Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burcum ben egzersiz yapmadım kendimi kasmayı bıraktım sadece hala iilk girerken kasılıyorum acıyo ama serbest bırakıyorum normale dönüyo kendini sıkma korkulacak hiç bişey yok canım

bende egzersiz yapamıyorum deneyemiyorum bile, bu illeti egzersizsiz yenmeye uğraşıyorumm.

canım ben de egzersız yapmadan yendım ama egzersızle daha ıyı dıyolar ben kafaya koydum olacak bu ıs dedım oldu cok sukur darısı basınıza:26::26::26:

inşallah canımm. ben de bu işi egzersizsiz yapmayı kafaya koydum daha zordur belki ama böyle daha iyi hissediyorum kendimi..

artık bende kurtulmayı umuyorum bu iletten :18:

kizlarrrrr ben geldimmmm
ayyy ne ozledim sizi bir gun giremedim hep aklimdaydiniz yahuuu.acaba ne konusuyolar,acaba biri yendimi diye merak ettim hep.ranasena dan haber yok heralde henuz daha.
bende de misafir vardi iste daha simdi gittiler.dun bise deneyemedim yani anlayacaginiz ama bu aksam allahtan bir mani cikmazsa bir seyler yapmaya calisacam insallah.
insallah guzel haberler veririm size....

eşimle ilişkiye giremiyorum nasıl yapıcamı bilmiyorum çok zorlanıyorum eşim bilerek yaptımı zannediyo nasıl çözücem bilmiyorum yardımınız olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…