Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

n
canım bak kendinde farkındasın zaten kastığın için p...s içeri giremiyor sende zorluyorsun acı hissediyosun...bebişim bende en az senin kadar korkaktım buna emin ol acı hissetseydim ilerleyemezdim zaten sadece gerginlik ve baskı hissettim...canım 2 parmak yap önce kendi parmağınla 1 hafta bunu yap ama rahatsan 2-3 günde yeterli sonra tutup eşinin parmağını kendi parmağınmış gibi yavaş yavaş almaya çalış baktınki çok strese sokuyorsun kendini dilatör denilen bi aparat var onunla deneyebilrsin ama inan bana o iş olduğu anda bişey hissetmiyosun oldumu diye şaşırıyorsun bak yenen herkese sor hepsi olduğunu anlamamış eminmisin diye defalarca eşine sormuş sence bi acı olsa anlamazmıydık girdiğini ???? doktorların tavsiyesi lütfen egzersizler sırasında p...s denemesi yapmayın bebişler....etkileniyorsunuz çünkü...

bebişim ben sizin aşağıda duruşunuzdan anlarım daha ruh halinizi dermişim hislerim kuvvetlidir anacım benim

ooff offf ben de diğer kadınlar gibi artık bunu yaşayabilmek istiyorum..ne kadar garip,hayattaki tek sıkıntım bu şuanda.ve beni o kadar strese sokuyor ki,sanırım gerçekleştiğinde dünyanın en mutlu insanı olucam bi yandan da kendimi eşime karşı o kadar mahçup hissediyorum ki..sanki eksikmişim ve onu mutlu edemeyecekmişim gibi geliyor hep.ama kararlıyım bunu yenicem..hatta yarın iki parmağımla denemeye başlayacağım..kendi kendimize denediğimiz zamanlarda bile o hafif acıyan kısma geldiğimizde ileri gitmeye çalışsak bişey olmaz değil mi? sanki orası duvarmış da ben o duvarı zorluomuşum gibi gelio çünkü

merhaba, ben de yeni katıldım aranıza..
burdaki insanları görünce yalnız olmadığımı anladım ve daha da cesaretlendim. 7 aylık evliyim. ilk zamanlar denedik, sonra eşim ben bişi demicem sana, sen kendini hazır hissedince deneriz dedi. Bu da tabi benim işime geldi. çok seyrek denedik. olmadı tabi.
sonra araştırma yaparken burayı buldum, sorunlar aynı. ama parmak olayını okurken bile içim bi tuhaf oluyo. aslında burda okuduklarımdan sonra yapabileceğime dair biraz güven geldi sanırım. p...sin yarısından fazlasını ilk defa dün alabildim, ama tamamını değil. sonrası dayanılamayacak bi acı değil belki ama ya acırsa diye, sürekli dur dur dur.. evlendiğimi anlamadım valla...

aynen arkadaşım..ben de biraz ileride o acıyı hissedince dur diye yalvardım eşime..halbuki ben deneyelim demiştim.çaresiz kendi parmaklarıma alışmadan p.. denemesi yapmamalıyım anlaşılan

aynen arkadaşım..ben de biraz ileride o acıyı hissedince dur diye yalvardım eşime..halbuki ben deneyelim demiştim.çaresiz kendi parmaklarıma alışmadan p.. denemesi yapmamalıyım anlaşılan

ben elimle itiyorum eşimi, aslında bırak acısın bir defa, en azından o duvar neymiş anlarız, ama bilimorum zamanla onun için de cesaret gelir mi? (((((

