- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.161
canım beni çok sevindim öyle alışıcak zamanla
gunaydın tatlım kaynama bugu yok tu kurtlar vadısını ızleyınce mayıste herıfhe bu arada dun durup dururken ona trıp yapmıstım aksam eve gelınce bı demet cıcekle gekmıs kocacııııııımmmmmmmmmm bıde artık cocuk yapmaya karar verdım dıyo OR]
insallah canim insan biseylerin girdigini gordukce daha da hevesleniyor.ama anladim ki asama asama birden olmuyor hemen.cok sukur bu gunlerimize.allahim bu gunlerimi aratmasin boyle biseyin yapabilecegim aklimin ucundan gecmezdi...
canim cook tesekkur ederim guzel dileklerin icinanam ne gunlere kaldik pembe mum ,basarilar ayyyyy ama haklisin mum daha rahat geldi bana geliyorum arkandan canim tam gaz
süpersin tatlım bu azimle devam et nefes egz.unutma al ver al ver vaji açılacak sonra bide biz egz. ön sevişme olmadan yapıyoruz emin olun ön sevişme olunca p... daha rahat girecek çünkü ön sevişme sırasında vaji kendini hazırlıyor bana dr.anlattı. nettende bulabilirsiniz. vaji uzuyup esniyor ve ıslanıyor. ilişkiye hazır hale geliyor. p.... aynısı bizim içimizde boşluk şeklinde oluyor sonra hersey yerli yerine oturuyor arkadaşlar :))) bunu daha öncede anlatmıştım... çünkü ben mumla egz.yapmıştım.sonra eşim dediki bide ön sevişmeden sonra dene .. gerçekten denedim ve mum okadar rahat girdiki p... öle olacak yani o yüzden 2 parmak aldıysanız p... çok daha rahat olacak diyorya arkadaslar.
tabi cnm zamanla alışıyor inanın buna. olacak yeterki isteyin ve egz.ihmal etmeyin sonuç yakındır kızlar...:89::89:
çok ii ama 1-2 ay daha alış bence derim cnm ustalarımızz öle diyor. hayırlısı bakalım tatlımmm.
Ben iki parmak yapmadım...
Hoş tek parmak da yapmadım da
Egzersizlerde o yüzden çok yardımcı olamıyorum...
Zamanla egzersiz yaptıkça açılacak...
Aslında zaten açık ama kendini kastığın için öyle oluyor...
ecrın cım cok sevındım canım halaya az kaldı canım
evet canim bu anlattigini unutmamistim hatta dun gece esime anlattim cok sasirdidediklerinizin hepsini pür dikkat dinliyorum.hic bir ayrintiyi kacirmak istemiyorum.nefessiz olmaz tabiki insan hissediyor zaten nefesi verdikce acildigini insallah daha iyi olacak canim adim adim ilerleyecem insallah.
nee halaymiiii?????ayy canim bunu demen bile cok etkiledi beni boyle biseyin sonunu getirebilmekk insallah tatlimmm insallllahhhhhhh
esım de ole dıyo canım ben cok ıstuyorum dıye tamam dedı
burcudan haber varmı kızlar naptı acaba ??? gelmediğine göre daha yapmadı oklavam hazır walla burcuyu bekliyom gelir gelmez haber verin
hayırlısı cnm ozaman folik aside başla sen dr. git yazdır :))) yakında nüfus patlaması olacak...gelsin bebişlerrr
esım ıkız olsun dıye allaha yalvarıyo gız:18::18::18::18::18::18:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrr aslında bende istiyorum ama çalışıyorum artık imkansız çalışmazken olsaymış bir taşla iki kuş :))) sen çalışmıyorsun dimi?
canim seni ozlememek mumkun mu hadi git isinin basina para lagzim para bebise bir suru sey lagzimvalla ben görmedim cnm kızlar ben kaçar işlerime başlayayım yoksa patronda benim kafada oklava patlatacak bugune yetişmesi gereken projelerim var((arada gelirim muckkkkkk sizi seviyorummm. işleriniz rast gitsin beni özleyin anacımmmmmmmm :119: serenin süpürgesini çaldım heheheh
ecrınecrın
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?