Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bana kızmıştın acıyor mu acıyormu diye sorduğumda neyse sende acımadığını kanıtladın teşekkür ederim:79::79::79::79:

ben unuttum bile o günü ama kırdıysam affola:13:yeni gelen arkadaşların etkilenmesinden korktuğum içindi tepkim çünkü zaten başkalarının korkutmasıyla bu hale geldik inan ki acı macı olmadı hiç ha tabi daha önceki denemelerimde sızlama,baskı falan oluyodu ama dün gece olmadı zaten vaji de alışıyor bir süre sonra ee tabi bizim azmimize de dayanamıyor ve yenik düşüyor sonundakendini rahat bıraktığın sürece acı olucağını düşünmüyorum.beyninde sorunu çözdüğün an uygulamada çok daha kolay olucak işin ben de 2 parmaktan sonra pe..se geçmiştim kendini hazır hissediyorsan sen de başla bence artık

tum sıkıntımı buraya gelınce atıyorum ne dıyeyım sıze yaaaa allah sızden razı olsun ne kadar hayırlı muratlarınız varsa versın tum sıkıntılarınıza derman olsun altından kalkamayacagınız yuku sıze vermesın sızlerı cooooooooooooooooookkkkkkkkkk sevıyorum

inşallah canım saol.bence parmağı bi denemelisin oranın açıldığını kendin hissedince ilermen daha kolay olur belki tatlım.bir denemeye çalış bakalım.

dur heveslendim , şimdi denemeye başlıyorum. lütfen bana biraz gaz verin :)
ya bide bişey sorcam; parmak egzersizi boy abdestini bozmaz dimi? bu konuda bilgisi olan varmı?

saol canım nemim.finalden 100 almam demek nekadar nokta varsa hepsini buldum demek

canım sen 60 lık kagıt versen bıle ben sana 100 verırım yaterkı bıldıgınden emın olayım :)
bize hep boyle derdı hocalarımız.
sen gecer not al noktaları hallederız . bır suru arkadasın var bak burda

dur heveslendim , şimdi denemeye başlıyorum. lütfen bana biraz gaz verin :)
ya bide bişey sorcam; parmak egzersizi boy abdestini bozmaz dimi? bu konuda bilgisi olan varmı?

bozmaz canım bozmaz.herhangi bir zevk almadığın ve boşalma olmadığı için.gazamı ihtiyacın var canım senin dene şimdi git döndüğünde bumuydu ya diyeceksin hadi bakalım

yok canım olur öle şeyler başlıycam iki parmağı bir kaç kez daha deniyiym ya ben şundan korkmuştum canım ilk denememde o kadar acımıştıki kendimi çok kastığım içim heralde ama artık acımıycağını biliyorum

olurmu yawww esas sen okul birincisi bitircende haberin yokk

hay Allah seniegzersizlerden bir uzmanlık almak istiyorum artık sokmadığım şey kalmayacak p... gelene kadar senin için g noktasını bulacam içimde kalır yoksa tatlımbu arada gittin gezdin nasılsın moralin keyfin yerindedir inşallah canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…