Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teyzesi benim böceğim 9 haftalık oldu yahu..benim son sat 29 kasımdı :))
büyüdü askere gidecek ne 5 haftası :)) öğrendiğimde 4 tü anacumm :))

oyyy yirim seni yaa canım benim çook teşekkür ederim cidden kaderdaşız ya çok ortak noktamız vardı herşeyimiz aynıydı valla.çok teşekkür ederim herşey için birlikte ilerledik hep.bebişlerimizi de birlikte yaparız umarım nasipse tabiAllah diğer arkadaşlarmızı da kurtarsın inşallah tez zamanda.
bunlar da senin için canımmmm
:13::13::13::13::nazar
:

kendimi anlamış deilimmmmm ya 2 parmaktan sonraa hemen p...s denemiştik ucu girdi ölece rahat bi şekilde durduk bunu bi kere yaptım bi daha yapamadımmmm ya bazen bi anın bi anına uymuoo kolayca yaptığın şeyiii bi dahaa yapamıosunnn anlamışş deilim....................... geçici bi süreliğine beynimi aldırmaya karar verdim offffffffffffffff offffffffffffff üzülmek neye çağreeeeeee......
mağdurummmmm mağdurumdaaaa mağdurummmmmmm:118::118:

inşallah cnm bende öle düşünüyorum zaten ve sanırım öle olacaka anladımki benim parmağı alabılmem imkansız böyle baya ilerleme bir kısmını alabılyrm regl yeni bitti bakalım ne olacak

bak sımdı oldu mu ranaaaaaaaaaaaaa sımdı ne bu sımdı hemen pes bayragını cıkartmıssın valla kızacam yaaaaaaa bak ustune gıtme bu kadar 2 gun falan bı ara ver ben yaptıgım seylerı soylım sana gıt denız havası al nerde oturuyosun bılmıyorum ama gemıye bınıp martılara yem vermek gıbı ınsanı rahatlatan bırsey yok beynını rahatlat ben kac kere yaptım psıkolojım cok duzeldı herseyden uzaklas bak bunu mutlaka yap okadar rahatlıyosun kı anlatamam sana canım uzulme bız buradayız olmadı dıye hıc olmayacak degıl ya yıllardır hıc yol kat etmeyen ınsanlar var sen bu degılsın allaha sukr et dua et yakında senınde halayını cekecez aha da suraya yazıyorum tatlım hadı gul artık

Son düzenleme:

ecrinim bu oldumu şimdi senin güzel haberinle moral bulayım dedim aynı günümü seçtin benle moral bozacak.başa falan döndüğün yok sakın öle düşünme birkez aldınmı o başa dönme olayı tarihte kalmış demektir.anlat bakalım derdini mesajını bekliyorum.mesajını uzun tutabilirsin dök içini dökebildiğin kadar tatlım

ya ranacım niye öyle diyosun, biz hepimiz birlikte yencez, lütfen umudunu kaybetme...
sen yapmazsan bende yapmıyorum. denemicem bu akşam. kociş te neden derse rananın yüzünden dicem

canım ben de hayret ediyorum biliyo musun bu kadar ilerlediğime ve 2.de de bi tedirginliğim vardı ama baktım ki daha kolay oldu.zaten deneme yapa yapa açılıyo orası ondan sanırım rahat oldu.sen de deneye deneye bigün bi bakmışsın pe..s içinde.şu an zorluyosun zaten onu genişletiyosun hiç beklemediğin bi anda olucak bence

bende çokkkkkk tebrik ederim başarılarınıızn devamını dilerim

çok teşekkür ederim canım en kısa sürede darısı başınıza inşallah bizim gözümüzde büyüttüğümüz gibi bişey değilmiş kesinlikle ama işte kendimize anlatamıyoruz bunu yaşayınca anlıyor insan.hepiniz başarıcaksınız inşallah vazgeçmeyin yeter

