Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrık ederım ohhhhhh bı kısı daha kurtuldu cok sevındın mutlulugunuz daım olsun 164 cumtebrık ederım haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çok teşekkür ederim canım güzel muhabbetlerinizle derdimizi unutturdunuz bize.zaten herşey beyinle alakalı onu da burda stres atarak çözdük iyi ki varsınız

kizlarr bende esimi birazdan ultrason jelini almaya yollayacam.ayolll zaten kusumun yanmasi yeni gecti simdi gene o kayganlastiriciyla deneyip yanarsa gene diye denemek istemedim onunla.
canlarim ya dua edin de burda satiliyordur insallah.mubarek vajiden de haberi yok burdaki milletin bari vajiyle ilgili materyallerden haberleri olsa

yaaa canım sen dönene kadar olur g nokatmıda bulurum dedim gördünmü fosss çıktım çok uatndım valla

canim bak daha once de demistim parmak egzersizlerine basla bence o kadar iyi geliyor ki anlatamam.cunku bende burda ilk zamanlar diyordum hep ben yapamam sizin gibi degilim ben diye ama bir anlik bilyiormusun.vajiyi tanidikca daha iyi yonlendiriyorsun kendini.pisman olmayacaksin benden demesi

bence kararından vazgeçmen için bahaneler üretiyor ama yer misin sen bunlarıdediğin gibi yap iş kazası oldu dersin

süpeeeeerrrr, çooooooooook tebrik ederim. Allah bir ömür mutlu etsin sizii..
darısı bizim başımıza...

çok teşekkür ederim canım inşallah hepiniz başarıcaksınız yapınca ben de boşu boşuna beklemişim bu kadar diye dertlendim inan ki çok kolay oldu ama bizlere evlenmeden önce öyle şeyler anlattılar ki korkudan bacaklarımı bile açamazken nerden nereye geldim tabi bu forumun ve sizlerin sayesinde.başkalarının söylediklerine kulak asmayın yakından uzaktan hiçbir ilgisi yok onların söyledikleriyle.eşleri sapıksa onu bilemem ama kesinlikle çok kolay bişeymiş üstelik de biz egsersiz yaparak aşmaya çalıştık ilk gece yapıp ta acı çekenlere göre çok daha şanslıyız çünkü daha bilinçliyiz darısı hepinizin başına inşallah

kesinlikle öle canım ben oooo dili kopacısa kadınların hepsiyel ahirette hesaplaşıcam ark. siz merak etmeyim bu tarafta da şeyleri baglansın bişey yapamasınlar :))))))))))

inşallah canım saol.bence parmağı bi denemelisin oranın açıldığını kendin hissedince ilermen daha kolay olur belki tatlım.bir denemeye çalış bakalım.

benım bırıcık genıs aılem sızlerı mutlu umutlu gormek ne guzel hayde eller havaya tum mutluluklar bızım olsun darısı dıger arkadaslara haydeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…