- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.281
kelebekcim kuru kayısı ye birebir bende hep kabızım
evet bencede sen demesende biz öyle anladık zaten))
he kızz diyecemde uyarı alırım diye yuttum
hay allah gumburtuye ben gittim desen hic agzimin ayari yok yaa
canım naber .hadi ya yende moral gelsin hepimize.
kelebekcim kuru kayısı ye birebir bende hep kabızım
ne ise yaramiyor kiilk defa onunla denedim sonra fazlalastirip pecete sariyorum ustunu de pre...vativ geciriyorum aparat yapiyorum yani kendime.cok yonlu anlayacagin
esracııııımmmmm niye bana pas vermiyon.hani beraber yenecektik hani ben yoksam sende yoktun.unuttunmu beniiiiiiiiii.
selam kızlar sizlerle tanışmıyoruz..ben de eski bir vajiliyim venüsten,bocuss,derinxx,aslıcanımcım,aypar... benim yol arkadaşlarımdı...14 haftalık hamileyim ve hamileliğim zor geçtiği için çok zor girebiliyorum foruma ...umarım en kısa sürede başarırsınız..ben 1 ayda yendim (egzersizlere başladıktan sonra ancak egzersizlere 2 yıl sonra başladım )ve diğer ayda hamile kaldım allah size de nasip etsin inşllh...
beraber yencez canım
yok canım benim bu konuda sıkıntım yok dolaşırken ilgimi çekti yazdıklarınız kendimi tutamadım daldım bende içerihımmm milette öle diyomuş dilinize tercuman oldum demek iyi barislm canım seni yeni gördüm sende durumlar nasıl egzersiz yapanlardanmısın yenenlerdenmi.?
hıı yazmış kuzum pardon ya sonradan farkettimyencez canım yencez.uykuya yattım bi süre uyandım şimdi.hadi allahın izniyle gümbür gümbür.bugün sırayla bütün egzersizleri tek tek sindirsindire tekrar edecem.vajiyle anlaşacam beynimle konuşacam.bir ortak yol bulacaz elbet
amiin inşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah bizlerde yenip çocuk sahibi olabiliriz.
bende iki sene olcak bu martta . bir aydır yapıyorum ve hiç ilerleyemem dediğim yere geldim kendimce.
Allah hepimizi bu sıkıntıdan kurtarsın. burası gerçekten çözümün adresi :)
hıı yazmış kuzum pardon ya sonradan farkettimyencez canım yencez.uykuya yattım bi süre uyandım şimdi.hadi allahın izniyle gümbür gümbür.bugün sırayla bütün egzersizleri tek tek sindirsindire tekrar edecem.vajiyle anlaşacam beynimle konuşacam.bir ortak yol bulacaz elbet
yok canım benim bu konuda sıkıntım yok dolaşırken ilgimi çekti yazdıklarınız kendimi tutamadım daldım bende içeri
ilerlersin pes etme bigün hiç yapamazsın ertesi gün olur..seni ,diğerlerini çok iyi anlıyorum.ben de orada girebilecek kadar bir açıklık olmadığına öyle inandırmıştım ki kendimi 1 parmak 1 boğum aldığımda bile hüngür hüngür ağlamıştım.inanın burada herkes başarıyor herkes..
kim tutar bizi kuşum benimde iki parmak devam biraz sıkıyor daha alışamadım
[COLOR="gree hey masaallah tu tu tutumasaallah benım arkıdısıme alllahım arkadasıma acıııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllll sıfa ver amııııın :71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?