Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana da iyi geceler canım :)
valla bende de o delik minicik görünüyo, aynı bende senin gibi bu küçücük delik nasıl açılcak demiştim ama pe.. yarısı girdiğine göre demekki açılıyomuş ve ben hala bakireyim

süpersinnnnnnnn.................

bende bakireyim kız oğlan kızzzz hatta doktorun dediğni göre benim kızlık azcık kalınmış ama egzersizle açacakmışım orayı tiiiiiiiii hiç gitmeseydim bari doktora zaten burada arkadaşlarımda bana aynı şeyi söylüyorlardı

iyi geceler kıslar yaaa çok cnm sıkıldı benmde reglden sonra ilk deneme hep zor oluyr aslında kasılmadım ama ne bilim az bi kısmı giriyr reglden önce sanki yarıya kadar gelmişti sonra egzersiz yapmaya calıstım çok uğraştım parmakla sadece bir boğum kadar bi apart yapmıştım kulak çöpleriyle onunla biraz daha fazla ama yokkkkkk bu egzersizler bana göre dgl ben p...s denemesiyle aşıcam aşabilirsem offfffff

şaşkın seni demek sonunda gördün deliği.ne sokarsan okadar açılıyor tabiki.ben bakmayı hiç denemedim denememde görürsem bayılırım heraldeeşime sordum nasıl oluyor diye böle açlıyo diyo bölee yani işaret parmağını başparmağın boğumuna getir yuvarlak yap bakalım nasıl oluyor

şaşkın seni demek sonunda gördün deliği.ne sokarsan okadar açılıyor tabiki.ben bakmayı hiç denemedim denememde görürsem bayılırım heraldeeşime sordum nasıl oluyor diye böle açlıyo diyo bölee yani işaret parmağını başparmağın boğumuna getir yuvarlak yap bakalım nasıl oluyor

ya inanma sen o doktora.. bende daha önceden gittiğimde aynısnı söylemişti, bide kadına ben ilk geceden korkuyorum demiştim, aptal kadın
sonra burda başka doktora gittim, yooo yok öyle bişey gayet normal dedi..
egzersiz yapabiliyosan zaten esneticeksin orayı, valla benim pe... bile esnedi, heralde, sanırım

ben bir sene önce yarım yamalak bi ilişki olmuştu oldu diyorum çünkü kırmızı gelmişti baya ben oldu diye sevindim ama ondan sora hep yarım yamalak devam etti tam bi ilişki olamadı malesef.bi doktora gitmiştim bana olduğunu söyledi fakat bundan bir ay önce gittiğim doktor bana aynayla kendi deliğimi gösterdi küçücük gerçekten sen ilişkiye girdiğinden eminmisin yada esnek dedi ben şokkkk...

bende hep soruyordum benimkide daha minicik gösteriyordu demekki genişliyomuş ayyyyyy çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

çokk güldürdün benii yaaaa,harikasınnnn insan buna bile nasıl seviniyo dimiiiiiii bu bile bi kapı arılıyo sankiii cesaret veriyooooooooooo

tabi bebeğim yaaaaaaaaaaa sevindirmez mi önceden bakıyodum kapalı bişi adet kanının oradan aktığını bilmesem benim deliğim yok dicem ama gördüm sonunda buldummmmm ringi ringi ringaaaaaa ringi ringi ringaaaaaaaa ringa ringa reyyyyyy teyyyyteyyyy teeeyyyy

ya bu doktorlara da ne diyceni bilmiyolar bazen.. tabi kii eminim deseydin. hem belki de esnektir seninkisi. esnekse oh ne ala, bikere kırmızı olmuş bidaha öyle bişey de yok... kendini daha rahat hissetmen lazım.. hem o delik herkeste küçük ki zaten. ama bişey girince açılıyo işte..

valla yaa üze üze harab ettik kendimizi, artık üzülmek yokkk. hadi neşeli bişeyler söyle

tamam olur.
satmıştım anasını dünyanın vajinismus kork benden.hayatımın içine eden vajinismus de git teyyyttt teyyyttt.zevkten coşacam sana inat yapacağım .g noktasınıda buldummu zevkten kuduracağım teyyyttt teyyyttt kocişim hayret edecek zevkten deliye dönecek olacak bu kez olacak de get vajinismuss de get

valla uydurdum nese idare ederiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…