Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok ii ama 1-2 ay daha alış bence derim cnm ustalarımızz öle diyor. hayırlısı bakalım tatlımmm.

insallah canim insan biseylerin girdigini gordukce daha da hevesleniyor.ama anladim ki asama asama birden olmuyor hemen.cok sukur bu gunlerimize.allahim bu gunlerimi aratmasin boyle biseyin yapabilecegim aklimin ucundan gecmezdi...

tabi cnm zamanla alışıyor inanın buna. olacak yeterki isteyin ve egz.ihmal etmeyin sonuç yakındır kızlar...:89::89:

evet canim bu anlattigini unutmamistim hatta dun gece esime anlattim cok sasirdidediklerinizin hepsini pür dikkat dinliyorum.hic bir ayrintiyi kacirmak istemiyorum.nefessiz olmaz tabikiinsan hissediyor zaten nefesi verdikce acildigini insallah daha iyi olacak canim adim adim ilerleyecem insallah.

ayyyy derinim varya senin başardığın günü hatırlıyorum sen dahil hepimiz şok olmuştuk inanamamıştık

tabi tatlım Allahım herşeyi düşünerek yaratmış normalide bu zaten ... biz sadece hayatımızı zorlaştırıyoruz niyeyse onuda anlamış deilim hani:)))) bu durumu hem psikologumuz hemde jinekologum anlattı ... eşimede anlattı. zati egz. sırasında cem keçecinin kitabındada diyor bir elinizle clitorisinizi okşayın diyor. yani orası daha rahatlayıp açılıyor egz.hazır hale geliyor.

burcudan haber varmı kızlar naptı acaba ??? gelmediğine göre daha yapmadı oklavam hazır walla burcuyu bekliyom gelir gelmez haber verin

burcudan haber varmı kızlar naptı acaba ??? gelmediğine göre daha yapmadı oklavam hazır walla burcuyu bekliyom gelir gelmez haber verin

valla ben görmedim cnm kızlar ben kaçar işlerime başlayayım yoksa patronda benim kafada oklava patlatacak bugune yetişmesi gereken projelerim var ((arada gelirim muckkkkkk sizi seviyorummm. işleriniz rast gitsin beni özleyin anacımmmmmmmm:119:serenin süpürgesini çaldım heheheh

canim seni ozlememek mumkun mu hadi git isinin basina para lagzim para bebise bir suru sey lagzim

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canimsiniz ya su halde bunu yasamak bile cok guzel bir duygu cok tesekkur ederim guzellerim benim.allahim hepimizin yardimcisi olsun insalllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…