Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

''başarınca hala acı oluyor mu ''sorusuna cevap:hayır olmuyor ancak şöyle ;eğer artık oraya birşey girebildiğine kendini inandırırsan acı macı yok ama acıyacağını düünürsen kendini rahat bırakana kadar az da olsa oluyor.ilk başardığımızda hergün yapıyorduk ve hiç acımıyordu ama hamile kalınca halsizlik,bulantılar,isteksizlik gibi nedenlerle haftada 1 yada 2 kere yapabilir olduk ve dürüst olmak gerekirse ilişkiye başlama anında şayet çok ii ıslanmamışsa az da olsa acı hissediyorum ama sonra kendimi rahat bırakıyorum ve hiç acısız devam ediyor ilişki o yüzden mesele şu:rahat olmak ya da olmamak!!!

canım küçücük yer ama ben ordan eski bir vajili olarak çocuk bile çıkaRDIM okadar esnekki....bunu ALLahın İzniyle herkes yapabilir....

illaki canım dimi ama bir orta yol bulunur :) Allah yardımcın olsun canımm.

acaba günde iki kere egzersiz yapsam bende çabuk ilerleyebilirmiyim ki farkedermi ki

bence kendini hazır hissettiğin her fırsattta yapmalısın.o sırada beynine de al bak ne olyor bişe yok acıyormu yok eeee ne var derdin ne de konuş konuş valla.ikna olana kadar dene konuş.pes ettir onu

ben iki parmak başaramamıştım onun yerine 2 parmaktan daha kalın aparat yapıp çalışmıştım..doktorlar olayın duygusal kısmıyla maalesef ilgilenmiyor...ben önceleri kendimi doktorsuz başaramam diye şartlamıştım ama burada çözülemeyecek dert yok

vajiykenmi çocuk oldu
ya evet esnek ama işte öle bi kasıorum ki kendimi halbuki korkum falan gitti ama işte şimdilik hala kasıntıyım :))

vajiyi yendikten sonra canım.nefesini sonuna kadar ver bi güzel jelle sonra kendi kontrolünde yavaş yavaş it...bide bakıyosun tamamı girmiş bile:)))

bence kendini hazır hissettiğin her fırsattta yapmalısın.o sırada beynine de al bak ne olyor bişe yok acıyormu yok eeee ne var derdin ne de konuş konuş valla.ikna olana kadar dene konuş.pes ettir onu

evett yaa derdinn ne bizimle vajii dimi yanii
yani şimdi bir sabah bir akşam gibi denesem daha iyi olur dimi. evde olduğum zamanlar.
daha çabuk ilerleyebilirmiyim acaba.

evet burada yaşayanlarla birebir mücadele ediyoruz bu hastalıkla birbirimizi anlıyoruz çünkü. doktora olmuyor falan filan dert yanamıosun :) burada birsürü fikiriz herkes bir fikir önesürüyor. çok şükür sizleri bulabilmişim.
inşallah bizlerde kısa zamanda başarıcaz. sizler sayesinde..

canım bende şimdi senin geçtiğin yerdeyim iki parmak yaptım olmadı şimdi aparata geçtim.parmak dışında mum aldım birazdaha p... boyutuna yakın olanla uğraşıyorum onu da baya almıştım ama şu sıralar yapmıyodum devam edeyim ben o halde

tabi tabi durma bundan sonrasın yok zaten bence son aşama büyük aparat sonra anlamadan alırsın inşllh müjdeli haberini görmek istiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…