- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.181
canım maşallah güzel haberini görünce çok sevindim.harikasın.hadi bakalım sende son yaklaşanlardansın inşallah
inşallah tatlım biz senle beraber başarıcaz ranacım canım benim
inşallah bitanem birlikte o mutluluğu paylaşırız inşallah.o zaman daha keyifli olacaktır kesinlikle
tum sıkıntımı buraya gelınce atıyorum ne dıyeyım sıze yaaaa allah sızden razı olsun ne kadar hayırlı muratlarınız varsa versın tum sıkıntılarınıza derman olsun altından kalkamayacagınız yuku sıze vermesın sızlerı cooooooooooooooooookkkkkkkkkk sevıyorum
yok canım olur öle şeyler başlıycam iki parmağı bir kaç kez daha deniyiym ya ben şundan korkmuştum canım ilk denememde o kadar acımıştıki kendimi çok kastığım içim heralde ama artık acımıycağını biliyorum
ilk gece benim de acı olmuştu ama o zamanlar dünyadan haberim yokmuş burayı bulunca anladım.27 yıl sonra vajimi tanımış oldum hiç bilmediğim şeyleri öğrendim burda.biz beynimizdeki korkular yüzünden ilk gece kastık ettik o yüzden acıdı şimdi acımadığına göre demekki o gece çok kasmışım korkmuşum şimdi daha bilinçliyim hem vücudumu tanıyorum artık.çok acı çektik ağladık sızladık ama ölmeyi bile düşündük ama tamamen bilinçsizlikle alakalıymış beynimizi gereksiz saçmasapan şeylerle doldurmuşlar resmen.başardığın zaman sen de bana hakvericeksin birazcık sabır azim ve cesaret sonu da mutluluk olucak inşallah
evet beraber halay çekicez değil mi halay başı ikimiz olucaz
aynen öyle canım hatta yenenlerin en görgüsüzü biz olacaz artık bir hafta halay çekeriz ele ele seninle
bozmaz canım bozmaz.herhangi bir zevk almadığın ve boşalma olmadığı için.gazamı ihtiyacın var canım senin dene şimdi git döndüğünde bumuydu ya diyeceksin hadi bakalım
ufff yaaa yok olmuyo, ben bu parmak işini beceremiyorum. Parmağımı denerken o kadar kasılıyorum ki pe... Bile parmağımdan daha fazla giriyo
bak denedim yine çok kasıldım, ne zaman parmak egzersizi denesem sonrasında psikolojim bozuluyo, sanki oraya hiçbişey girmezmiş gibii
dur heveslendim , şimdi denemeye başlıyorum. lütfen bana biraz gaz verin :)
ya bide bişey sorcam; parmak egzersizi boy abdestini bozmaz dimi? bu konuda bilgisi olan varmı?
ufff yaaa yok olmuyo, ben bu parmak işini beceremiyorum. parmağımı denerken o kadar kasılıyorum ki pe... bile parmağımdan daha fazla giriyo
bak denedim yine çok kasıldım, ne zaman parmak egzersizi denesem sonrasında psikolojim bozuluyo, sanki oraya hiçbişey girmezmiş gibii
ufff yaaa yok olmuyo, ben bu parmak işini beceremiyorum. parmağımı denerken o kadar kasılıyorum ki pe... bile parmağımdan daha fazla giriyo
benim vaji pe...i içeri çekiyo ama parmağı çekmiyo nedense
destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama anladım ki parmakla olmıcak,
şimdi çok moralim bozuldu
belki saha sonra ecrinin dediği gibi kulak çubuğuyla denerim. moralim bozuldu, ağladım
benim vaji pe...i içeri çekiyo ama parmağı çekmiyo nedense
destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama anladım ki parmakla olmıcak,
şimdi çok moralim bozuldu
belki saha sonra ecrinin dediği gibi kulak çubuğuyla denerim. moralim bozuldu, ağladım
canim yaaa uzme kendini bende ilk denedigimde senin gibi olmustum saatlerce aglama krizlerine girmistim.ama ertesi gunu gulme krizlerindeydim.gene soyluyorum kesinlikle yapabilecegin bisey ama demekki su anki psikolojin bunu engelliyor.baska zamanda denemek istersen bir anda dene hep soylediklerimiz aklina gelsin.sen p..isi birazini alabiliyorsun istersen kulak cubugu yerine biraz daha kalin biseyle dene nasil rahat edersen.nefesleri sakin unutma.ama ilk deneme aynen anlattigin gibi oluyor coook iyi anliyorum canim seni.sakin unutma beynimiz bize bir oyun oynuyor.uzulme ok canim
kıyamammm ağlama bende ağlarımmmmmm
saol canım yaa, burdaki arkadaşlarımın desteği olmasa ne yaparım bilmiyorum. hepinize çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?