Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oyle diyorum cunku gercekten yapamiyorum.onceden yaptigim sey neden olmuyor aklim almiyor.

canımcım belki psikolojin bozulduğu için yapamıyosundur. arkadaşların dediği gibi biraz rahatlamaya çalış. bunları hepsini unut şimdi, başka şeyler düşün, güzel şeyler düşün.dua et... Allah hepimize yardım eder inşallah..

ilginç gerçekten... saol canım ama ben egzersiz yapamayanlardanım. benim parmağımın ucu bile girmiyo ki muz girsin
yine de önerin için teşekkürler.. aparat arayan arkadaşlar böyle deneyebilirler belki..

bırakmam seniiiiii peşindeyiiiiiimmmmmmm.ne geliyorsa aklına ne takıldıysa kafana sor bana.böle yaparsan bozulurumhadi bekliyorum mesajını dök içini hadi canım benim

tamam canim beynini bosalt birazdan sisirecem cunku.su islere bir bakayim da yazarken kimse bise sormasin bana.canimsin sen benim

şakaa makaa canım muz istediiii yani yenilecek muzdan yemek istediiiiii...... yaa bide uzattık bu işi 1.5 senelik evliyim olacağı varsadaa mübarek pe...s değdirdiğindee o kötüüü günler geliooo aklımaaa yine aynı seyleri yasıcamdan korkuommmm çekiliomm halbukiii kasma çekme kndinide güsel bii gün olsunnn... yoooooooooooooooooookkk yookkkkkkkkkkk ama yaklaştımmm yaaa olacak inşallah dielimde olsunnnnn vallaa bu yasadıklarım iyi günlerrr ne kötü günlerim olduuu dahada iyi günlerimiz olur geçmişi ubuturuz inşallahhh.... ben doktora böle dedim geçmişi unutmak istiorum dedim bana antidepresyon hapı verdi kullanmadım aldım kullanmadım....

slm kızlaaaar...Şöyle bir geçmişi okuyayım dedim,ne olmuş öyle yaa...herkeste bir karamsarlık,olacak arkadaşlar,lütfen canınızı sıkmayın...Bizde eşimizle çok tartışmıştık,çok ağlamıştık ama merak etmeyin bu olay çözülünce herşey uçup gidiyor...Ne eşiniz nede siz hiçbirşey hatırlamıyorsunuz..siz sadece bu işi başarmaya odaklanın boşuna kendinizi üzmeyin..İleride hepsi bir hayal gibi gelecek..
Ranasenacım ve ecrincim kızlar sanıyormusunuzki biz her istediğimizde egzersizlerimizi hemen yapabildik,herzaman rahatlıkla aldığımız aparatı alamadığımız günler oldu..bunun sebebi o gün bir şeye takılmış olmamız,moralimizin bozuk olması herşey olabilir yani..ama biz pes etmedik,sizde etmeyin başaracağınıza odaklanın ama acele etmeyin,şartlanmayın illaki bugün olacak diye...Başa dönmek diye birşey yok olamazda,bir aparatı bir kere aldınız mı?ikinciside olacak demektir..
Lütfen arkadaşlar bize mutlu olmak yakışır...Hadi bırakın bu üzgün tavrı,başaracağınıza inanınki başarın..Biz inanıyoruz buradaki tüm arkadaşlarımız BAŞARACAK...

Inşallahhhhh atlattırızzz ve geçmiştekiii yasadığımız bütün olumsuzlukları unuturuzzzz o günlerde gelir inşallahhh....tabiiiiii bugünlerde gelir inşallahhhhh

canim cok sagol cok haklisin dediklerinde.ama korkuyorum gene basami donecem diye.butun kaygim bu.yoksa artik bilinclendirdiniz beni vajiyle ilgili butun dogru bildigim yanlislari sildim kafamdan.belkide dedigin gibi psikolojik.artik inaniyorum ya yapabilecegime o yuzden acele ediyorum bu da beni heralde aslinda geriyor farkinda olmadan.
canimm ben buraya uye oldugumdaki halimi cook iyi hatirliyorum bu olayi allahin izniyle bitirecem insallah tez zamanda kacis yok.vaji korksun benden

Inşallahhhhh atlattırızzz ve geçmiştekiii yasadığımız bütün olumsuzlukları unuturuzzzz o günlerde gelir inşallahhh....tabiiiiii bugünlerde gelir inşallahhhhh

Emin ol hepsi unutulacak,canım..Sende kendine şaşıracaksın sonra,şuan yapman gereken başarmaya odaklanmak...O zamanlar eşlerimizinde psikolojileri değişiyor haliyle,sonra pişman oluyorlar...Bende 16 ay çektim bunu,eşimle çok tartıştık ama ben her tartışmamızda başaracağım bunu sende göreceksin dedim ve oldu..Kendine inan,olacağına,başaracağına inanki başarı hemen gelsin..Ardından bebiş haberlerinizide alacağız,inşallaaaah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…