- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.181
valla ben görmedim cnm kızlar ben kaçar işlerime başlayayım yoksa patronda benim kafada oklava patlatacak bugune yetişmesi gereken projelerim var((arada gelirim muckkkkkk sizi seviyorummm. işleriniz rast gitsin beni özleyin anacımmmmmmmm :119: serenin süpürgesini çaldım heheheh
bende istiom ondan :132:
ev garisiyem
gunaydın kızlar. allah nesemizi bozmasın. bugun cuma oleyyyy tatile giriyoruzzzz
gunaydın kızlar. allah nesemizi bozmasın. bugun cuma oleyyyy tatile giriyoruzzzz
amin canim.evet kizlar su saatler cok mubarek saatler herkesin cumasi mubarek olsun insallah.allahim ettigimiz dualarimizi hakkimizda en hayirli olacak sekilde tez zamanlarda gerceklestirsin insallah.
bende istiom ondan :132:
kelebek cım sen bızden kopamadın mı senı gıdı gıdııııııı
wc ye gittim cnm acıyor. yapamadım tuvaletimi yine azcık yaptım. çok kötüyüm(( oturamıyorum popomun üstüne ((( evede gidemem şimdi işim çok sorumluluk çok kötü bişey yaw ( şoförümde yok akşama gelir ancak yaw napcam ben ((
wc ye gittim cnm acıyor. yapamadım tuvaletimi yine azcık yaptım. çok kötüyüm(( oturamıyorum popomun üstüne ((( evede gidemem şimdi işim çok sorumluluk çok kötü bişey yaw ( şoförümde yok akşama gelir ancak yaw napcam ben ((
kizzzz ananin karnindan söförle mi dogdun bin taksiye git
canim saka bir yana ihmal etme kac gun oldu gecmedi ilaclarini falan duzen mi kullanmiyorsun acep???
derincim nasılsın cnm sınavların nasıldı tatile girdin herhalde...
gecmıs olsun da neden doktora gıtmıyosun sen aaaaaaaaaaa
ayyyy derinim varya senin başardığın günü hatırlıyorum sen dahil hepimiz şok olmuştuk inanamamıştık
taksiye binerimde işim var özel bir şirkette ceo asistanıyım ben sorumlulugum çok yani herşey bana bakıyor.((
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Evet bitti tatildeyim 2 dersten kaldım
canım o zaman sinameki iç yakınlarda varsa satan bi yer yada tel ile isteyebileceğin müshil içme o üstü yumuşatıyor alta baskı yapıyor daha kötü oluosun sana altı açan ilaç lazım bebişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?