- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.681
oluruna bırak herneyse geçer hayata zulmedip üzülmeyemi değer
oluruna bırak herneyse geçer gün doğsun hele bir üzülmeyemi değer
biz bu akşam biraz kaynattıkkkherşey güzeldi biraz pe.... denemesi yaptık birkaç pozisyon denedik hepsindede başı giriyo gibi hatta çıkarırken hissediyorum çıkışını ama devamı yok malesef:93: sonra oturdum aynanın karşısına iyice gerdirdim vajiyi baktım ve sonunda o görünmeyen hep kapalı gibi görünen yerde bir delik varmışşş minnacıktı ama dediğiniz gibi azıcık ıkındıkça o açılıyor anam bi hoşuma gitti ki o deliği görmek deneyecek halim olsa kulak çubuğunu sokacaktım ama malum o minicik delik egzersiz yaptıkça genişliyor mu yani? siz şimdi 2-3 parmak sokabiliyosunuz ya oraya baktığınızda yine minicik mi görünüyor yoksa açılmış mı görünüyorrr?
biz bu akşam biraz kaynattıkkkherşey güzeldi biraz pe.... denemesi yaptık birkaç pozisyon denedik hepsindede başı giriyo gibi hatta çıkarırken hissediyorum çıkışını ama devamı yok malesef:93: sonra oturdum aynanın karşısına iyice gerdirdim vajiyi baktım ve sonunda o görünmeyen hep kapalı gibi görünen yerde bir delik varmışşş minnacıktı ama dediğiniz gibi azıcık ıkındıkça o açılıyor anam bi hoşuma gitti ki o deliği görmek deneyecek halim olsa kulak çubuğunu sokacaktım ama malum o minicik delik egzersiz yaptıkça genişliyor mu yani? siz şimdi 2-3 parmak sokabiliyosunuz ya oraya baktığınızda yine minicik mi görünüyor yoksa açılmış mı görünüyorrr?
sana da iyi geceler canım :)
valla bende de o delik minicik görünüyo, aynı bende senin gibi bu küçücük delik nasıl açılcak demiştim ama pe.. yarısı girdiğine göre demekki açılıyomuş ve ben hala bakireyim
süpersinnnnnnnn.................
:92::92::92::92::92: deliğimi buldum deliğimi bulduuuuuuuuummmm yuppiiiiiiiiiiiii tey teyyyy teyyyyyyyyyyyyyy
bende bakireyimkız oğlan kızzzz hatta doktorun dediğni göre benim kızlık azcık kalınmış ama egzersizle açacakmışım orayı tiiiiiiiii hiç gitmeseydim bari doktora zaten burada arkadaşlarımda bana aynı şeyi söylüyorlardı
bende bakireyimkız oğlan kızzzz hatta doktorun dediğni göre benim kızlık azcık kalınmış ama egzersizle açacakmışım orayı tiiiiiiiii hiç gitmeseydim bari doktora zaten burada arkadaşlarımda bana aynı şeyi söylüyorlardı
yarın ilk denememiz olucak çok heycanlıyım ya
şaşkın seni demek sonunda gördün deliği.ne sokarsan okadar açılıyor tabiki.ben bakmayı hiç denemedim denememde görürsem bayılırım heraldeeşime sordum nasıl oluyor diye böle açlıyo diyo bölee yani işaret parmağını başparmağın boğumuna getir yuvarlak yap bakalım nasıl oluyor
hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerle gelirsin..olmasa da moralini bozma canım.. dualarımız seninle..
hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerle gelirsin..olmasa da moralini bozma canım.. dualarımız seninle..
çokk güldürdün benii yaaaa,harikasınnnn insan buna bile nasıl seviniyo dimiiiiiii bu bile bi kapı arılıyo sankiii cesaret veriyooooooooooo
ben bir sene önce yarım yamalak bi ilişki olmuştu oldu diyorum çünkü kırmızı gelmişti baya ben oldu diye sevindim ama ondan sora hep yarım yamalak devam etti tam bi ilişki olamadı malesef.bi doktora gitmiştim bana olduğunu söyledi fakat bundan bir ay önce gittiğim doktor bana aynayla kendi deliğimi gösterdi küçücük gerçekten sen ilişkiye girdiğinden eminmisin yada esnek dedi ben şokkkk...
valla yaa üze üze harab ettik kendimizi, artık üzülmek yokkk. hadi neşeli bişeyler söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?