Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayyy Allah razı olsun canım benim senide Allah darda bırakmasın .

ilk gece benim de acı olmuştu ama o zamanlar dünyadan haberim yokmuş burayı bulunca anladım.27 yıl sonra vajimi tanımış oldum hiç bilmediğim şeyleri öğrendim burda.biz beynimizdeki korkular yüzünden ilk gece kastık ettik o yüzden acıdı şimdi acımadığına göre demekki o gece çok kasmışım korkmuşum şimdi daha bilinçliyim hem vücudumu tanıyorum artık.çok acı çektik ağladık sızladık ama ölmeyi bile düşündük ama tamamen bilinçsizlikle alakalıymış beynimizi gereksiz saçmasapan şeylerle doldurmuşlar resmen.başardığın zaman sen de bana hakvericeksin birazcık sabır azim ve cesaret sonu da mutluluk olucak inşallah

amin canım benim amin inşallah

bozmaz canım bozmaz.herhangi bir zevk almadığın ve boşalma olmadığı için.gazamı ihtiyacın var canım senin dene şimdi git döndüğünde bumuydu ya diyeceksin hadi bakalım

ufff yaaa yok olmuyo, ben bu parmak işini beceremiyorum. parmağımı denerken o kadar kasılıyorum ki pe... bile parmağımdan daha fazla giriyo
bak denedim yine çok kasıldım, ne zaman parmak egzersizi denesem sonrasında psikolojim bozuluyo, sanki oraya hiçbişey girmezmiş gibii

tatlım benim olmuyor diye parmağını hemen çıkarma koy parmağını derin derin nefes al verirken yavaş yavaş itti o kendisi çekiyor zaten birtanem

dur heveslendim , şimdi denemeye başlıyorum. lütfen bana biraz gaz verin :)
ya bide bişey sorcam; parmak egzersizi boy abdestini bozmaz dimi? bu konuda bilgisi olan varmı?

canimmm bak allahin izniyle bise olmayacak.hatta varya dondugunde omuzlarinda yuk kalkmis
hissedeceksin.yaa ben yaptiysam sende yaparsin kesin hayydeee egzersize

haydeee gidelummmm haydee hayydeee gidelum haydee hayddeee gidelummm
haydeeeeee

canım zaten pe..s parmağa göre daha rahat giriyo ama parmak egsersizleri de beyni rahatlatıyo içerisini tanıyosun ne var ne yok diyebaşta ben de zorluk çekmiştim parmağı almakta ama deneye deneye yılmadan yap mutlaka olucak bide kayganlaştırıcı sür kayıp gidicek emin ol.sen oraya pe..s alıyosun parmağı alamaman için hiçbir sebeb yok sadece parmak kemikli olduğu için insanda bi huzursuzluk yapıyo ama zamanla ona da alışıyosun birkere yapınca gerisi gelicek zaten

aaaaa bu ne şimdi böle sen ağla diye yap demedik .hem ne sanıyosun canım cuukkk diye girecekmi.yavaş yavaş sakin olmalısın.madem p.. ile daha iyi hisseidyosun parmak moralini bozuyor bırak canım benim.öylede yenen var.hiç strese sıkıntıya gerek yok.sakin ol bakim.biz gülen insanlar görmek istiyoruz burda.valla bence sen onuda yaparsında acele ediyorsun cicim

canim bende parmak yapamiyorum ama kulak cubuguyla dene istersen bende oyle yapiyorum.eldiven gecir cubuga bolca jel sur basini gecir sadece vajiye gerisini derince nefes al nefesini verdikce ittir oyle cok rahat giriyor.bide boyle dene istersen.

benim vaji pe...i içeri çekiyo ama parmağı çekmiyo nedense
destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama anladım ki parmakla olmıcak,
şimdi çok moralim bozuldu
belki saha sonra ecrinin dediği gibi kulak çubuğuyla denerim. moralim bozuldu, ağladım

canim yaaa uzme kendini bende ilk denedigimde senin gibi olmustum saatlerce aglama krizlerine girmistim.ama ertesi gunu gulme krizlerindeydim.gene soyluyorum kesinlikle yapabilecegin bisey ama demekki su anki psikolojin bunu engelliyor.baska zamanda denemek istersen bir anda dene hep soylediklerimiz aklina gelsin.sen p..isi birazini alabiliyorsun istersen kulak cubugu yerine biraz daha kalin biseyle dene nasil rahat edersen.nefesleri sakin unutma.ama ilk deneme aynen anlattigin gibi oluyor coook iyi anliyorum canim seni.sakin unutma beynimiz bize bir oyun oynuyor.uzulme ok canim

teşekkür ederim canım, çok pozitiftim denerken ama parmakla beceremiyorum işte. olmayınca da daha çok üzülüyorum. bidaha denemicem parmakla.. daha sonra başka bi aparatla falan denerim belki.
şimdi bişey yapmak istemiyo canım

saol canım yaa, burdaki arkadaşlarımın desteği olmasa ne yaparım bilmiyorum. hepinize çok teşekkürler..

katılıyorum.. insana cesaret veriyolarr,dr a gitmeden başaran arkadaşları görüncede insan daha da inanıyo kendi kendine yenebileceğinee buda moral oluyoo insana,inşallah bigün bizdeee kurtulacaz bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…