Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde bi sürü işim varda yapcak popiş yok bende bu gün dün akşam annemdeydik öylemi yedimki kıpırdayamıyom sabahta bi dünya şey hazırlamış 2 saat kavaltı ettim göbişim çıktı
çabuk gel özletme kendini

kelebek cım sen bızden kopamadın mı senı gıdı gıdııııııı

wc ye gittim cnm acıyor. yapamadım tuvaletimi yine azcık yaptım. çok kötüyüm (( oturamıyorum popomun üstüne ((( evede gidemem şimdi işim çok sorumluluk çok kötü bişey yaw( şoförümde yok akşama gelir ancak yaw napcam ben ((

gecmıs olsun da neden doktora gıtmıyosun sen aaaaaaaaaaa

kizzzz ananin karnindan söförle mi dogdun bin taksiye git

gecmıs olsun da neden doktora gıtmıyosun sen aaaaaaaaaaa

ya ne bileyim geçer dedim ama baksana geçmiyor . folik asidi bırakcam 10 gün içmeyim acaba o mu yaptı başka ilaç kullanmıyorum. hergün çorba içiyorum. hep sulu yemek yiyorum kuru şeylerde yemem niye böle oldu anlamadım. nazara geldim kızlar ben ya . vajiyi yendim mantar oldum şimdide bu (((((((((((((((((((((((((((((((((

taksiye binerimde işim var özel bir şirkette ceo asistanıyım ben sorumlulugum çok yani herşey bana bakıyor. ((

canım o zaman sinameki iç yakınlarda varsa satan bi yer yada tel ile isteyebileceğin müshil içme o üstü yumuşatıyor alta baskı yapıyor daha kötü oluosun sana altı açan ilaç lazım bebişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…