inşallah canımsın benim.kendimi sana karşı mahcup hissetmeye başladım okadar güveniyosun ya bana bende sana karşı sorumlu hissettim kendimi.hep seni düşünüyorum geceleri aman yanlış anlaşılmasın senin keyif alman kazılmış beynime onu düşünüyorum sürekli bak işte zevk bile almış diyorum kendi kendime.hayret beynim ilkkez olumlu olaydan bişey kapmış.hayırlısı canım ara vermek lazım belki ama ben de ara vermeye korkuyorum regl de ara oldu ya hemen açığı kapatmak için yüklendim bunuda abarrtıım galiba.canımsın ya görüyorum her girdiğinde beni soruyosun hem mutlu oluyorum hemde mahçuphayırlısı bitanem başarırım inşallah

ranaaaaaacım bız haber beklıyoruz dıye kendını sartlandırarak baslama ıse olayı akısına bırak sadece esın ve sen onu dusun vajı yı bıle dusunme o anın tadını cıkar acımayacagını zaten bılıyosun herkes bunu soyluyo demı canım uzulme valla moralmen cok uzuldum kardesım gıbısınız uzulmenıze dayanamıyorum : denıze gıdıp martılara yem vermeyı unutma ayyyyyyyyy havada cok soguk offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaa sasırdım bende kas yapım derken göz cıkaracam sen dusunme canım senı rahatlatan ne varsa onu yap fıstık ici

saol bitanem merak etme beni merak etmen bana güvenmen beni mıutlu ediyor ben kendimi şartlıyorum artık olsun diye.düzelcem inşallahh haklısın biraz kafamı dağıtmalıyım regl bittiğinden beri uğraşıyorum ara verdiğimden korktum neyseki ne yapıyorsan kaldığın yerden devaöm ediyomuşun bunu anladım.zihnimi rahatlatmaya çalışcam.çok saol tatlım benim

inşallah bitanem.şu an sen ve sereni örnek alıyorum beynim senin rahtlığını serenin keyif almasını almış bana sürekli onu söylüyor.hadi hayırlısı ile inşallah olur.sende en kısa zamanda keyfini çıkarmaya başlarsın inşallah zevkine varırsın

aklıma çokk pissss bi fikir geldiiiiiii 2 parmağı sonunda kadar alıom p...s ucu alamıommm apart almaya çalışacammm aparat olarak ne kullandınızz hanımlar aklıma bişi gelmioooo p...s benzeyen bişi bulamadım evdeeeee

ya ranacım niye öyle diyosun, biz hepimiz birlikte yencez, lütfen umudunu kaybetme...
sen yapmazsan bende yapmıyorum. denemicem bu akşam. kociş te neden derse rananın yüzünden dicem

ayyyyy tatlım benim ya olurmu dün gece harika işler başarmışın takip etmiyorum sanma tamam madem öle istiyosun bugün yine birlikte gideriz denemeye yeterki şevkin kırılmasın canım benim.buraya kadar gelmişin sırf senin için denerim bitanem,seni yalnız bırakırmıyım

ya canım ne oluyo sızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95::95:ayyyyyyyyyyy ıcım bayıldı aglamak yok burada sıze yemın edıyorum beynınızı rahatlatmadıkca olmaz bu ıs benım ole oldu sız se kafanızı abuk subuk olmayacaklarla dolduruyosunuz olurmu hıc acımayacagını dusunerek nefes al ver ıkın canım ben de yapamıyodum tamam ılk yaptıgım da baskı oldu ben de bacagımı hafıf de olsa kastım esım bacaklarıma masaj yaparak benı gevsettı dayanın ıste o noktada dayanın orası cok onemlı odakıka pes etmeyın esınız yavas yavas ılerleyınce acımayacagını goreceksınız cocuk cıkan yere p,,,,,,,s neden gırmesın demı canım e hadı uzulmek yok burada esının de ustune gıtme bence hıc bır sey olmamıs gıbı davran canım acı yok sıkıntı yok mutluluk var

inşallah canım beynine güzel şeyleri empoze et ama çok da baskı uygulama kendine kısa bi süre sonra olucak zaten kendiliğinden çok az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…