Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım yaa,başarı haberinizi alayım daha ne isterimki ben..Bir arkadaşım daha kurtuldu diye sevinirim..İnşallah tatlım,gelecek o günlerde çok yakında...Önemli olan egzersizlere başlamak,bundan sonra nasıl ilerlediğini anlamayacaksın bile..Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek,başardıktan sonrada bizim gibi dönüp baktığında hayalmiş gibi gelecek bu günler sana..
Hamileliğim çok iyi Allaha şükür...bugün kan ve idrar tahlilleri yapıldı,dr 15 gün sonra gelin kalp atışlarını dinleteceğim dedi...Çok mutlu olduk,5 haftalıkmış bebişimiz daha 1 cm bile değil..Darısı isteyen bütün arkadaşlarımın başına,inşallaaaaah..

inşallah canım . ya çok sevindimm ayy minnacık daha inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canımm . aileler biliyordur artık değl mi ?
inşallah dediğin gibi benmde egzersizler çarçabuk biter başarırırm.
benim eşimde çok istiyor bebrk . sürekli hayalini kuruyor zavallım. en çok onun için istiyorum bende.

Amiiiin canım,inşallaah...Evet aileler biliyorlar,herkes çok mutlu..Sen bu işi bir başar,Allahın izniyle...Sonra bebişde olur,bebiş haberlerinizide alırız buradan inşallah..Ben yendikten 3 ay sonra hamile kaldım,benimde eşim çok istiyordu dedim dur biraz alışalım iyice rahat olduktan sonra düşünelim...Hemen istediğimiz gibi oldu,darısı sizlere artık canım..

cnm tebrikediyorum darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh... çok sevindim tatlımmm

inş canım iyi düşünmüşsünüz alışma konusunda. bende bu konuda hemfikirim .
maşallah Allah mutluluğunuz daim etsin canımm

iyi geceler canlarım.oldu diye bağırmayı çok isterdim ama malesef olmadı.ama egzersizlerin dibine vurdum diyebilirim.iki parmak,üç parmak,eşin iki parmağı hemde sonuna kadar hemde gel git yaparak,p... yarıdan fazlası ama tamamı değil işte:26::26:bu saate kadar bekledim belki bir gelişme olur tamamlarımda sevindirici haberi veririm diye.dünden beri çalışıyorum vajinin artık direnecek halide kalmadı.ama eşimin yazık onunda deneyecek hali kalmadı.güçten düştü malesef o yüzden p... denemside yarım kaldı.o yüzden benim işte bu şekilde yarım kaldı.yarın akşama kadarda p...boyutunda aparatla uğraşacam vaji benden korksun artık ne bu yaaaaahadi bakalım gene benim önüme geçecek biri varsa utanmasın yazsın yendim diye ayıp ama(beni merak edip soran herkesi kocaman muckluyorum canlarım benim.sizler için yenmeyi valla çok isterdim ama pes etmiş değilim sizleri seviyorum )

yakında bıze güzel haberler verecegıne inanıyorum

maşallah canım yılmak yok iki parmak üç parmak yapmak büyük başarı biz senin arkandayız sıkma kendini olacak inşallah

canım en son hangı asmadaydın

ben hiç parmak yapmadım mum yaptım 5-6 cm alabildim bunu da bi kaç yaptım,sonra eşimle p... le denedimmm onuda yapabildim aslında ama çok yanma oldu sanırım belli bi yere kadar alıp belli bi yerden sonrada kastığım için yanma oluyo bende,bilemiyorum sonrada regl oldum kaldı öleee

valla sıra sende canım başaracaksın hepimiz inanıyoruz sana . bazen psikoloji ile de alakalı olabiliyor belki ansızın biranda oluverir birbakmışınki dualarımız seninle canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…