Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrık ederım ohhhhhh bı kısı daha kurtuldu cok sevındın mutlulugunuz daım olsun 164 cumtebrık ederım haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ohhh masallah canım. allah mutlulugunuzu bozmasın .

inşallah canım benimn ya hiç acımadı heralde peniste acımıycak hiç:)

anacımmm parmağımda tüy bitti yaza yaza acı macı yok bebişimmmm....çok kasarsan kuru olursan o zaman belki acı hissedersin ama siz zaten bunları biliyorsunuz neyin ne olduğunu anladınız alt yapınızı çözdünüz neler yapcağınızı çok iyi biliyorsunuz heleki egzersiz yaptın eşinin 2 parmağını aldın daha ne olsun ben eşimin tek parmağını aldıktan sonra yaptık o kadar uzun boylu egzersizde yapmadım hiç beklemediğimiz anda oldu kafanızda o anı kurmayın düşünmeyin egzersizinizi yapın gerisini oluruna bırakın olucak hemencecik

ooo süper tatlım bende regl oldum (( bitmesini bekliyorum sabırsızlıkla bizimkiler bebiş hazırlıgına başladı bile :)))

canımmm her zaman bırbırımızın yanında olduk bundan sonra da olacaz insallah.
sımdı taze gelınlıgın tadını cıkarmaya bak.

valla 1,5 yıl geçince aradan şimdi daha kıymetli bi taze gelin olucam heralde bu fırsatı iyi değerlendirmek gerek ne yapsam ki acepşaka bi yana da eşim sağolsun zaten yeterince bekledi o kadar anlayış gösterdi ki bu bile bana yeter zaten dün geceki mutluluğu herşeye bedel

aminnnn allah kimsenin ağız tadını bozmasın hepimize mutlu mesut bol sevişgenli bebişli evlilikler nasip etsin ayyyy anacım benim koca bi enteresan şimdide tutturdu sen hamile kalırsan ben seni işe göndermem bi sürü borcumuz var daha bebişe masraf yapılacak nasıl çalışmayayım dedim yeni takıntısı bu oldu adamın napces bilmiorm kalınca ona söylemesem göbiş çıkana kadar sona söylesem nasıl olur acep

süpeeeeerrrr, çooooooooook tebrik ederim. Allah bir ömür mutlu etsin sizii..
darısı bizim başımıza...

canım içinden ne gelıyorsa yap tutma kendını. zaten 1,5 yılın birikmişliği var içinde.
bundan sonra hersey serbest sana kalmış artık

bence iyi olmaz canım. sonra tavır felan yapar . bi de onla ugras dur. erkelerın cenesı duser bu gibi zamanlarda

tebrikler canııımmmmm nihayet sende kurtuldun . 66:

canım sen o kaar egzersiz yapabiliyosan yakında başarırsın bu işi inşallah, ya allahım bende mi egzersize başlasam naapsam?? pe.. denemelerinde ilerleme yavaş yaval oluyo ama parmak egzersizi yapanlar maşallah çok hızlı ilerliyor..

"deme öle deme öle "deseydin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…