- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.021
benden de sanaaaa
kizlar ben cikiyorum canlarim yarin is var bari yatim de dinleneyim.hafta sonu hizli gecti zaten bisey anlamadim:84:
hayirli geceler allaha emanet olun.
benden de sanaaaa
kizlar ben cikiyorum canlarim yarin is var bari yatim de dinleneyim.hafta sonu hizli gecti zaten bisey anlamadim:84:
hayirli geceler allaha emanet olun.
ihmal etme çalışmayı günde 1-2 saat mutlaka çalış,başka türlü düzelmiyo ben sırf bu olay yüzünden rapor aldım rahat çalışayım diye
ya ben artık face ye filan da hiç girmiyorum direk pc açıp buraya giriyorum bağımlılık yaptı :)
kizlar bende esinle iliskiye giremiyorum ama anlamiyorum neden onu seviyrum ama yatmak istemiyorum sizce bu pisikolojimi yoksa neden 1 kizim var 2 yasinda dogumdan oncede dogumdan sonrada hic isteyerek yapmadim artik korkuyorum kendimdem lutfen yardim edin
hepimiz bagımlıyız buraya . bende ne zman bos kalsam hemen buraya giriyom
tebrikler cnm, zamanla daha iyiye gideceksin inş.kızlarr ikinci parmağa geçtimmm çoook şüküürrrrrrr
yaa kendime inanamıyorum olacak demekki yavaş yavaş. dedim bir hafta oldu hergün tek parmak hala ilerleyemiyorum diyordumki bu akşam baya zorladım kendimi yuppiiiii
başarcaz inşallah kızlarrrriyiki sizleri buldumm yaa Allahıma çok şükür
inşallah canımmmtebrikler cnm, zamanla daha iyiye gideceksin inş.
bu azim olduğu sürece ne kurtulurki elimizdeninşallah canımmm
başardığımız günleride görecez inş.
bu azim olduğu sürece ne kurtulurki elimizden
oyyy oyyy annelerin en güzelide gelmişşş gitmişşş yakalayamamışımmmnapıyım 3 kişi olana dek bunlarla uğraşacam bunlar artık benim can ciğer kuzu sarmalarım hayırlısı ile peş peşe alırız haberlerini onların yazılarındaki umudu pozitifliği görünce ben daha çok mutlu oluyorummm aynı dili konuşmaya başladık sayfamızdaki o eski 13 yaşındaki ürkek kız çocukları gitti yerine güzel genç tuttuğunu koparan hedefe kilitlenmiş süppperrrrr hatunlar geldi bu pozitiflik evliliklerinede yansıyacak ve çok mutlu mesut kocaman kız kardeşler olucazzzz hep bi kız kardeşim olsun istemiştim şimdi 100lerce var ne güzel sefiyorummmm uleynnnn sizi
kızlarr ikinci parmağa geçtimmm çoook şüküürrrrrrr
yaa kendime inanamıyorum olacak demekki yavaş yavaş. dedim bir hafta oldu hergün tek parmak hala ilerleyemiyorum diyordumki bu akşam baya zorladım kendimi yuppiiiii
başarcaz inşallah kızlarrrriyiki sizleri buldumm yaa Allahıma çok şükür
ben burayı bulmadan doğru düzgün vaji olduğumu bile bilmiyodum,,,iyiki varsınız sürekli söylüyorum bendedimi ama yaa
valla önceden doktorla başladığımda bende hiç azim yoktu bırakmıştım hemen burası çok iyi geldi banada. Allah hepinizden razı olsunn ya iyiki varsınız.
ben burayı bulmadan doğru düzgün vaji olduğumu bile bilmiyodum,,,iyiki varsınız sürekli söylüyorum bendeiyi geceler diliyorum size yarın yine iş var hoşçakalınnnn....
ben burayı bulmadan doğru düzgün vaji olduğumu bile bilmiyodum,,,iyiki varsınız sürekli söylüyorum bendeiyi geceler diliyorum size yarın yine iş var hoşçakalınnnn....
pandoooo cum senın durumun ne gız
Canıııım,tebrik ederim..süper bir gelişme bu...Hadi bakalım bundan sonrası çok daha kolay...En kısa zamanda başarı haberinide alırız,inşallah tatlım..
pandoooo cum senın durumun ne gız
canım sıkılıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?