- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.541
tebrikler tatlımm :))
[FONT="][/FONT] [FONT="]vajiyi yenen anne/anne adaylarımız[/FONT][FONT="] :) [/FONT]
[FONT="]1- Aypar (07/10/2010)(kk) (vajiliyken 3 çocuk sahibi) [/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]2- Zehraalimansur (06/10/2009) (kk) (bebişi doğdu) [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]3- Bahar07 (10/10/2009) (kk) (10 haftalık) [/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]4- Mutlu_umutlu (08/04/2010) (kk)[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]5- G_y (16/04/2010) (kk) [/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]6- Zerr (30/04/2010) (kk) [/FONT](18 haftalık)
[FONT="]7- Ela _emre (02/05/2010)(kk) [/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]8- Yasmin3561 (18/08/2010) [/FONT](16 haftalık) Erkek
[FONT="]9- Füsuncuk (04/09/2010)(kk) [/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]10- Narcicegi16 (26/10/2010) (kk) [/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]11- Bocuss (07/10/2010)[/FONT][FONT="] (5 haftalık) [/FONT][FONT="]
[/FONT]
[FONT="]12- Selmatem (09/08/2010) [/FONT](10 haftalık)
[FONT="]13- Ada_439 (..............) [/FONT](7 haftalık)
[FONT="]14- Nazlı1982 (25/10/2010) (5 haftalık) (kk)[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]12 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))[/FONT]
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve ne kadarlık olduklarını yazarsanız bizde buradan tekip etmiş oluruz
[FONT="][/FONT][FONT="][/FONT]
canımm benim çokkkkk mutlu oldum kardeşim gibi görüyorum seni, kaderdaşız hepimiz ama senin ayrı bir yerin vardı şükürler olsun
ohhhh sefamız olsun 2., 3. sonrası daha kolay inan bana..bunlar senin için
bebiş haberlerinde gecikme
haklısın belki tatlım ama elimde değil işte.bisürü şey yaparken biirden hiçbişe yapamamak kötü ediyor insanı.ama sende ben kötüyüm falan deme sakın parmak denemeden p... deneyip aşanda var öle düşün.inşallah sende bir çırpıda oluverenlerden olursun canım.
tebrik ederim canım darısı bizlere
teşekkür ederim canım darısı size olucak inşallah biraz azim sabır ve cesaret o kadar.yılmayın yeter ki
canim benim su sIkIntili halinle bile bana moral vermeye calisiyorsun.sen bana boyle iyilik ettikce rabbim mutlaka sana mukafatini verecek emin ol buna.
canim bugun heralde genelde hepimiz ayni moraldeyiz insallah duzeliri´z tabiki ama bende gercekten iyi degilim gene basa dondumm:84::84::84:neden boyle oldu bilmiyorum ama oldu iste
ben artık kendimi çözemez oldum yok aslında iyice psikopata bağladım bu işi.birde anladım ki nekadar hazırlanırsam okadar çok kasıyorum.kas gevşetici,sakinleştirici şurup,vajiye uyuşturucu,kayganlaştırıcı jel hepsini birarada ilkkez dün gece yaptım ve onca zamandan sonra en başa döndüm iyimi.hiç cesaretim kalmadı.yardıan fazlasını almaya başlayan ben ucu değse ittirdim kocişi.offfffffffffffffffffffffffffffff ne dertmiş Yarabbim.yok kızlar benden artık beklemeyin en son olacak bir kişi varsa oda benim.beynimle konuşmaktan çatışmaktan yoruldum bıktım.acı yok anladım vaji genişliyor parmağımla eş parmağıyla defalarca hissettim p..yarısndan fazlasında bile bişe olmadığını gördüm ama yok yok yok olmuyor işte.daha ne yapmamı istiyor kafayı yiyip kalmamımı.allahım çıldırmadan kurtulsam keşke yardım et
serencim beni merak etme canım en son yapacak kişi benim
canım hep p... denemsine geçmeden önce iki parmakla egzersiz yapıp öle geçiyorum işte dün denerken parmak içerdeyken eşim geldi o anda hissettim kasıldığını neyse dedim nasılsa uyuşturucu sürdüm dedim ama p... denemsinde öle olmadı işte.yok diyo beyin başkada bişe demiyo.senin ikinci denemndeki rahatlığı duyunca öyle imrendim ki .nasıl ypacam bende diyecekmiyim birgün böle diye içerledim kendi kendime.ama bunu sakın yanlış anlama senin yendiğine kendim yenmiş kadar çok sevindim vcanım Allahım aynı rahatlığı yaşamayı nasip etsin.bilmiyorum işte tatlım nasıl olur bundan sonra hiçbir fikrim yok şuan.
