- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.101
canımmmmmmmmmmçok sevindim tebriklerrrrrrrrrrrr
bi ömür boyu mutluluklar dilerim kocişinle hemşommmm
günaydın kızlar bir umutla istanbuldan geldim ve mutlu son 16 cım tebrik ederim okadar mutlu oldumki anlatamam ama tahmin etmiştim ya sen ya ranadan bekliyordum ranada cok yaklasmıs onunda halayını çekeriz arrtık oallalalalalalal :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:gelsin bebekler ...
kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diye o kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba 1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olun darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala
canimmmmm hayirli ugurlu olsun
nasil sevindim yaaa bekliyordum zaten seni.hep diyordum ya seninkisi uygun zamani bekliyor diye.canim bundan sonra rabbim baska sIkInti vermesin insallah.haydin halayaaaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hemşom benim yaa sana zaten ne kadar teşekkür etsek az gelir.çok teşekkür ederim desteğin için taktiklerin içineşin çok şanslı yok yok sende ee ne de olsa hemşom deyip kendime de pay çıkartıvereyim aradan çok ama çooook teşekkür ederim güne kadın olarak uyanmak çok güzelmiş geç kalmış bi mutluluktu ama oldu ya hiç önemli değil geçen zamanlar mesajına da cevap vericem birazdan artık akraba çıksak da mühim değil
canım benim ya çok teşekkür ederim herzaman destek oldun bana.inan ki çok kolay oldu anlamadım bile kayıp gidiverdi demek ki zamanı bugüneymiş senin de yakında zamanın gelicek inşallah senin de halayını çekicez burdaçok teşekkür ederim herşey için canım hepinizi çoook seviyorum
canım yaa çok teşekkür ederim desteğini hiçbir zaman esirgemedin hep yanımdaydınben hala inanamıyorum nedense ama kendi kendime gülüp duruyorum mutluluğumu göstericek bişey bulamadım ondan galiba çok teşekkür ederim herşey için
Nasıl başardın canım anlatırmısın bizde senden feyz alalım
kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diye o kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba 1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olun darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala
canım ben zaten yarısına kadar alıyordum ama yavaş yavaş ilerlediğimiz için ereksiyon kaybı yaşanıyordu ve ilerlemiyorduk.dün aslında bi akrabamız vefat etmişti bütün gün cenaze mevlüt falan derken pek keyfimiz yoktu ama yine de bi deneyelim dedik haftaiçi gelen giden olunca deneyemiyoruz çünkü.olmuycakmış düşüncesiyle başladık hatta ilk pe..si aldığımda bitürlü ilerlemedi ben de kendimi kastığımı düşündüm birkaç kere denedik denedik olmadı.sonra yavaş yavaş açılmaya başladı vaji sanırım biraz daha ilerledi.pe..si soktukça ne kadar ilerletebilirsem ilerlettik olmayınca çıkardık tekrar denedik falan deneye deneye vaji açıldı iyice.sonra bi baktım oluvermiş farklı bişey yapmadık önceki denemelerimize göre.arkadaşlar hep derdi ya hiç beklemediğiniz bir anda olucak diye gerçekten öyle oldu.bi de kayganlaştırıcıyı biraz fazla sürmüştük bu sefer daha rahat oldu.yatak ucu ve benim üstte olduğum pozisyonlarda denedik ama ilk hepsini alışım üstte olduğum pozisyondaydı.ben üstteyken eşim popomdan çekince daha rahat oldu.yatak ucundada ben eşimin belimden çekince rahat oldu.biz hep koltukta yapardık ben olduğuna inanmayınca yatağa geçtik bu sefer orda da oldu.olmuycağı düşünesiyle başlayınca insanda tedirginlik de olmuyor sanırım o yüzden daha rahat oldu.pek yardımcı olamadım klasik şeyler yazdıklarım ama farklı bişey yapmadığımız için kendiliğinden oldu.bi de hiç acının olmaması beni şaşırttı açıkçası meğer ne kadar kolay bişeymiş insan yaşayınca anlıyor.inşallah tez zamanda sen de başarırsın hele ki pe..s denemesi yapıyorsanız işin gerçekten çok kolay.allah herkesi kurtarsın bu dertten inşallah
BENDE EŞİMİN İKİ PARMAĞINI TAMAMEN ALDIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM
hadı bakalım senden de guzel haberlerın devamını beklıyoruz canım
OHHHH maşallahhhh bebişimmm çok güzel bir gelişme... bak gördünmü olmayacak bişey değilmişyakındır bebişim seninde taze gelinliğin
bebişim sen zaten vajiyi yenerek en güzel teşekkürü ettin banaçok mutlu oldum yawru kuşum en kötü günün böyle olsun kocişimde çok şanslı beni bulduğu için bende çok şanslıyım evlenme teklifini kabul ettiğim için 7 yıl peşimde koştu bebişim anca ikna etti anaaaa akraba çıksak nolcek senin vajili olduğunu söylerimmi sandın balımmm anacım sen bendeki sırları bilsen oooo kk sallanır
OHHHH maşallahhhh bebişimmm çok güzel bir gelişme... bak gördünmü olmayacak bişey değilmişyakındır bebişim seninde taze gelinliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?