Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar sizlerle tanışmıyoruz..ben de eski bir vajiliyim venüsten,bocuss,derinxx,aslıcanımcım,aypar... benim yol arkadaşlarımdı...14 haftalık hamileyim ve hamileliğim zor geçtiği için çok zor girebiliyorum foruma ...umarım en kısa sürede başarırsınız..ben 1 ayda yendim (egzersizlere başladıktan sonra ancak egzersizlere 2 yıl sonra başladım )ve diğer ayda hamile kaldım allah size de nasip etsin inşllh...

amiin inşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah bizlerde yenip çocuk sahibi olabiliriz.
bende iki sene olcak bu martta . bir aydır yapıyorum ve hiç ilerleyemem dediğim yere geldim kendimce.
Allah hepimizi bu sıkıntıdan kurtarsın. burası gerçekten çözümün adresi :)

hımmm milette öle diyomuş dilinize tercuman oldum demek iyi barislm canım seni yeni gördüm sende durumlar nasıl egzersiz yapanlardanmısın yenenlerdenmi.?
yok canım benim bu konuda sıkıntım yok dolaşırken ilgimi çekti yazdıklarınız kendimi tutamadım daldım bende içeri

illaki canım dimi ama bir orta yol bulunur :) Allah yardımcın olsun canımm.

acaba günde iki kere egzersiz yapsam bende çabuk ilerleyebilirmiyim ki farkedermi ki

ilerlersin pes etme bigün hiç yapamazsın ertesi gün olur..seni ,diğerlerini çok iyi anlıyorum.ben de orada girebilecek kadar bir açıklık olmadığına öyle inandırmıştım ki kendimi 1 parmak 1 boğum aldığımda bile hüngür hüngür ağlamıştım.inanın burada herkes başarıyor herkes..

kim tutar bizi kuşum benimde iki parmak devam biraz sıkıyor daha alışamadım

evettt çok haklısınız. bende minnacık yer die bakıodum ama ilk oraya girdiğini farkedince aparatın bende ağladım resmen .
bir boğumu bile alamıodum. şimdi iki parmağım zarzorda olsa alabiliorum çook şükürr.
doktora gittiğimde devam edemiyordum . ama burda yaşayanlarla birebir olmak insana olabileceğini gösteriyor . en azından bizi anlıyorsunuz. yaşamayanlar hiç anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…