Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hehe, tamamdır..anlaştııııkkk

iyi fikir valla hadi kolay gelsin :)
ben egzersiz yapamıyorum ama yapabilen arkadaşlar muma prezervatif geçirerek denemişlerdi. belki sende böyle deneyebilirsin..

Muz Psikologum bana en iyi p...ise benzeyen Apparat o demisti yazim dedim

canım moralını bozma ..yolun sonuna gelmişken pes etmek olurmu hiçdun bende tum egzersizlerımı yaptım denemeye gectım bu sefer p..nın uc kısmınıda gectık ama neyse bı tıkanıklık soz konusu oldu eşim daha ılerıye gıdemedı ama bak bana hiç aglıyormuyum

rana cım bı partı yapalım da kafan dagılsın senı gıdı fındık kırannn yılanı delıgınden çıkaraaannn kaderım püsküllü belaaaaaaaaaaaaaam yakalarsammuck muck muck

Son düzenleme:

al benden de okadar canım.valla bugün aynıyız senle.aparatı sokan yenecek hadi bakalım.deneyelim.bende açıyımı ayarlayamıyorum nedir ama dün uğraştım yapamadım ama mantık bu sanırım biz birer aparat bulup kendimize onu p... gibi düşünüp o psikoloji ile yapmalıyız.hadi varmısın denemeye?

canim benim artik seni surekli ayni seyleri soyleyerek bunlatmak istemiyorum.biktirmak istemiyorum seni kendimden.kiziyorsun artik bana dedigin seyleri yapamiyorum iste bilmiyorum niye ama yapamiyorum:84:

rana cım bı partı yapalım da kafan dagılsın senı gıdı fındık kırannn yılanı delıgınden çıkaraaannn kaderım püsküllü belaaaaaaaaaaaaaam yakalarsammuck muck muck

benim için parti haa saol bitanem.tamam o zaman ben partide halay provası yapmak istiyorummhaydi herkes partiye serencimden bize hediyeeee haydaaaaaaaaa

canim benim artik seni surekli ayni seyleri soyleyerek bunlatmak istemiyorum.biktirmak istemiyorum seni kendimden.kiziyorsun artik bana dedigin seyleri yapamiyorum iste bilmiyorum niye ama yapamiyorum:84:

çünküüüü yapamıyorum yapamıyorum diyosun, onun yerine yapıcam yapıcam de :)

Allah yardım etsin hepimize..hepimiz için dua ediyorum..

aaaaaa ne çılgın psikologmuş o, şaşırdım

evet canim bende sasirmistim ama yapisal olarak p..ise cok benziyor cunku vajinin icinde de bir yerden sonra bir egim var muz da aynen oyle oldugu icin.bende cok sasirmistim ilk duydugumda ama kendin de aparat yapabilirsin evde bak bakalim gozune ne kestireceksin.

seniiii hastalıgımda da saglıgımda da yanım da gormelıyııııım gunesın dogdugunu da battıgınıda senle ızlemelıyım yana bılııııır saltanatlaaaar olsun yenıden yaparız bızde bu sevda aaa surdukceeee ölsekte yan yanayıııız

serenceyln vallaa yenen arkadaşlar bizi bırakmayındaaa iyice dağılmayalımmıı...... mum muz evde varmı arim muz varda minik muzzzz mum arim ben biiiiii başka artannetifi olan yazsınnnn

bırakmam seniiiiii peşindeyiiiiiimmmmmmm.ne geliyorsa aklına ne takıldıysa kafana sor bana.böle yaparsan bozulurumhadi bekliyorum mesajını dök içini hadi canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…