- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.141
boyaya gerek yokki, renkli, kokulu prez.. ler var. hergece başka bir renk..
yeterki gelsin de tatlım benim hepsi geçer inşallah ecrinciğim sen ne yaptın mumla denedin mi
Yok tatlım ben egzersiz yapmadım gibi birşey...
:)
bende iki parmak yapıyorum ama parmakları sıkıyor alışmadı tam
günaayyyyddddııınnn totişlerrrrrrr
Günaydın tatlim naber?
Bizim kadar erkenci kimse yok :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne alaka kuzum sana öle gelmiştir :)) kadın ne bilsin mumu öle bişey için kullanacagını :)))
ecrinim pembiş mumunla başarılar diliyorum sana egsersizlerinde:103:belki sana şans getirir kimbilir hiç belli olmaz bu işler hem mum çok rahat alınıyo arkadaşlar parmaktan bile kolay gelmişti bana
ınsaallah süslü mumları bı daha kı sefere kutlamada kullanırsın ecrın cım
nasıl oldun kelebekciğim dün belin ağroyordu
eve gidip dinlenince geçiyor cnm bende bide boyun düzleşmesi var bütün gün bilg . başında çalıştıgım için agrılarım artıyor tabi bu ara işler yogun çünkü.
Ben iki parmak yapmadım...
Hoş tek parmak da yapmadım da
Egzersizlerde o yüzden çok yardımcı olamıyorum...
Zamanla egzersiz yaptıkça açılacak...
Aslında zaten açık ama kendini kastığın için öyle oluyor...
kolay gelsin canım dikkat et kendine
yeterki gelsin de tatlım benim hepsi geçer inşallah ecrinciğim sen ne yaptın mumla denedin mi
evettt şimdi yine hırs yaptımmm neşem yerine geldi bi an için bitti demiştim azmedicem ve başarıcam
yuppiii
evet canim denedim hani demistim ya o bildigimiz beyaz mum degilde baska bir tane gozume kestirdim diyeonunla denedim yaklasikbir bogum kadar alabiliyorum henuz.basini sokarken bir problem yok ama ordan ilerisine iterken biraz zorlaniyorum ama alisacam allahin izniyle insallah.sonra iste diyordum ya kulak cubugunu iki tanesini yapistirip deniyorum diye onu denedim tekrar hepsini soktuktan sonra icimde git gel yaptirdim biraz iyice anlayayim icimdeki boslugu diye.iyiydim cok sukur.simdiki hedefim bembe mumum
saol cncmm sen nasılsın ? bakalım bugun. burası cok soguk -9 derece donucaz yakında. yarın reglim bitcek :))) olalalala. bakalım çok ara verdik :))) 3 hafta oldu .
sal gitsin vaji kas kas nereye kadar kork bizden bitiricez seni
evet canim denedim hani demistim ya o bildigimiz beyaz mum degilde baska bir tane gozume kestirdim diyeonunla denedim yaklasikbir bogum kadar alabiliyorum henuz.basini sokarken bir problem yok ama ordan ilerisine iterken biraz zorlaniyorum ama alisacam allahin izniyle insallah.sonra iste diyordum ya kulak cubugunu iki tanesini yapistirip deniyorum diye onu denedim tekrar hepsini soktuktan sonra icimde git gel yaptirdim biraz iyice anlayayim icimdeki boslugu diye.iyiydim cok sukur.simdiki hedefim bembe mumum
serencim sanada günaydın cnm kaynamalar nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?