- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.401
canım ilişki esnasında kendini rahat bırakırsan hiç sorunsuz halledersin bu işi...yalnız partnerinin sana yaklaşımı çok önemli bu konuda ilk defa yaşayacağının farkına varıp sana ona göre davranırsa çok daha rahat geçer canım....
balım sen benim başıma geleni bilsen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heraldeenerji çokta uygulamaya geçemiyoruz anacımmm
taze gelin buraya yumruk havayaaaa petrolmu arıyosun annem sende :131::119::122:
o zaman bu şarkım size amaaaannn petrolll canımmmm petrolllll :118:
kızlar ben kaçar yatıcam çok uykum geldi yaw öptüm sizi yarın görüşürük ii haberler almak dileklerimle:))
ne alakası varki;evlenmeden yapınca vaji olunmuyormuymuş yani...ne saçma herkezin korkuları olabilir
Benimde vaji olmak gb bir korkum var bunu düşünmekten uyuyamıyorum bile
dua et yorgunsun yoksa bırakmazdık daha karpussss kesecektikiii geceler bebişimmm öptümmmm
geldim canlarım geldim birazcık işimiz vardı da 2.si daha kolay oldu ya ah kafam ah neyse kalan sağlar bizimdir diycez artık napalım.kocişimi işe yolladım petrol lafını da duydum damladım hemen buraya
korkun olabilir ama denemeden bunu bilemezsin evlenmeden birlikte olma kararı almış olmandan bahsediyorum. belkide hazır deilsin böyle birşeye??? neden kendini evlenecegin erkege saklamıyorsun???
yaaaa daha kolay oldu dimi emlasızmı yaptın?
merak ettim şimdi ne oldu anlat öle gideyim meraktan catlarım şimdik:)))
Tabiki bu bir tercih meselesi ama ben şuanki şartlarda evlenene kadar saklamayı beceremedim.bazı genç kızlar gibi bakire kalmak adına anal seks yaşamıyorum.bunu istedigim ve arzuladıgım bir erkekle yapmak kadar güzelbirşey olamaz sanırım.25 yaşında biri olarak evlenmeyi beklemek istemiyorum.Dilerim tercihime saygılı yaklaşırsınız.
kulağına söyledim bebişimmm
evet canım öyle oldu valla emlayı zaten daha önce bir kez kullanmıştım uyuşturmadı ben de bir daha kullanmadım bende etki etmedi nedense olsun böylesi daha güzel
sevdigin insanla birşeyler yaşamanın yolu anal seksten geçmiyor cnmcm onu yapan insanların zaten Allah korkusu yok. tercih senin nasıl istersen ne zaman istersen ozmaan yaşa. şuanda senin yapabileceğimiz bişey yok. yaşa ondan sonra sorun olursa sorarsın.iyi geceler.
kesinlikle daha ii cnm benim muck k
Tabiki bu bir tercih meselesi ama ben şuanki şartlarda evlenene kadar saklamayı beceremedim.bazı genç kızlar gibi bakire kalmak adına anal seks yaşamıyorum.bunu istedigim ve arzuladıgım bir erkekle yapmak kadar güzelbirşey olamaz sanırım.25 yaşında biri olarak evlenmeyi beklemek istemiyorum.Dilerim tercihime saygılı yaklaşırsınız.
bebişim tabiki herkesin kendi hayatı kimse kimseye karışmaz bizler sadece ablaların olarak senin üzülmeni istemeyiz o yüzden bu çok ciddi bir karar malesef erkekler bizim gibi değiller onlar yapınca elinin kiri bir bayan yapmaya kaltığındada bi sürü yakıştırmalar yapabiliyorlar işin bu boyutunu tekrar düşün lütfen canımcım....cinsellik sevdiğin adamla yaptığın en güzel en eğlenceli paylaşım...ama malesef bunu bize dünyanın sonu olarak gösteren bazı kendini bilmez kişilerin yalan yanlış anlattığı hikayelerle beynimiz yıkandı ve bu bizi o kadar uzun yıllar esir aldıki cinselliği o şekilde görüp kabullenmeye başladık sonrasındada bu korkular hayatımızı kabusa çevirdi...kendini kasmadığın sürece her şey yolunda gidecektir bunları düşünüp kendini tedirgin etme canım.....
hemşoom nirelere gittin yaw?bu gece ne kadar kalabalık burası böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?