- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.561
ayyyyy tatlım benim ya olurmu dün gece harika işler başarmışın takip etmiyorum sanmatamam madem öle istiyosun bugün yine birlikte gideriz denemeye yeterki şevkin kırılmasın canım benim.buraya kadar gelmişin sırf senin için denerim bitanem,seni yalnız bırakırmıyım
aklıma çokk pissss bi fikir geldiiiiiii2 parmağı sonunda kadar alıom p...s ucu alamıommm apart almaya çalışacammm aparat olarak ne kullandınızz hanımlar aklıma bişi gelmioooo p...s benzeyen bişi bulamadım evdeeeee
aklıma çokk pissss bi fikir geldiiiiiii2 parmağı sonunda kadar alıom p...s ucu alamıommm apart almaya çalışacammm aparat olarak ne kullandınızz hanımlar aklıma bişi gelmioooo p...s benzeyen bişi bulamadım evdeeeee
kızlar merhaba. bugun cok yogundum o yuzden anca gırebildim. nasıslınız?
ben artık kendimi çözemez oldum yok aslında iyice psikopata bağladım bu işi.birde anladım ki nekadar hazırlanırsam okadar çok kasıyorum.kas gevşetici,sakinleştirici şurup,vajiye uyuşturucu,kayganlaştırıcı jel hepsini birarada ilkkez dün gece yaptım ve onca zamandan sonra en başa döndüm iyimi.hiç cesaretim kalmadı.yardıan fazlasını almaya başlayan ben ucu değse ittirdim kocişi.offfffffffffffffffffffffffffffff ne dertmiş Yarabbim.yok kızlar benden artık beklemeyin en son olacak bir kişi varsa oda benim.beynimle konuşmaktan çatışmaktan yoruldum bıktım.acı yok anladım vaji genişliyor parmağımla eş parmağıyla defalarca hissettim p..yarısndan fazlasında bile bişe olmadığını gördüm ama yok yok yok olmuyor işte.daha ne yapmamı istiyor kafayı yiyip kalmamımı.allahım çıldırmadan kurtulsam keşke yardım et
serencim beni merak etme canım en son yapacak kişi benim
iyiyiz canım sen nasılsın? :)
MuzPsikologum bana en iyi p...ise benzeyen Apparat o demisti yazim dedim
ecrinim bu oldumu şimdi senin güzel haberinle moral bulayım dedim aynı günümü seçtin benle moral bozacak.başa falan döndüğün yok sakın öle düşünme birkez aldınmı o başa dönme olayı tarihte kalmış demektir.anlat bakalım derdini mesajını bekliyorum.mesajını uzun tutabilirsin dök içini dökebildiğin kadar tatlım
bende iyiyim canım. yoruldum azcık sadece.
bakıyorumda keyifler yerinde
rana cımbı partı yapalım da kafan dagılsın senı gıdı fındık kırannn yılanı delıgınden çıkaraaannn kaderım püsküllü belaaaaaaaaaaaaaam yakalarsam muck muck muck
canim benim artik seni surekli ayni seyleri soyleyerek bunlatmak istemiyorum.biktirmak istemiyorum seni kendimden.kiziyorsun artik bana dedigin seyleri yapamiyorum iste bilmiyorum niye ama yapamiyorum:84:
aaaaaane çılgın psikologmuş o, şaşırdım
çünküüüü yapamıyorum yapamıyorum diyosun, onun yerine yapıcam yapıcam de :)
Allah yardım etsin hepimize..hepimiz için dua ediyorum..
canim benim artik seni surekli ayni seyleri soyleyerek bunlatmak istemiyorum.biktirmak istemiyorum seni kendimden.kiziyorsun artik bana dedigin seyleri yapamiyorum iste bilmiyorum niye ama yapamiyorum:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?