- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.261
evet canim sizlerin verdigi destek o kadar iyi geliyor ki anlatamam.canim ittiriyom simdilik cupp diye bir adim daha gitseayy tatlim ya ne diyorsun bakamiyordum bile rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun.tamam guzel sen bekle beni daha cücük yapacagukkk
merci seksi laydinşallah canım bekliyorum ben seni merak etmenefes verdikçe ittir mumu bol kayganlaştırıcı sür zaten kendi kayıp gidicek mum daha kolay ilerliyo.hadi bakalım bol şans
ben artik faceye yetisemiyorum ancak burasi bise is:126:aha tipim ayi buna benziyor zatenaynen ya hem iş hem kk hem facene yoğun hatunlarız
isteee benim canim arkadasim geldiiiiiozledim canim seni
merci seksi layd
ben artik faceye yetisemiyorum ancak burasi bise is:126:aha tipim ayi buna benziyor zaten
aaaaa lütfen ama zati canımla ugrasıyorum botlarımı cıkartırma bana şimdi annemi istiyorum kızlar bennn popom ah popom:2::2::2::2:
geldim canım geldim sen çağırdın sensiz olmuyo dedin bende atladım geldim.
seren kelebek oklavalarınızı sandaleyeleriniz saklayın durun toparlanmaya başladım.abow ne şiddet dolu karılarsınız.enerjinizi geceye saklayın
kizlar su isi allahin izniyle cozeyim kulak cubuklarimla pembis mumlarimi satiliga cikaracam
seren kelebek oklavalarınızı sandaleyeleriniz saklayın durun toparlanmaya başladım.abow ne şiddet dolu karılarsınız.enerjinizi geceye saklayın
evet bak gittin beni yanliz biraktin bu azgin karilarin yaninda ne hallere dustum ben hic dusunmedin degil mi
ne yapalım sekerım ınsanı yoldan cıkarıyosunuz ya yok olmuyo yok yapamıyorum beyne bunu ogretısen onu yaparrrrrr kızdırmayın benı banyo yapacam yaolacak o kadar baska yolu yok kucucuk kızlar yapabılıyo bızım neyımız eksık aaaaaaaaatoparlanın artıkın:92::92::92::92:
kulak cubukları ne işe yarıyo cnm???
abow kuzum benim seni yalnız bırakırmıyım.bak ne geldi aklıma diyorum ki parmak aparat falan acık beynimizemi soksak.biraz delik açarsak orda heralde açılmayan genişlemeyen yerimiz kalmaz.hay ben böle beyne parmak sokimm
valla canım ne zaman azgın boğa triplerine girerim bilmem bildiğim tek şey varsa oda bu aralar ateşim çıktıktan sonra sıtma tutuyor
:9sokayim o kafaya desene
he kızz diyecemde uyarı alırım diye yuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?