- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.301
merci seksi layd
ben artik faceye yetisemiyorum ancak burasi bise is:126:aha tipim ayi buna benziyor zaten
evettt çok haklısınız. bende minnacık yer die bakıodum ama ilk oraya girdiğini farkedince aparatın bende ağladım resmen .
bir boğumu bile alamıodum. şimdi iki parmağım zarzorda olsa alabiliorum çook şükürr.
doktora gittiğimde devam edemiyordum . ama burda yaşayanlarla birebir olmak insana olabileceğini gösteriyor . en azından bizi anlıyorsunuz. yaşamayanlar hiç anlamıyor.
geçmiş olsun cici.o illet bendede var malesef.kabız hemoroid ama benim tek derdim sağlam vaji.onun bir derdi yok onu hasta eden beynim.Allah acil şifa versin.çok fenadır acısı bilirim.
illaki canım dimi ama bir orta yol bulunur :) Allah yardımcın olsun canımm.
acaba günde iki kere egzersiz yapsam bende çabuk ilerleyebilirmiyim ki farkedermi ki
aman Allahımda yaşatmasın.
he şöyle kendine gel bakıyımmm popişim yandım allah vay vay :126:
evettt çok haklısınız. bende minnacık yer die bakıodum ama ilk oraya girdiğini farkedince aparatın bende ağladım resmen .
bir boğumu bile alamıodum. şimdi iki parmağım zarzorda olsa alabiliorum çook şükürr.
doktora gittiğimde devam edemiyordum . ama burda yaşayanlarla birebir olmak insana olabileceğini gösteriyor . en azından bizi anlıyorsunuz. yaşamayanlar hiç anlamıyor.
canım küçücük yer ama ben ordan eski bir vajili olarak çocuk bile çıkaRDIM okadar esnekki....bunu ALLahın İzniyle herkes yapabilir....
geldim cici geldim ayyyy dilim şişmiş valla susamıyorumcanımcım geçmiş olsun beim popişte sorunlu valla
vajiykenmi çocuk oldu
ya evet esnek ama işte öle bi kasıorum ki kendimi halbuki korkum falan gitti ama işte şimdilik hala kasıntıyım :))
bence kendini hazır hissettiğin her fırsattta yapmalısın.o sırada beynine de al bak ne olyor bişe yok acıyormu yok eeee ne var derdin ne de konuş konuş valla.ikna olana kadar dene konuş.pes ettir onu
evett yaa derdinn ne bizimle vajii dimi yanii
yani şimdi bir sabah bir akşam gibi denesem daha iyi olur dimi. evde olduğum zamanlar.
daha çabuk ilerleyebilirmiyim acaba.
ben iki parmak başaramamıştım onun yerine 2 parmaktan daha kalın aparat yapıp çalışmıştım..doktorlar olayın duygusal kısmıyla maalesef ilgilenmiyor...ben önceleri kendimi doktorsuz başaramam diye şartlamıştım ama burada çözülemeyecek dert yok
ben iki parmak başaramamıştım onun yerine 2 parmaktan daha kalın aparat yapıp çalışmıştım..doktorlar olayın duygusal kısmıyla maalesef ilgilenmiyor...ben önceleri kendimi doktorsuz başaramam diye şartlamıştım ama burada çözülemeyecek dert yok
canım bende şimdi senin geçtiğin yerdeyim iki parmak yaptım olmadı şimdi aparata geçtim.parmak dışında mum aldım birazdaha p... boyutuna yakın olanla uğraşıyorum onu da baya almıştım ama şu sıralar yapmıyodum devam edeyim ben o halde
geldim cici geldim ayyyy dilim şişmiş valla susamıyorumcanımcım geçmiş olsun beim popişte sorunlu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?