- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.641
canım anlatıgım gibi işte gene içime kapandım bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor benim neden hemencecik enerjim düşüyor bende bilmiyorum ..eşim diyorki istedikten sorna herşeyi yapıyorsun sen ...doğru söylüyor belki ama ne biliim çabuk pes ediyorum boşlukta gibiyim ....
canım anlatıgım gibi işte gene içime kapandım bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor benim neden hemencecik enerjim düşüyor bende bilmiyorum ..eşim diyorki istedikten sorna herşeyi yapıyorsun sen ...doğru söylüyor belki ama ne biliim çabuk pes ediyorum boşlukta gibiyim ....
canım belki yılların vermiş olduğu yorgunluktan kaynaklıyodur hiç kolay değil çünkü yaşadıklarımız.8 yıl da az bi süre değil kimbilir neler yaşadın.belki de bi bıkkınlık var artık sende ama yine de pes etme canım belki sık sık denerseniz herşey rayına oturunca bu ruh halinden çıkarsın.olmadı burayı takip et bizimle paylaş burdaki motivasyonu,desteği başka yerde bulmak çok zor.bu kadar ilerlemişken başarmışken pes etmemeye çalış eğlenceli bi işmiş gibi başla ilişkiye belki daha farklı olur herşey hayatı güzelleştirmek bazen de bizim elimizde pes edersen Allah korusun evliliğin yine bozulur belki.hazır herşeyi düzelmişken yılma bence canım
kızlar vajinusmusu yendikten sonraki sayfaya acayip fantezik şeyler aktardım özellikle ranacım senin için bi sürü nokta varmış daha onlarıda bulman lazım canımcım
kızlar vajinusmusu yendikten sonraki sayfaya acayip fantezik şeyler aktardım özellikle ranacım senin için bi sürü nokta varmış daha onlarıda bulman lazım canımcım
haklısın canım aynen dediğin gibi yıllar beni yordu...Zaten burdan biraz kopayım ben monotonlşaıyorum biliyomusunuz içime kapanıyorum sanırım benim konuşmaya ihtiyacım oluyor o yuzdende böyle karamsarlaşıyorum zaman zaman...kopmamaya çalışıcam buradan bundan sonra...duştan çıktım şimdi biraz süsleneyim 8 gibi gelicek eşim işten ..oda her akşambeni kendimden geçmiş vaziyete gördüğü için belki uzak duruyor biraz kendime geleyim ayakta canlı ve enerjik oldugumu görsün...sonra görüşürüz...belki bu akşam ilişkiye gireriz kimbilir ....
artık düşüneceğin bi sürü nokta var bebişimhımm okudum bir solukta tatlım vaji p...dışında dokunuşlarmış iyi oldu bunları öğrenmem bu sıralar biarz oralarda vakit geçirmem gerekiyordu.paylaşım için tşk ederim bitanem
artık düşüneceğin bi sürü nokta var bebişim
nazcım kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar bahsetmiş zaten..Ben özelikle kayganlaştırıcı jelim yokken por.nografik filmler izledim gerçekten işe yaradı hiç kremsiz aletle gel gitler yapmıştım çunku hem gevşiyosun hemde doğal kayganlaştırıcın gelmiş oluyor...tabi tiksinerek bakmıcaksın.Eşin ve kendini hayal et egzersiz yaparken oda işe yarıyor gevşeme konusunda...
bu arada bende kendimle ilgili bilgi vereyim biraz BU aralar görüşemiyoruz..Benim ilişkimde monotonlaşma oldu biliyorusunuz aralıkta yenmiştim 2-3 sefer ilişkiye girdik daha deneme olmadı ..Ben eşimden ilgi bekliyorum o bendenbekliyor böyle uzadı gitti...yatıp uyumaktan başka bişey yapmıyoruz bana göre o istemiyor gibi geliyor ona görede sen isteyince beni baştan çıkarıyosun oluyor...yani suç benim sanırım biraz boşladım gene herşeyi bunalıyorum herşeye moralim bozuluyor ne bilim sanırım hala çekincelerim var ....Son ilişkide yanmam olmuştu yarıda bırakmıştım tırsıyorum azıcık :))arkadaşlar çoktan haletmişimdir diye düşünüyorlardır ama ben hala aYNI YERDEYİM KIZLAR YANİ 3 cü ilişkiden sonra hala ilişkiye girmedik 1 ay olcak....Bir çaba sarfetmessem böle monotonlaşıp kalıyoruz işallah canlanıcam tekrar ...Eşimde sanırım benden hareket bekliyor ben yanaşmassam oda yanaşmıyor nolucak halimiz bilmem böyle......
hımm okudum bir solukta tatlım vaji p...dışında dokunuşlarmış iyi oldu bunları öğrenmem bu sıralar biarz oralarda vakit geçirmem gerekiyordu.paylaşım için tşk ederim bitanem
neyii okudun kısssss banada sölee catlarım ne filmiiiii ne dvd siiii
vvvvvvvvvuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu venüsten kudurmuşşşşşş
vajınusmusu aştıııı fantaziler erotiklerrr abooooooooooooooooo venüstene ne oldiiiiiii
ayrıcaa venusten bizim sana ıhtıyacımız var sen buurdaaa ol hep.: ordaaaa değillll bu sefer oklava sana geliooo heeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?