- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.141
canım tebrık ederım ohhhhhh bı kısı daha kurtuldu cok sevındın mutlulugunuz daım olsun 164 cumtebrık ederım haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar bir umutla istanbuldan geldim ve mutlu son 16 cım tebrik ederim okadar mutlu oldumki anlatamam ama tahmin etmiştim ya sen ya ranadan bekliyordum ranada cok yaklasmıs onunda halayını çekeriz arrtık oallalalalalalal :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:gelsin bebekler ...
İnşallah canım...
İnşallah herkes başarır sadece Rana değil...
yaaa canım sen dönene kadar olur g nokatmıda bulurum dedim gördünmü fosss çıktım çok uatndım valla
canım sen o kaar egzersiz yapabiliyosan yakında başarırsın bu işi inşallah, ya allahım bende mi egzersize başlasam naapsam?? pe.. denemelerinde ilerleme yavaş yaval oluyo ama parmak egzersizi yapanlar maşallah çok hızlı ilerliyor..
aminnnnallah kimsenin ağız tadını bozmasın hepimize mutlu mesut bol sevişgenli bebişli evlilikler nasip etsin ayyyy anacım benim koca bi enteresan şimdide tutturdu sen hamile kalırsan ben seni işe göndermem bi sürü borcumuz var daha bebişe masraf yapılacak nasıl çalışmayayım dedim yeni takıntısı bu oldu adamın napces bilmiorm kalınca ona söylemesem göbiş çıkana kadar sona söylesem nasıl olur acep
kızlar eskişehire bir geldim heryer bembeyaz acayip kar yağmış harika :)))
ayy ne guzell.
bızım buraya da anca yagmur yagıyo . azcık buraya da gonder bacım kar dan .
oluyyyy ben size kardan adam yollıyım :)))
Eki Görüntüle 135520 buyrun arkadaslar kardan adam yaptım size...
Kızlar topic coştu
süpeeeeerrrr, çooooooooook tebrik ederim. Allah bir ömür mutlu etsin sizii..
darısı bizim başımıza...
çok teşekkür ederim canım inşallah hepiniz başarıcaksınız yapınca ben de boşu boşuna beklemişim bu kadar diye dertlendim inan ki çok kolay oldu ama bizlere evlenmeden önce öyle şeyler anlattılar ki korkudan bacaklarımı bile açamazken nerden nereye geldim tabi bu forumun ve sizlerin sayesinde.başkalarının söylediklerine kulak asmayın yakından uzaktan hiçbir ilgisi yok onların söyledikleriyle.eşleri sapıksa onu bilemem ama kesinlikle çok kolay bişeymiş üstelik de biz egsersiz yaparak aşmaya çalıştık ilk gece yapıp ta acı çekenlere göre çok daha şanslıyız çünkü daha bilinçliyiz darısı hepinizin başına inşallah
tebrikler canııımmmmm nihayet sende kurtuldun .66:
canım sen o kaar egzersiz yapabiliyosan yakında başarırsın bu işi inşallah, ya allahım bende mi egzersize başlasam naapsam?? pe.. denemelerinde ilerleme yavaş yaval oluyo ama parmak egzersizi yapanlar maşallah çok hızlı ilerliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?