bu gece yapıcam canım

anca girebıldım nete ya..öncelikle jas_min , 16450 , xxDerinxx cok tesekkur ederım hosbuldum=)ve diğer aynı kaderi paylaşmış değeerli arkadaşlarım burda paylaştıgınız her yaşanmışlıgınız emın olunkı bırcogumuz ıcın bunalımın eşiğinden dönderebiliyor ,çok çok faydalı oluyor.Ben dr a gitmedim ama esımle ıs nedenıyle gecıcı bı sure uzak oldugumuz ıcın ben ılk denemelerden sona bu parmak egzersızını duydum bisure yaptım, denedım eşimsiz .ama sonra bıraktım.eşim geldiğinde işte baya faydası oldu aslında ben rahatım ve kayganlastırıcı uyusturucu kullanmıyorum gayet ıyı hıssedıyorum kendımı, p..i içime rahat alıyorum fakat dedıgınız gıbı zar mı kalın nedır ılerlemek ıcın baya ugrasıyorum acı hıssetmıyorum dıye kendı kendıme solenıyorum afedersınız pozısyon bıle degıstırıyorum ama hep p..s yarıya geldıgınde o duvar gıbı gıcık yere geldıgınde devam edemıyoruz yanı ben ıslaklık yada p..i içime almakta sorun yasamıyorum ılerlemesı sorun..Ve kızlar bırsey danısacam ben yan donerek o pozısyonda esımde bende daha rahat edıyoruz ama ben ust vazıyette hanı bıkac yerde yazılan ,bu pozısyonda deneyın rahat olursunuz denen pozısyonlardakı gıbı yaptıgımızda ben dımdık duramıyorum ıste o duvar bı turlu yıkılmıyoo(eşim geldıgınde onuda kendımıde mutlu ve sorunsuz karsılamak ıstıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun vee iyikide varmışsınız hepinizzzz..

selam kızlar nasılsınız?

rana deneme yapmaya mı gitti?? inşallah yakında güzel haberler alırız herkesten.
ya biz bu akşam deneme yapamıycaz heralde, kocişim hasta oldu
şimdi biraz uyudu, bizim umutlar yarına kaldı.. hayırlısı inşallahh...

hoşgeldin özhancım, hepimiz aynı durumdayız canım üzülme lütfen...
burayı elinden geldiğince hergün okumaya çalış. hem destek alıcaksın hemde psikolojine iyi gelicek..
zaten sen penis alabiliyosan çoğumuzdan iyi durumdasın. buradaki destekle ve biraz sabırla inşallah yakında çözersin bu sorununu...
moralini yüksek tutmaya çalış...

canımcım öncelikle düzenli bir şekilde egzersiz yapmanı sonrasında p...se geçmeni tavsiye ederim uzmanlar bunu öneriyor çünkü...bak burada 1 haftada düzenli egzersiz yapıp hemen p...se geçen arkadaşlar başarılı oldular bir parmak deneyip hemen egzersize geçmeyin öncelikle bilinçaltı tamamen bu konuda ikna olmalı vajiye giren birşeyin aıtmayacağını siz istemedikten sonra hareket olmayacağını anlaması lazım ve vajinin iç yapısı anlamanız içine bi şey girdiğinde onu ilerletebilmeniz hep parmak egzersizleri sayesinde ve sizler şanslısın vajisine dokunamayan arkadaşlar bile bu işi başardıktan sonra 1 haftalık sıkı bir egzersiz sonrası çok rahat bi şekilde bu işi atlatacağınıza inanıyorum lütfen artık daha fazla ertelemeyin bebişimmm....

canım hoşgeldin....eğer p...si yarısına kadar hiç sorunsuz alabiliyorsan üstte olduğun pozisyonu tavsiye ederim...takıldığın yerde dur bekle öylece kal hemen kendine bi soru sor şu an ne hissediyorum acı varmı yokmu bu sorunun cevabı hayır olacak sadece bi gerilme hissediyosun ama biz onu acı sanıyoruz inan bana o anda içinde kulak çubuğu olsaydı onun bile acıttığını sanabilirdin...bekle orada sonrasında eşine söyle sana nefes egzersizini hatırlatsın onu yap bi bakmışın olmuş takıldığın yerde bekle vaji içine çekecek onu vakum gibi....

