- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.061
valla sıra sende canımbaşaracaksın hepimiz inanıyoruz sana . bazen psikoloji ile de alakalı olabiliyor belki ansızın biranda oluverir birbakmışınki dualarımız seninle canm
maşallah canım yılmak yok iki parmak üç parmak yapmak büyük başarı biz senin arkandayız sıkma kendini olacak inşallah
iyi geceler canlarım.oldu diye bağırmayı çok isterdim ama malesef olmadı.ama egzersizlerin dibine vurdum diyebilirim.iki parmak,üç parmak,eşin iki parmağı hemde sonuna kadar hemde gel git yaparak,p... yarıdan fazlası ama tamamı değil işte:26::26:bu saate kadar bekledim belki bir gelişme olur tamamlarımda sevindirici haberi veririm diye .dünden beri çalışıyorum vajinin artık direnecek halide kalmadı.ama eşimin yazık onunda deneyecek hali kalmadı.güçten düştü malesef o yüzden p... denemside yarım kaldı.o yüzden benim işte bu şekilde yarım kaldı.yarın akşama kadarda p...boyutunda aparatla uğraşacam vaji benden korksun artık ne bu yaaaaa hadi bakalım gene benim önüme geçecek biri varsa utanmasın yazsın yendim diye ayıp ama (beni merak edip soran herkesi kocaman muckluyorum canlarım benim.sizler için yenmeyi valla çok isterdim ama pes etmiş değilim sizleri seviyorum )
ben hala regl im yaaaaa ne eğzarsiz ne deneme bişiii yapamıyorummmmmm
Merhaba ranacım...Son aşamadasın zaten,bu işin bitmesi çok yakın..Onun için umudunu kaybetme ve bugün olacak diye şartlandırma kendini akışına bırak...Belkide şartlandırdığın için stres olmuş olabilirsin,p... boyutundaki aparatı yaptıktan sonra başaracaksın inşallah...Vallahi sen bu aşamaya geldikten sonra başarın çok yakın.Ben başardın gözüyle bakıyorum,sana...
tatlım ne sıkıyosun canını dinlenmedesin merak etme biterse hızlı bir başlangıç yapar arayı kapatırsın.üzüldüğün şeye bak hiç yakışımıyomu hadi bakalım bi gülücük
doğru biter 1-2 güne başlarım bende hemencecikkkk
iştee buuu yeterki moralini yüksek tut tatlım endişe edecek bişe yok
kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diye o kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba 1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olun darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala
kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diye o kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba 1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olun darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala
Okudum şimdi başaramamış ama çok çok yaklaşmış...
Bence sıradaki güzel haber Rana'dan gelecek
gunaydın canım. evet kesınlıkle elı kulagında haber her an gelebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?