- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.661
arkadaşlar mrb, uzun bir süre önce yine yazmıştım ben.. bende de bu problem bir kaç aydır var ve parmak egzersizleri yapıyordum.orta parmağımın tamamını bepanthenle birlikte alıyorum rahatlıkla..fakat bir süre denemedim,üşendim..dün akşam eşimle pat diye p--denemesi yapalım dedik.ben istedim,cesaret gelmişti bana.fakat nasıl oluosa küçük bi kısmı girdikten sonra canımın acıdığını hissedip kendimi o kadar kasıyorum ki çok üzülüyorum artıkeşim çok anlayışlı fakat ona da bu sıkıntıyı yaşatmaktan sıkıldım.onun parmağına alışkın değilim,o yüzden o dokununca kendimi kasıyorum ve zevk alamıyorum.kendime telkin yapıyorum sürekli.öyle çıtkırıldım biri değiim aslında,küçücük bi acı biliyorum ama deli gibi korkuyorum.bi anlık bi acı geçecek desem de o işi yapmaya gelince vazgeçiyorum,ileri gidemiyorum.acımasının aslında kendimizi kastığımız için olduğunu biliyorum fakat yardımınıza ihtiyacım var.siz o acıyı girişte hissettiğiniz halde ileri gidebildiniz mi? kurtulmak istiyorum artık bu sıkıntıdan ((
inanmıyorum tesadüfün bu kadarı:) ben de tam içimi dökmek için yazmıştım ki yukarıdaki yazıyı okudum..ewt arkadaşlar son durum bildiğiniz gibi..(
bebişim ben sizin aşağıda duruşunuzdan anlarım daha ruh halinizi dermişimhislerim kuvvetlidir anacım benim
merhaba, ben de yeni katıldım aranıza..
burdaki insanları görünce yalnız olmadığımı anladım ve daha da cesaretlendim. 7 aylık evliyim. ilk zamanlar denedik, sonra eşim ben bişi demicem sana, sen kendini hazır hissedince deneriz dedi. Bu da tabi benim işime geldi. çok seyrek denedik. olmadı tabi.
sonra araştırma yaparken burayı buldum, sorunlar aynı. ama parmak olayını okurken bile içim bi tuhaf oluyo. aslında burda okuduklarımdan sonra yapabileceğime dair biraz güven geldi sanırım. p...sin yarısından fazlasını ilk defa dün alabildim, ama tamamını değil. sonrası dayanılamayacak bi acı değil belki ama ya acırsa diye, sürekli dur dur dur.. evlendiğimi anlamadım valla...
aynen arkadaşım..ben de biraz ileride o acıyı hissedince dur diye yalvardım eşime..halbuki ben deneyelim demiştim.çaresiz kendi parmaklarıma alışmadan p.. denemesi yapmamalıyım anlaşılan
yağmurcukkusu arkadaşım sende listede vardın sanırım ne durumdasın paylaşmak istermisin ???? arkadaşlar eğer sizde aynı durumu yaşıyorsanız lütfen çekinmeyin yazın biz burada bir aileyiz artık hep beraber aşacağız vajiyi...lütfen bilgilendirin buradan yazmak istemiyorsnaız özelden yazın ekleyeyim sizi listeye olurmu ???
burcu dokunma egzersizi yaptımı acaba ????
burdaki insanları görünce yalnız olmadığımı anladım ve daha da cesaretlendim. 7 aylık evliyim. ilk zamanlar denedik, sonra eşim ben bişi demicem sana, sen kendini hazır hissedince deneriz dedi. Bu da tabi benim işime geldi. çok seyrek denedik. olmadı tabi.
sonra araştırma yaparken burayı buldum, sorunlar aynı. ama parmak olayını okurken bile içim bi tuhaf oluyo. aslında burda okuduklarımdan sonra yapabileceğime dair biraz güven geldi sanırım. p...sin yarısından fazlasını ilk defa dün alabildim, ama tamamını değil. sonrası dayanılamayacak bi acı değil belki ama ya acırsa diye, sürekli dur dur dur.. evlendiğimi anlamadım valla...
