- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.201
taksiye binerimde işim var özel bir şirkette ceo asistanıyım ben sorumlulugum çok yani herşey bana bakıyor.((
tamam ceo cum))islerine belki evden devam edebilirsin diye dusunmustum de ondan dedim.o zaman seni rahatlacak birseyler dusunmen lagzim.bence corbayla gececek bisey degil seninkisi.bir doktora gozuk bence :44:
hayırlısı olsun cnm verirsin üzülme ...
canım o zaman sinameki iç yakınlarda varsa satan bi yer yada tel ile isteyebileceğin müshil içme o üstü yumuşatıyor alta baskı yapıyor daha kötü oluosun sana altı açan ilaç lazım bebişim...
İnşallah canım hiç beklemediğim derslerden kaldım...
galiba öyle cncm dahiliyeyimi gitmek lazım ?
İnşallah canım hiç beklemediğim derslerden kaldım...
canim hic uzulme verirsin.demekki biraz daha calisman lagzimmis.moral bozmaya gerek yok olur arada boyle seyler
slm kızlar...nasılsınız bugün?
kıyamam ben 3 ün. bitirdim benim hiç başıma gelmedi mi ama çok zordur olsun herşeyde bir hayır var eşimde kalmıştı öyle bir dersten sonra yaz okuluna gitti. ortalamayı yükseltince çift anadal hakkı kazanmıştı her işte bir hayır vardır. sıkma tatlı canını bitanem .
canim hic uzulme verirsin.demekki biraz daha calisman lagzimmis.moral bozmaya gerek yok olur arada boyle seyler
evet canim cok sukur rabbimize...tabi cnm biz Allahın izniyle neler başarmış kadınlarız dimi ama :))
a.s.iyiiyz canim cok sukur sen nasilsin?slm kızlar...nasılsınız bugün?
Sıkmayacam da ortalamam düşüyor zar zor aldığım burs da gidecek
fena: deil kabızlık ve iş yogunlugu dısında( iyiyim çok şükür.
evet canim cok sukur rabbimize...
a.s.iyiiyz canim cok sukur sen nasilsin?
anladim canim o zaman bende uzuldum simdi.
aaa bende de kabızım ne tesadüffff............
iyim canım arkadaş gibi bende de kabızlık var bide doğumdan sonra hemoroid olunca daha zor oluyor
cnm normal dogummu yaptın? sezaryanda da hemoroid oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?