Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ihmal etme çalışmayı günde 1-2 saat mutlaka çalış,başka türlü düzelmiyo ben sırf bu olay yüzünden rapor aldım rahat çalışayım diye

:84::84::84:1-2 saatmiiii kiz ben o kadar saati nerde bulacam da calisacam
aksamlari bir saat ancak ayirabiliyorum canim isten cok gec geliyorum.zaten aceleci oldugum icin 45 dk.yetiyorsaka bir yana da insallah dusecem ustune yiterr yaaaaa.
hadi optum canim iyi geceler.

kizlar bende esinle iliskiye giremiyorum ama anlamiyorum neden onu seviyrum ama yatmak istemiyorum sizce bu pisikolojimi yoksa neden 1 kizim var 2 yasinda dogumdan oncede dogumdan sonrada hic isteyerek yapmadim artik korkuyorum kendimdem lutfen yardim edin

senin durumun daha farklı sanırım cnm, ilişkiye girebiliyosun istemesende dimi? sanırım psikolojik yardım alman gerekiyo o konu için...

kızlarr ikinci parmağa geçtimmm çoook şüküürrrrrrr
yaa kendime inanamıyorum olacak demekki yavaş yavaş. dedim bir hafta oldu hergün tek parmak hala ilerleyemiyorum diyordumki bu akşam baya zorladım kendimi yuppiiiii
başarcaz inşallah kızlarrrr iyiki sizleri buldumm yaa Allahıma çok şükür

hepimiz bagımlıyız buraya . bende ne zman bos kalsam hemen buraya giriyom

hepimiz aynıyız burdaki desteği başka yerde bulamayızki,,, eşim sağolsun o bulmuş burayı benide hemen üye yaptırdı... gerçi şimdi pişman gibi pc başından kalkmıyorum diye ama olsuuun

tebrikler cnm, zamanla daha iyiye gideceksin inş.

kolay gelsin canim sana:)) allah hayirli zamanda nasip etsin üc kisi olmayi fistikim...

Canıııım,tebrik ederim..süper bir gelişme bu...Hadi bakalım bundan sonrası çok daha kolay...En kısa zamanda başarı haberinide alırız,inşallah tatlım..

dimi ama yaa
valla önceden doktorla başladığımda bende hiç azim yoktu bırakmıştım hemen burası çok iyi geldi banada. Allah hepinizden razı olsunn ya iyiki varsınız.
ben burayı bulmadan doğru düzgün vaji olduğumu bile bilmiyodum,,,iyiki varsınız sürekli söylüyorum bende iyi geceler diliyorum size yarın yine iş var hoşçakalınnnn....

pandoooo cum senın durumun ne gız

iyi geceler herkesee...

ay canım bizim küvet işi komediyle sonuçlandı, gülmekte hiçbişey yapamadık
benim boyum 1.75 eşimin boyuda maşallah 2 metreye yakın, bizim küvette küçükmü ne??
Allahım o tarafa dönüyoruz olmuyo bu tarafa dönüyoruz olmuyo bırak deneme yapmayı oynaşamadık bile.. bacaklarımız uzun olunca nereye koycamızı şaşırdık
neyse bu geceyi de böylece başka gecelerde denemek üzere kapatmış olduk, hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Canıııım,tebrik ederim..süper bir gelişme bu...Hadi bakalım bundan sonrası çok daha kolay...En kısa zamanda başarı haberinide alırız,inşallah tatlım..

ayyy canımm çok sağoll yaa ben senin hakkını nasıl ödiicemm
senin desteğini valla kaç yaşına gelirsem geliim unutmıcam. bende başarırım inşallah kısa zamanda .
sen nasılsın canım ? nasıl gidio hamilelik .

pandoooo cum senın durumun ne gız

iyi geceler herkesee...

ay canım bizim küvet işi komediyle sonuçlandı, gülmekte hiçbişey yapamadık
benim boyum 1.75 eşimin boyuda maşallah 2 metreye yakın, bizim küvette küçükmü ne??
Allahım o tarafa dönüyoruz olmuyo bu tarafa dönüyoruz olmuyo bırak deneme yapmayı oynaşamadık bile.. bacaklarımız uzun olunca nereye koycamızı şaşırdık
neyse bu geceyi de böyle başka gecelerde denemek üzere kapatmış olduk, hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…