- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.601
slm kızlaaaar...Şöyle bir geçmişi okuyayım dedim,ne olmuş öyle yaa...herkeste bir karamsarlık,olacak arkadaşlar,lütfen canınızı sıkmayın...Bizde eşimizle çok tartışmıştık,çok ağlamıştık ama merak etmeyin bu olay çözülünce herşey uçup gidiyor...Ne eşiniz nede siz hiçbirşey hatırlamıyorsunuz..siz sadece bu işi başarmaya odaklanın boşuna kendinizi üzmeyin..İleride hepsi bir hayal gibi gelecek..
Ranasenacım ve ecrincim kızlar sanıyormusunuzki biz her istediğimizde egzersizlerimizi hemen yapabildik,herzaman rahatlıkla aldığımız aparatı alamadığımız günler oldu..bunun sebebi o gün bir şeye takılmış olmamız,moralimizin bozuk olması herşey olabilir yani..ama biz pes etmedik,sizde etmeyin başaracağınıza odaklanın ama acele etmeyin,şartlanmayın illaki bugün olacak diye...Başa dönmek diye birşey yok olamazda,bir aparatı bir kere aldınız mı?ikinciside olacak demektir..
Lütfen arkadaşlar bize mutlu olmak yakışır...Hadi bırakın bu üzgün tavrı,başaracağınıza inanınki başarın..Biz inanıyoruz buradaki tüm arkadaşlarımız BAŞARACAK...
canim cok sagol cok haklisin dediklerinde.ama korkuyorum gene basami donecem diye.butun kaygim bu.yoksa artik bilinclendirdiniz beni vajiyle ilgili butun dogru bildigim yanlislari sildim kafamdan.belkide dedigin gibi psikolojik.artik inaniyorum ya yapabilecegime o yuzden acele ediyorum bu da beni heralde aslinda geriyor farkinda olmadan.
canimm ben buraya uye oldugumdaki halimi cook iyi hatirliyorum bu olayi allahin izniyle bitirecem insallah tez zamanda kacis yok.vaji korksun benden
ben anlamam kaçma ya gel yada bende yaqpmıycam
ahhh canım ahhh sorma morali bozduk geldik bugün.senin şu aparat deneme işini yapmam gerek bunu anladımm.doğru açıyı yakalamam lazım nedense onunla yönü bulamıyorum.uğraşacam bakalım.sanırım işin mantıklı kısmı bu vajinin açıldığını anladım şimdi sıra p... boyutunda bir aparatla p... girme psikolojisini yenmek .bu kafama iyice yerleşti aparat olursa p... çok daha kolay olacak .deniycem tatlım.yılmak yok mecburen
güzel arkadaşım niye üzülüyosunki kıyamam sana yaaaaaa senin egzersizlerinde ve penis denemelerinde geldiğin nokta çok iyi bence lütfen üzülme canımıniçiiiiii.... banada dün gece anlamsız bi cesaret geldi bari boş geçmesin pe..... denemesi yapalım diye düşündüm herşey güzel giderken daha başlamadan eşimle tartıştım daha sonrada o gönlümü almak için uğraştı ben istemedim yattık uyudukama yılmak yok geçen zaman aleyhimize işliyo kendimizi şartlandırmayalım canım ama peşinide bırakmayalım. bu arada aklıma bişi geldi sorcam ama utanıoooooooooooooommmmm:26::26::26::26:
Ey dileyenlerin imdadına yetişen! Ey sadık kalplerin dostu! Ve ey âlemlerin Rabbi! Ey ismi deva, zikri şifa ve itaati zenginlik
olan! Sermayesi ümit ve silahı ağlamak olan bizlere merhamet eyle…
kizlar ne guzel dua dimii.hele surasi dikkatimi cekti.sermayesi umit silahi aglamak.rabbim bizede merhamet etsin insallah aminnn.
Ey dileyenlerin imdadına yetişen! Ey sadık kalplerin dostu! Ve ey âlemlerin Rabbi! Ey ismi deva, zikri şifa ve itaati zenginlik
kizlar ne guzel dua dimii.hele surasi dikkatimi cekti.sermayesi umit silahi aglamak.rabbim bizede merhamet etsin insallah aminnn.
ya şey dicektim egzersizlerden önce veya denemelerden önce erotik bişiler mi izlesek acaba nasıl olurkidaha sonrada sexi iç çamaşırı falan kocamızı mutlu etmek tek düşüncemiz olarak tabiiiii yatağa öle geçsek nasıl olurki
canım bence süper fikir.hatta bunu bizzat yapanlardan biri olarakbide benim için erotik film izlemek tabuydu daha doğrusu izleyemeiyodum yanı korku filmi izliyomuş gibi korkup gözlerimi kapatıyorum ayyy bişe olacak şimdi diye valla abartmıyorum.sonra yavaş yavaş bakmaya başladım.sonra kadınlardaki şevk ve azmi görünce zevkten deliye dönüyo hatunlar gevşemeye başladım.beyinde nihayet olayın ana fikrini almaya başladı ve böylece parmak egzersizlerine başladım ve şimdi bu aşamadayım.izle tatlım izle izle ki gör bizim korku dolu ifadelerimiz orda ne şehvet dolu imalar alıyor
izleyecem yaffffffff beynimi artık bu yönde olayın zevkine odaklayacam sexiiiiiiii bi kadın olup kocamı deli etceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm vajide orada dursun şimdilik intikamım fena olacakkkkkkkkk
darısı başımıza inşallah canım
ya şey dicektim egzersizlerden önce veya denemelerden önce erotik bişiler mi izlesek acaba nasıl olurkidaha sonrada sexi iç çamaşırı falan kocamızı mutlu etmek tek düşüncemiz olarak tabiiiii yatağa öle geçsek nasıl olurki
canım burda kuzeyyıldızı arkadaşımız vardı o da egsersizlerden önce o tarz filmler izliyordu bence işinize yarar.en azından gevşeme ve ıslaklık sorunu azalır egsersiz de kolaylaşmış olur.
beyni artık zevk olayına odaklamak gerekiyor bunun bizimde bir ihtiyacımız olduğunu kendimize anlatmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?