- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.361
bak hala konusuyo valla terligi fırlatcam şimdi kafana heee
işte geldim burdayımmmmkocişin işi var eve iş getirmiş o diğer pcde bende burdayım ama sanırım bana sevgililer günü için bi şeyler bakıyor
hay Allah seni tamam yaw gidiyom aha abowwpandoooo yürü yaw yürü
işte geldim burdayımmmmkocişin işi var eve iş getirmiş o diğer pcde bende burdayım ama sanırım bana sevgililer günü için bi şeyler bakıyor
olur kas gevsetici sonucta hepsi oluy..
internette şöyle yazıyor : Muscoril 8 mg; ağrılı olan ani kas kasılmalarının yani spazmlarının tedavisi için kullanılır. Muscoril hastalığının nedenini değil sonuçlarını giderir. Yani semptomatik amaç için kullanılır..
tam bende olan şey işte o ani kas kasılması :) hadi ilacı alıyorum sonra da kocişi uyandırıyorum. oklavayı yemeden kaçıyım ben. iyi şanslar dileyin banaa :)
ranasenacım sana da bol şanslar, Allah hepimize yardım etsin...
herkese iyi akşamlarr...
artık sona gelmiş arkadaşları zorlamayalım kızlar bu defa strese giriyorlar olcaksada olmuyor azcık kafaları dağıtsınlar 2 lafın belini kırsınlar ayollll bu gecelik oklavalar beklesinhiç beklemedikleri anda kendiliğinde olcek o iş
tebriklerrr arkadaşımmm.
çok sevindim senin adına ...çok güzellll
internette şöyle yazıyor : Muscoril 8 mg; ağrılı olan ani kas kasılmalarının yani spazmlarının tedavisi için kullanılır. Muscoril hastalığının nedenini değil sonuçlarını giderir. Yani semptomatik amaç için kullanılır..
tam bende olan şey işte o ani kas kasılması :) hadi ilacı alıyorum sonra da kocişi uyandırıyorum. oklavayı yemeden kaçıyım ben. iyi şanslar dileyin banaa :)
ranasenacım sana da bol şanslar, Allah hepimize yardım etsin...
herkese iyi akşamlarr...
hiiiiii rana uçmuş bile dünden meraklımıydın leynnnn
hosgeldin tekrar cnm . benimde uykum geldi kociş gelmedi((
hosgeldın canım.
çaktırmadan bi baskın yap canım bak bakalım ne yapıyo
hayır kendileri hazırız yapcaz dediler bende ondan kovalıyorum şekerim :)))
g noktasına taktıya onu arayıp bulacak daha ::)))
hojjj buldum şekerimmmm......bebişim bu saatte ne uykusu bu aaaa dur daha yeni geldim ben :87:
hoşbuldum balımmmm...anacım ben onu havada karada yakalarım düşüncesini okurum ben adamınçaktırmadan tüyoları verdim onlar doğrultusunda hedefe kilitlendi şimdi o
kız öyle niyet ettim bu akşam vajiyi yenmeye demekle olmuyoki ben ne plan program yaptım anacım hiç biri tutmadı
g noktasına taktıya onu arayıp bulacak daha ::)))
hiiiiii rana uçmuş bile dünden meraklımıydın leynnnn
tebrikleeerrrrEn kısa zamanda bebişi kucağına alman dileğiyle allah başka dert göstermez inşallahhhh. çok sevindim darısı tüm çalışan çabalayanların başına...
ayyyyy bebişim o arayarak bulunmaski o vajiyi yensin g noktası onu bulcak zaten
yawru kuşum o kadar kurcalanmaski vaji kız daha kullanmadan bozacan aleti edavatı g noktasını bulcam diyesanki petrol kuyusu kazıyoda petrol çıkaracak minnacık yerde 1 haftadır bi noktayı bulamadınmı yeter kurcalama artık vajinin içini dışına çıkardın yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?