Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallah canım yılmak yok iki parmak üç parmak yapmak büyük başarı biz senin arkandayız sıkma kendini olacak inşallah

ayyyy tatlım benim yaa çok saol nazcım sizin verdiğiniz moralle bu aşamadayım çok şükür.çok isterdim iyi bir haber vermek ama kısmet ne yapalım.başkasının güzel haberine seviniriz inşallah

Merhaba ranacım...Son aşamadasın zaten,bu işin bitmesi çok yakın..Onun için umudunu kaybetme ve bugün olacak diye şartlandırma kendini akışına bırak...Belkide şartlandırdığın için stres olmuş olabilirsin,p... boyutundaki aparatı yaptıktan sonra başaracaksın inşallah...Vallahi sen bu aşamaya geldikten sonra başarın çok yakın.Ben başardın gözüyle bakıyorum,sana...

saol bitanem söylediğin egzersizde yarın deniycem inşallah sabırla ve inatla.sanırım haklıısn çok şartlandırdım kendimi biraz akışına bırakmak lazım.hayırlısı haktan kısmet ederse olacak inşallah bitanem.

arkadaşım ben de yaşadım.pasiflora diye bitkisel bi ilaç var.içiyosun kafan güzel..bi de eşin üzmemek adına dişini sıkıyosun gerisi güzel..:)ilk bir yıl acı hep oldu zaten hemen rayına oturmuyo..eşini çk zorlarsan oonu tamamen kaybedebilirsin..psikolojileri çk kötü etkileniyo hem..ordaki kas kasılmasını çk ii yaşadım ama unutma sadece psikoljik..ii gcler

iştee buuu yeterki moralini yüksek tut tatlım endişe edecek bişe yok

sağol tatlım insan bi an önce olsun bitsin die acele ediyo işte,yanlız şunu itiraf edeyim ki iyi ki varsınız dr yenicem bu illeti,yenebilen arkadaşları gördükçe insanın kendi kendinede bunu başarabileceğini anlıyorum bu bile bana büyük bi morel oluyooo iyi varsınızzzzz.....

kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diyeo kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olundarısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala

wuwwwwwwwww harikasınn yaa canımm çok çok tebrik ederimm .
ya benide uyku tutmamış bi girim dedim siteye valla gece gece çok güzel haberle karşılaştım.
çok mutlu oldum adına .Allahım başka dert sıkıntı göstermesin. mutluluğunuz daim olsun canım.

hadi gözün aydın canım inşallah bundan sonra dert olmaz

Tatlım çoooooook sevindim tebrik ederim
Allah bir daha yaşatmasın, darısı diğer arkadaşların başına inşallah...

canımmm ne güzel bir haberrr. cok tebrik ederim . cok sevındım senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…