ben elimle itiyorum eşimi, aslında bırak acısın bir defa, en azından o duvar neymiş anlarız, ama bilimorum zamanla onun için de cesaret gelir mi? (((((

duvar sandığımız yer aslında vaji girişi parmak egzersizi yaparken onu daha iyi anlıyoruz bazen parmak yapamadım diyoruz işte o zaman açımız yanlış olduğu için oraya takılıyoruz aslında parmağı 1-2 kıpırdatsak içeriye süzülüverecek orası çayır çimen maşallah geniş bi yer var orda

bu gece yapıcam canım

dün gece niye yapmadınnnn bebişim ?

canım eşine bırak açısını eşin ayarlasın bi kere itiraz etmeden kuzu gibi ol ve eşini dinle o ayarlayınca açısını duvar falan kalmayacak....

VENUSTEN çok teşekkür ederim canm..Ya birde sizdede ılskı sonrası yanma oluyor mu acaba kızlar ?bız bu denemede git gel cok fazla denedık yapabılmek ıcın tahrıs mı oldu anlamadım ben 3gun yandım:S birde siz hangi pozisyonda bu vajiyi yenebildiniz bende ust pozısyonda p..i arkaya dogru dahı ıtsem ılerledıgınde o engele gelınce batma fazlalasıyo dayanılacak gıbı deıl kist falan deıldır degıl mı yanı genelde bu sorunlar yasanıyor degıl mı?

bana doktorum ve buradaki arkadaşlar üst posizyonu önerdiler bende hep denemeleri o şekilde yaptım ama ilerleyemedim çünkü eşimle benim suratımdaki tedirginliği gördükçe ilerleyemedim sonra dedim böyle olmuyor ters oturdum üstte...ilk zamanlar aynen sizler gibi uğraşıyordum ilerlemiyodu kafayı yiyordum olmuyor diye ve eşim şöyle yap böyle yap desede ben yaptığımı sanıyordum ama yapmıyordum en sonunda durdum ne zamanki hep takıldığım yere geldim orada durdum nefes aldım sakinleştim hem eşler ters olunca daha rahat görüyor bizim yukarda ne haltlar karıştırdığımızı hani küçük çocuklar bi şeyi tamir etmeye çalışır siz gösterirsiniz yaa böyle yap bak oluyor diye onlarda dinlemez yine kendi bildiklerini okurlar sonrada olmayınca açarlar ağızlarını yumarlar gözlerini ağlarlar bizde öyleyiz malesef vajililer neyse konumuza dönelim orada bekledim p...si çıkarmadım yanma değilde geriliyo sanki içim sonra farkettimki vakum gibi içe çekiyo onu vaji eşim popomdan tutup açıyı ayarladı ben inanamadım tabi mümkün değil diyodum olamaz diyodum eşim oldu dedikçe ben inanamadım sonra tekrar yaptık yine oldu nasıl olur diyorum takılma falan hiç bişey olmuyor yeterki açıyı ayarlayın kızlar....sonra eşiniz sizi alnınızdan öpecek ağlasanızmı gülsenizmi bilemeyeceksiniz leyla gibi dolanacaksınız ortada ve hiç farketmeden yaşlar süzülecek gözlerinizden bu muydu diyeceksiniz....

biz bu akşam biraz kaynattıkkk herşey güzeldi biraz pe.... denemesi yaptık birkaç pozisyon denedik hepsindede başı giriyo gibi hatta çıkarırken hissediyorum çıkışını ama devamı yok malesef:93: sonra oturdum aynanın karşısına iyice gerdirdim vajiyi baktım ve sonunda o görünmeyen hep kapalı gibi görünen yerde bir delik varmışşş minnacıktı ama dediğiniz gibi azıcık ıkındıkça o açılıyor anam bi hoşuma gitti ki o deliği görmek deneyecek halim olsa kulak çubuğunu sokacaktım ama malum o minicik delik egzersiz yaptıkça genişliyor mu yani? siz şimdi 2-3 parmak sokabiliyosunuz ya oraya baktığınızda yine minicik mi görünüyor yoksa açılmış mı görünüyorrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…