bende çokkkkkk tebrik ederim başarılarınıızn devamını dilerim
bak sımdı oldu mu ranaaaaaaaaaaaaa sımdı ne bu sımdı hemen pes bayragını cıkartmıssın valla kızacam yaaaaaaabak ustune gıtme bu kadar 2 gun falan bı ara ver ben yaptıgım seylerı soylım sana gıt denız havası al nerde oturuyosun bılmıyorum ama gemıye bınıp martılara yem vermek gıbı ınsanı rahatlatan bırsey yok beynını rahatlat ben kac kere yaptım psıkolojım cok duzeldı herseyden uzaklas bak bunu mutlaka yap okadar rahatlıyosun kı anlatamam sana canım uzulme bız buradayız olmadı dıye hıc olmayacak degıl ya yıllardır hıc yol kat etmeyen ınsanlar var sen bu degılsın allaha sukr et dua et yakında senınde halayını cekecez aha da suraya yazıyorum tatlım hadı gul artık
ranaaaaaacım bız haber beklıyoruz dıye kendını sartlandırarak baslama ıse olayı akısına bırak sadece esın ve sen onu dusun vajı yı bıle dusunme o anın tadını cıkar acımayacagını zaten bılıyosun herkes bunu soyluyo demı canım uzulme valla moralmen cok uzuldum kardesım gıbısınız uzulmenıze dayanamıyorum: denıze gıdıp martılara yem vermeyı unutma ayyyyyyyyy havada cok soguk offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaa sasırdım bende kas yapım derken göz cıkaracam sen dusunme canım senı rahatlatan ne varsa onu yap fıstık ici
canım ben de hayret ediyorum biliyo musun bu kadar ilerlediğime ve 2.de de bi tedirginliğim vardı ama baktım ki daha kolay oldu.zaten deneme yapa yapa açılıyo orası ondan sanırım rahat oldu.sen de deneye deneye bigün bi bakmışsın pe..s içinde.şu an zorluyosun zaten onu genişletiyosun hiç beklemediğin bi anda olucak bence
ya ranacım niye öyle diyosun, biz hepimiz birlikte yencez, lütfen umudunu kaybetme...
sen yapmazsan bende yapmıyorum. denemicem bu akşam. kociş te neden derse rananın yüzünden dicem
moralim çok bozukksabaha kadar yatakta ağladımm 2 parmağı dibine kadar alan ben p...s ucu deyince nedense kaçıorummm deydimi kasıyorumm eşimde kızdı sinirlendii tartıştıkk artık dayanamadı ağzına geleni saydı (sabahta hiç bişi olmamış gibi öptü işe gitti) bende sabaha kadar tavana baka baka ağladımm özene bezene beğendiğim düzdüğüm yatak odamdan nefret ediorummm tavanı izlemekten nefret ediorum hergün tükenmeyen gözyaşıyla ağlamaktan nefret ediorummmm dayanamıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallah bitanem.şu an sen ve sereni örnek alıyorum beynim senin rahtlığını serenin keyif almasını almış bana sürekli onu söylüyor.hadi hayırlısı ile inşallah olur.sende en kısa zamanda keyfini çıkarmaya başlarsın inşallah zevkine varırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?