Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmmmmmmmmm çok sevindim tebriklerrrrrrrrrrrr
bi ömür boyu mutluluklar dilerim kocişinle hemşommmm

hemşom benim yaa sana zaten ne kadar teşekkür etsek az gelir.çok teşekkür ederim desteğin için taktiklerin içineşin çok şanslı yok yok sendeee ne de olsa hemşom deyip kendime de pay çıkartıvereyim aradançok ama çooook teşekkür ederim güne kadın olarak uyanmak çok güzelmiş geç kalmış bi mutluluktu ama oldu ya hiç önemli değil geçen zamanlarmesajına da cevap vericem birazdan artık akraba çıksak da mühim değil

canım benim çoook teşekkür ederim herşey için.sizler sayesinde oldu bu başarırana da bir an önce başarır inşallah sanırım sırada o var o listede başaramayan kimse kalmıycağına çok eminim herşey gönlünüzce olsun inşallah

canimmmmm hayirli ugurlu olsun
nasil sevindim yaaa bekliyordum zaten seni.hep diyordum ya seninkisi uygun zamani bekliyor diye.canim bundan sonra rabbim baska sIkInti vermesin insallah.haydin halayaaaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım benim ya çok teşekkür ederim herzaman destek oldun bana.inan ki çok kolay oldu anlamadım bile kayıp gidiverdi demek ki zamanı bugüneymiş senin de yakında zamanın gelicek inşallah senin de halayını çekicez burdaçok teşekkür ederim herşey için canım hepinizi çoook seviyorum

bebişim sen zaten vajiyi yenerek en güzel teşekkürü ettin bana çok mutlu oldum yawru kuşum en kötü günün böyle olsun kocişimde çok şanslı beni bulduğu için bende çok şanslıyım evlenme teklifini kabul ettiğim için 7 yıl peşimde koştu bebişim anca ikna etti anaaaa akraba çıksak nolcek senin vajili olduğunu söylerimmi sandın balımmm anacım sen bendeki sırları bilsen oooo kk sallanır

canimsin yaa
insallah hepimiz tez zamanda hayirlisiyla cozeriz.boyle basari haberlerini duydukca daha da hevesleniyorum cok sukur rabbime.
bizde seni coook seviyoruz canim

canımmm her zaman bırbırımızın yanında olduk bundan sonra da olacaz insallah.
sımdı taze gelınlıgın tadını cıkarmaya bak.

Nasıl başardın canım anlatırmısın bizde senden feyz alalım

canım ben zaten yarısına kadar alıyordum ama yavaş yavaş ilerlediğimiz için ereksiyon kaybı yaşanıyordu ve ilerlemiyorduk.dün aslında bi akrabamız vefat etmişti bütün gün cenaze mevlüt falan derken pek keyfimiz yoktu ama yine de bi deneyelim dedik haftaiçi gelen giden olunca deneyemiyoruz çünkü.olmuycakmış düşüncesiyle başladık hatta ilk pe..si aldığımda bitürlü ilerlemedi ben de kendimi kastığımı düşündüm birkaç kere denedik denedik olmadı.sonra yavaş yavaş açılmaya başladı vaji sanırım biraz daha ilerledi.pe..si soktukça ne kadar ilerletebilirsem ilerlettik olmayınca çıkardık tekrar denedik falan deneye deneye vaji açıldı iyice.sonra bi baktım oluvermiş farklı bişey yapmadık önceki denemelerimize göre.arkadaşlar hep derdi ya hiç beklemediğiniz bir anda olucak diye gerçekten öyle oldu.bi de kayganlaştırıcıyı biraz fazla sürmüştük bu sefer daha rahat oldu.yatak ucu ve benim üstte olduğum pozisyonlarda denedik ama ilk hepsini alışım üstte olduğum pozisyondaydı.ben üstteyken eşim popomdan çekince daha rahat oldu.yatak ucundada ben eşimin belimden çekince rahat oldu.biz hep koltukta yapardık ben olduğuna inanmayınca yatağa geçtik bu sefer orda da oldu.olmuycağı düşünesiyle başlayınca insanda tedirginlik de olmuyor sanırım o yüzden daha rahat oldu.pek yardımcı olamadım klasik şeyler yazdıklarım ama farklı bişey yapmadığımız için kendiliğinden oldu.bi de hiç acının olmaması beni şaşırttı açıkçası meğer ne kadar kolay bişeymiş insan yaşayınca anlıyor.inşallah tez zamanda sen de başarırsın hele ki pe..s denemesi yapıyorsanız işin gerçekten çok kolay.Allah herkesi kurtarsın bu dertten inşallah

canım tebrık ederımdarısı bizlerin başına Allah bır omur boyu mutlu etsin

çok tebrik ederim allah başka sınıtı yaşatmasın darısı başımıza inşallah

7 yıl koşmuş ama değmiş Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah:116:ya soyumu sopumu herşeyimi yanlış yazdım profil bilgilerime yine de bi akraba çıksa burdan çok şaşırırım vallabir an önce kocanı oyuna getiresin de bebiş sahibi olasın inşallah duaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…