ooff offf ben de diğer kadınlar gibi artık bunu yaşayabilmek istiyorum..ne kadar garip,hayattaki tek sıkıntım bu şuanda.ve beni o kadar strese sokuyor ki,sanırım gerçekleştiğinde dünyanın en mutlu insanı olucambi yandan da kendimi eşime karşı o kadar mahçup hissediyorum ki..sanki eksikmişim ve onu mutlu edemeyecekmişim gibi geliyor hep.ama kararlıyım bunu yenicem..hatta yarın iki parmağımla denemeye başlayacağım..kendi kendimize denediğimiz zamanlarda bile o hafif acıyan kısma geldiğimizde ileri gitmeye çalışsak bişey olmaz değil mi? sanki orası duvarmış da ben o duvarı zorluomuşum gibi gelio çünkü
ben elimle itiyorum eşimi, aslında bırak acısın bir defa, en azından o duvar neymiş anlarız, ama bilimorum zamanla onun için de cesaret gelir mi?(((((
bu gece yapıcam canım
anca girebıldım nete ya..öncelikle jas_min , 16450 , xxDerinxx cok tesekkur ederım hosbuldum=)ve diğer aynı kaderi paylaşmış değeerli arkadaşlarım burda paylaştıgınız her yaşanmışlıgınız emın olunkı bırcogumuz ıcın bunalımın eşiğinden dönderebiliyor ,çok çok faydalı oluyor.Ben dr a gitmedim ama esımle ıs nedenıyle gecıcı bı sure uzak oldugumuz ıcın ben ılk denemelerden sona bu parmak egzersızını duydum bisure yaptım, denedım eşimsiz .ama sonra bıraktım.eşim geldiğinde işte baya faydası oldu aslında ben rahatım ve kayganlastırıcı uyusturucu kullanmıyorum gayet ıyı hıssedıyorum kendımı, p..i içime rahat alıyorum fakat dedıgınız gıbı zar mı kalın nedır ılerlemek ıcın baya ugrasıyorum acı hıssetmıyorum dıye kendı kendıme solenıyorum afedersınız pozısyon bıle degıstırıyorum ama hep p..s yarıya geldıgınde o duvar gıbı gıcık yere geldıgınde devam edemıyoruz yanı ben ıslaklık yada p..i içime almakta sorun yasamıyorum ılerlemesı sorun..Ve kızlar bırsey danısacam ben yan donerek o pozısyonda esımde bende daha rahat edıyoruz ama ben ust vazıyette hanı bıkac yerde yazılan ,bu pozısyonda deneyın rahat olursunuz denen pozısyonlardakı gıbı yaptıgımızda ben dımdık duramıyorum ıste o duvar bı turlu yıkılmıyoo(eşim geldıgınde onuda kendımıde mutlu ve sorunsuz karsılamak ıstıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun vee iyikide varmışsınız hepinizzzz..
VENUSTEN çok teşekkür ederim canm..Ya birde sizdede ılskı sonrası yanma oluyor mu acaba kızlar ?bız bu denemede git gel cok fazla denedık yapabılmek ıcın tahrıs mı oldu anlamadım ben 3gun yandım:S birde siz hangi pozisyonda bu vajiyi yenebildiniz bende ust pozısyonda p..i arkaya dogru dahı ıtsem ılerledıgınde o engele gelınce batma fazlalasıyo dayanılacak gıbı deıl kist falan deıldır degıl mı yanı genelde bu sorunlar yasanıyor degıl mı?
selam kızlar nasılsınız?
rana deneme yapmaya mı gitti?? inşallah yakında güzel haberler alırız herkesten.
ya biz bu akşam deneme yapamıycaz heralde, kocişim hasta oldu
şimdi biraz uyudu, bizim umutlar yarına kaldı.. hayırlısı inşallahh...[/QUOT
cicim üzülme bugünde dinlen bişecik olmaz.ben denedim şeker aparatla buda yeni egzersizim parmak dışında mum oldu şimdi daha kalını ile uğraşıyorum oda baya oldu.onunla çalışcam tam rahat olana kadar.p...denemsi biraz bekleyecek.durumlar böle cici.
selam kızlar nasılsınız?
rana deneme yapmaya mı gitti?? inşallah yakında güzel haberler alırız herkesten.
ya biz bu akşam deneme yapamıycaz heralde, kocişim hasta oldu
şimdi biraz uyudu, bizim umutlar yarına kaldı.. hayırlısı inşallahh...[/QUOT
cicim üzülme bugünde dinlen bişecik olmaz.ben denedim şeker aparatla buda yeni egzersizim parmak dışında mum oldu şimdi daha kalını ile uğraşıyorum oda baya oldu.onunla çalışcam tam rahat olana kadar.p...denemsi biraz bekleyecek.durumlar böle cici.
valla süpersin canım, keşke bende o cesareti bulup aparatla falan orayı biraz genişletebilsem..
benim kocişte uyanamıycan anladığım kadarıyla, dediğin gibi bugün dinleniyoruz bakalım yarına Allah kerim :)
valla süpersin canım, keşke bende o cesareti bulup aparatla falan orayı biraz genişletebilsem..
benim kocişte uyanamıycan anladığım kadarıyla, dediğin gibi bugün dinleniyoruz bakalım yarına Allah kerim :)
canım bir mumla denesen acaip kolay ve rahat oluyor o zaman aparatla yapma cesaretide geliyor
canım bir mumla denesen acaip kolay ve rahat oluyor o zaman aparatla yapma cesaretide geliyor
yok güzelim yaaa ben beceremiyorum egzersiz işini, sonra da psikolojim bozuluyo olmuyo diye. ama sen maşallah çok iyi gidiyosun... Allah yardımcımız olsun, bir şekilde aşarız inşallah bu sorunu..
yok güzelim yaaa ben beceremiyorum egzersiz işini, sonra da psikolojim bozuluyo olmuyo diye. ama sen maşallah çok iyi gidiyosun... Allah yardımcımız olsun, bir şekilde aşarız inşallah bu sorunu..
hımm doğru tatlım afedersin en sonki denemendeki halini unuttum tamam canım boşver moralini bozmaya hiç gerek yok sende p... egzersizi ile aşacan inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?