- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.241
açım ama hiçbirini yiyemem(( en son bende mantı açmıştım onu yedikten sonra başladı zati :)))
valla ayıp bılla ayııııııııppppppp bak valla oklava da yetmez sıze venuse solım de kızılcık sopası alsın valla yapamıyorum degıl yapacam dıcek sınız ayyyyyyyy bu dunyada bı ben yapamam dıyo dum kızların verdıgı taktıklerı o an yaptım cuk oldu atın kafanızdan su olumsuzlujları yaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
ısteee yapayım bı tanem sen yeterkı ıyı ol bızımle ol saglıklı ol mutlu ol
geliyo valla botlarım şimdi kafanıza aaaaa.içimdeki şeytanı çıkartmayın
ben ne yaptıııııım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
sana diil annem ranaya pardon
bardak çorba içiyorum(( bugun yemekte hep kuru şeyler varmış yemedim korkumdan ((
16 cım sen nasılsın bakalım selam sabah yokmu :2::2::2::2: hastayım ilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kelebekcim geçmiş olsun rezene çayı da iyi gelir kabıza bilgine
aynı aynda yazmışız kuşum arada eski yazılara da bakıyorum ondan yenileri kaçırıyorum bazen sorry
maşallah ne hamaratlık senden iyi hatunmu olur sabahları hamarat ev hanımı geceleri büyüleci ateşli bir piliç
saol cnmcm valla artıkın akşam marketten ne bulursam alıcam :))) rezene sinameki :))))))))
ehhhhh bıraz ole yım dır sekerım darısı sıze yalnız sız ateslı pılıc degıl azgın boga olursunuz bu gıdısle aynen devammmmmmmmmm tempo
önemli diil cnmcmhem çorbamı içiyorum hem size laf yetiştiriyorum hemde işlerimi yapıyorum :)))
canım ne kadar aşama kaydettiğinin farkındasın dimi?mumu almışsın bak ne güzel artık devamı gelir zaten.ilk hallerine göre çok iyisin şimdi.bekliyorum seni hadi ben yavaşladım bana yetişesin diyeama çok da bekletme
önemli diil cnmcmhem çorbamı içiyorum hem size laf yetiştiriyorum hemde işlerimi yapıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?