anlayabiliyoruz.yasayan anlar.
bu arada egzersiz durumlari ne alemde?baksana kimse yok bugun pazar ya herkesin kocasi evde heralde insallah yarina hayirli haberlerle gelenler olur.

yarın sabah birsürü güzel haber gelir inş. :) ben bugün biraz daha aştım kendimi kayganlaştırıcısız ilişkiye girmeyi denedim, yavaş yavaş daha iyiye gidiyoruz şükür sen ne alemdesn cnm?

aynen canım cok haklısın

canim 10 dk.olayi var gene.
varya oyle bir zamanda buraya uye oldum ki artik bu olayi tamamen kafamda kapattigim andi.ama rabbime cok sukur sizleri buldum.burasi bana o kadar iyi geliyor ki rahatliyorum buraya girdigimde.cok sukur rabbime hep dua ederdim allahim yasamasa da beni gercekten anlayacak birisini cikar karsima ona anlatayim derdimi derdim.rabbim bir tane degil bir suru kisi karsima cikardi.sizlerde olmasaniz kafayi yerdim heralde.

yarın sabah birsürü güzel haber gelir inş. :) ben bugün biraz daha aştım kendimi kayganlaştırıcısız ilişkiye girmeyi denedim, yavaş yavaş daha iyiye gidiyoruz şükür sen ne alemdesn cnm?

cok sukur canim ne mutlu sana insallah seninde kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz insallah.
ben daha hala kulak cubugundayim misafirlerden zaten 3 gunum gitti.
insallah bu hafta allahtan bir mani cikmazsa ustune dusecem canim.

canım benimmm
aynen benım ıcın de burası apayrı bır yer. cok hos bır ortam var burda

cok sukur canim ne mutlu sana insallah seninde kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz insallah.
ben daha hala kulak cubugundayim misafirlerden zaten 3 gunum gitti.
insallah bu hafta allahtan bir mani cikmazsa ustune dusecem canim.
ihmal etme çalışmayı günde 1-2 saat mutlaka çalış,başka türlü düzelmiyo ben sırf bu olay yüzünden rapor aldım rahat çalışayım diye

ya ben artık face ye filan da hiç girmiyorum direk pc açıp buraya giriyorum bağımlılık yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…