- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.161
benım bırıcık genıs aılem sızlerı mutlu umutlu gormek ne guzel hayde eller havaya tum mutluluklar bızım olsundarısı dıger arkadaslara haydeeeeeeeee
kesinlikle öle canım ben oooo dili kopacısa kadınların hepsiyel ahirette hesaplaşıcam ark. Siz merak etmeyim bu tarafta da şeyleri baglansın bişey yapamasınlar :))))))))))
ahhhh ahhhh vizeden kötü not alıpta finale kalmış bir öğrenci gibi hissettim kendimi.
benım bırıcık genıs aılem sızlerı mutlu umutlu gormek ne guzel hayde eller havaya tum mutluluklar bızım olsundarısı dıger arkadaslara haydeeeeeeeee
ahhhh ahhhh vizeden kötü not alıpta finale kalmış bir öğrenci gibi hissettim kendimi.
ya bana kızmıştın acıyor mu acıyormu diye sorduğumda neyse sende acımadığını kanıtladın teşekkür ederim:79::79::79::79:
ya iyiki böyle geniş bir aileyi buldum tam doktora gidicektim ama doktordan bile vazgeçtim çünkü siz süperseniz
inşallah canım saol.bence parmağı bi denemelisin oranın açıldığını kendin hissedince ilermen daha kolay olur belki tatlım.bir denemeye çalış bakalım.
canım sen de fianlden 100 alırsın gecersin merak etme sen. bizler yanındayız. daha hem senle noktaları bulacaz
tum sıkıntımı buraya gelınce atıyorum ne dıyeyım sıze yaaaa allah sızden razı olsun ne kadar hayırlı muratlarınız varsa versın tum sıkıntılarınıza derman olsun altından kalkamayacagınız yuku sıze vermesın sızlerı cooooooooooooooooookkkkkkkkkk sevıyorum
saol canım nemim.finalden 100 almam demek nekadar nokta varsa hepsini buldum demek
dur heveslendim , şimdi denemeye başlıyorum. lütfen bana biraz gaz verin :)
ya bide bişey sorcam; parmak egzersizi boy abdestini bozmaz dimi? bu konuda bilgisi olan varmı?
kesinlikle öle canım ben oooo dili kopacısa kadınların hepsiyel ahirette hesaplaşıcam ark. siz merak etmeyim bu tarafta da şeyleri baglansın bişey yapamasınlar :))))))))))
ya iyiki böyle geniş bir aileyi buldum tam doktora gidicektim ama doktordan bile vazgeçtim çünkü siz süperseniz
ben unuttum bile o günü ama kırdıysam affola:13:yeni gelen arkadaşların etkilenmesinden korktuğum içindi tepkim çünkü zaten başkalarının korkutmasıyla bu hale geldik inan ki acı macı olmadı hiç ha tabi daha önceki denemelerimde sızlama,baskı falan oluyodu ama dün gece olmadı zaten vaji de alışıyor bir süre sonra ee tabi bizim azmimize de dayanamıyor ve yenik düşüyor sonundakendini rahat bıraktığın sürece acı olucağını düşünmüyorum.beyninde sorunu çözdüğün an uygulamada çok daha kolay olucak işin ben de 2 parmaktan sonra pe..se geçmiştim kendini hazır hissediyorsan sen de başla bence artık
olurmu yawww esas sen okul birincisi bitircende haberin yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?