- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.381
yawru kuşum o kadar kurcalanmaski vaji kız daha kullanmadan bozacan aleti edavatı g noktasını bulcam diyesanki petrol kuyusu kazıyoda petrol çıkaracak minnacık yerde 1 haftadır bi noktayı bulamadınmı yeter kurcalama artık vajinin içini dışına çıkardın yaaaa
ayyy doğru diyon valla dün baya aradımda bulamadımtamam yaw artık aramıyorum gelsin kendi bulsun hıh
ayyy doğru diyon valla dün baya aradımda bulamadımtamam yaw artık aramıyorum gelsin kendi bulsun hıh
oyyyy oyyyy bebişimmmmm kıyamam sana kızzzzwalla ayarlarını bozcan vajinin sonra fabrika ayarlarınada dönemeyecen
hemsom niye muhabbete katılmıyon bebişim ???? alttaki arkadaşların sizde katılın yaw 2 lafın belini kırcaz petrol cıkarcas burda
pandoo gitmişkas gevseticiyi içinde kasları gevsedi snırım :)))
ayyy pekte alınırmışşş
oyyyy oyyyy bebişimmmmm kıyamam sana kızzzzwalla ayarlarını bozcan vajinin sonra fabrika ayarlarınada dönemeyecen
wayyyyyy spedy gonzalesi görüyonmu nasıl sıyrılıp kaçıverdi sayfadanaz değil bu kızlar heee diyim sana yensin bunlar seni beni geçer
alınırım tabi okadar heves ettik heraldehay Allah seni fabrika ayarı demek
ahada ben kaçar şekerler.öptüm sizi yarın görüşrüz artık haırlısı ile
hişttt elleşme hemşoya taze gelin daha ooo yorgundur :):))
taze gelin buraya yumruk havayaaaa petrolmu arıyosun annem sende :131::119::122:
o zaman bu şarkım size amaaaannn petrolll canımmmm petrolllll :118:
Merhaba arkadaşlar öncesindede yazmıştım vajimiyim diyeerkek arkadaşımla çarşamba günü beraber olucaz ve ilk beraberligimiz çok heycanlıyım başarısız olmaktan korkuyorum
Merhaba arkadaşlar öncesindede yazmıştım vajimiyim diyeerkek arkadaşımla çarşamba günü beraber olucaz ve ilk beraberligimiz çok heycanlıyım başarısız olmaktan korkuyorum
annem maşallah pek enerjiksin bu enrejini kocişine sakla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?