- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.581
oyle diyorum cunku gercekten yapamiyorum.onceden yaptigim sey neden olmuyor aklim almiyor.
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee semmammme semmamme semmmammme buke semmmmamme semmmammme semmmammme buke vıy vıy vıy semmo vıyyy vıyyy mı semmo
oyle diyorum cunku gercekten yapamiyorum.onceden yaptigim sey neden olmuyor aklim almiyor.
evet canim bende sasirmistim ama yapisal olarak p..ise cok benziyor cunku vajinin icinde de bir yerden sonra bir egim var muz da aynen oyle oldugu icin.bende cok sasirmistim ilk duydugumda ama kendin de aparat yapabilirsin evde bak bakalim gozune ne kestireceksin.
bırakmam seniiiiii peşindeyiiiiiimmmmmmm.ne geliyorsa aklına ne takıldıysa kafana sor bana.böle yaparsan bozulurumhadi bekliyorum mesajını dök içini hadi canım benim
tamam canim beynini bosalt birazdan sisirecem cunku.su islere bir bakayim da yazarken kimse bise sormasin bana.canimsin sen benim
ne oldugunu bende bılmıyorum tatlım ıbrahım tatlıses ten aklım da kalanlar ıste
saol serenim vajide bende kendimize geldik birbirmize küsmüş oturuyoduk halayda kaynaştık sayende
slm kızlaaaar...Şöyle bir geçmişi okuyayım dedim,ne olmuş öyle yaa...herkeste bir karamsarlık,olacak arkadaşlar,lütfen canınızı sıkmayın...Bizde eşimizle çok tartışmıştık,çok ağlamıştık ama merak etmeyin bu olay çözülünce herşey uçup gidiyor...Ne eşiniz nede siz hiçbirşey hatırlamıyorsunuz..siz sadece bu işi başarmaya odaklanın boşuna kendinizi üzmeyin..İleride hepsi bir hayal gibi gelecek..
Ranasenacım ve ecrincim kızlar sanıyormusunuzki biz her istediğimizde egzersizlerimizi hemen yapabildik,herzaman rahatlıkla aldığımız aparatı alamadığımız günler oldu..bunun sebebi o gün bir şeye takılmış olmamız,moralimizin bozuk olması herşey olabilir yani..ama biz pes etmedik,sizde etmeyin başaracağınıza odaklanın ama acele etmeyin,şartlanmayın illaki bugün olacak diye...Başa dönmek diye birşey yok olamazda,bir aparatı bir kere aldınız mı?ikinciside olacak demektir..
Lütfen arkadaşlar bize mutlu olmak yakışır...Hadi bırakın bu üzgün tavrı,başaracağınıza inanınki başarın..Biz inanıyoruz buradaki tüm arkadaşlarımız BAŞARACAK...
ayyy canımsın benim ya en son benim diye ağlıyodum şimdi assolist diyince koptum1:saol bitanem ya ama valla canım bendee moral kalmadı .inşallah sen moralini yüksek tutta kurtul şu illetten
kuşum beraber yenicez bekletme beni moralini düzelt gel
haklsın tatlım seni yarıyolda bırkmak olmaz bakalım olmazsa sen yensende olur önce sonra beni telkin edersin ben yenerim.en güzeli beraber yenmek tabi ama kısmet.
haklsın tatlım seni yarıyolda bırkmak olmaz bakalım olmazsa sen yensende olur önce sonra beni telkin edersin ben yenerim.en güzeli beraber yenmek tabi ama kısmet.
Inşallahhhhh atlattırızzz ve geçmiştekiii yasadığımız bütün olumsuzlukları unuturuzzzz o günlerde gelir inşallahhh....tabiiiiii bugünlerde gelir inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?