Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:)
bende iki parmak yapıyorum ama parmakları sıkıyor alışmadı tam

Ben iki parmak yapmadım...
Hoş tek parmak da yapmadım da
Egzersizlerde o yüzden çok yardımcı olamıyorum...
Zamanla egzersiz yaptıkça açılacak...
Aslında zaten açık ama kendini kastığın için öyle oluyor...

ecrinim pembiş mumunla başarılar diliyorum sana egsersizlerinde:103:belki sana şans getirir kimbilir hiç belli olmaz bu işler hem mum çok rahat alınıyo arkadaşlar parmaktan bile kolay gelmişti bana

canim cook tesekkur ederim guzel dileklerin icinanam ne gunlere kaldik pembe mum ,basarilar ayyyyy ama haklisin mum daha rahat geldi bana geliyorum arkandan canim tam gaz

yeterki gelsin de tatlım benim hepsi geçer inşallah ecrinciğim sen ne yaptın mumla denedin mi

evet canim denedim hani demistim ya o bildigimiz beyaz mum degilde baska bir tane gozume kestirdim diye onunla denedim yaklasikbir bogum kadar alabiliyorum henuz.basini sokarken bir problem yok ama ordan ilerisine iterken biraz zorlaniyorum ama alisacam allahin izniyle insallah.sonra iste diyordum ya kulak cubugunu iki tanesini yapistirip deniyorum diye onu denedim tekrar hepsini soktuktan sonra icimde git gel yaptirdim biraz iyice anlayayim icimdeki boslugu diye.iyiydim cok sukur.simdiki hedefim bembe mumum

evettt şimdi yine hırs yaptımmm neşem yerine geldi bi an için bitti demiştim azmedicem ve başarıcam
yuppiii

aaaa kızıyorum bak biz zaten böyle saçmasapan şeyler yüzünden bu hale geldik. lütfen ama onda sorun varsa biz ne yapalım yani. sen bence bi dr. git normal değilsin deseydin arkadasına. yanma bukadar uzun sürüyorsa mantar vardır. bizim yanmada kasma olunca oluyor gitgel hareketi yapınca geçiyor. lütfen ama kendini böyle şeylerle üzme. yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bunlar:)))

canım beni çok sevindim öyle alışıcak zamanla

süpersin tatlım bu azimle devam et nefes egz.unutma al ver al ver vaji açılacak sonra bide biz egz. ön sevişme olmadan yapıyoruz emin olun ön sevişme olunca p... daha rahat girecek çünkü ön sevişme sırasında vaji kendini hazırlıyor bana dr.anlattı. nettende bulabilirsiniz. vaji uzuyup esniyor ve ıslanıyor. ilişkiye hazır hale geliyor. p.... aynısı bizim içimizde boşluk şeklinde oluyor sonra hersey yerli yerine oturuyor arkadaşlar :))) bunu daha öncede anlatmıştım... çünkü ben mumla egz.yapmıştım.sonra eşim dediki bide ön sevişmeden sonra dene .. gerçekten denedim ve mum okadar rahat girdiki p... öle olacak yani o yüzden 2 parmak aldıysanız p... çok daha rahat olacak diyorya arkadaslar.

gunaydın tatlım kaynama bugu yok tu kurtlar vadısını ızleyınce mayıştı herıfhe bu arada dun durup dururken ona trıp yapmıstım aksam eve gelınce bı demet cıcekle gekmıs kocacııııııımmmmmmmmmmbıde artık cocuk yapmaya karar verdım dıyo OR]
serencim sanada günaydın cnm kaynamalar nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…