Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy inşallahh canım dediğin gibi kayar giderr :) :) o zaman bu şekilde denemelere devam
ama regl olmam lazım olmadım hala bugünde olmazsam denerim belki inşallah hemenn başarırımm çok sağoll canım

Yaseminimm ve elisaist çok tebrik ediyorum kızlar sizi,vaji bölümünde nüfus patlaması olacak gerçekten... Yaseminimm buarada bende çok okumuştum internette dış gebelik,kimyasal gebelik diye hiç takılma bunlara,okuyup kafanı bulandırma canım...insanın psikolojisi daha çok etkileniyor..zaten biz vajililer çok takıyoruz herşeyi,Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına..
Buarada bugün forumda okadar güzel haberler varki kimi tebrik edeceğimi şaşırdım..rana,lacivert,özüm,pandoo,ecrin,esra,jasmin daha aklıma gelmeyen ve ilerleme kaydetmiş tüm arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum,başarınız yakın inşallah,arkadaşlar...

ozaman bende bi güzel haber daha bizde allahın izniyle yazı tatil güneş denizzz geçirip bebek yapmak istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayyy inşallahh canım dediğin gibi kayar giderr :) :) o zaman bu şekilde denemelere devam
ama regl olmam lazım olmadım hala bugünde olmazsam denerim belki inşallah hemenn başarırımm çok sağoll canım

İnşallah,tatlım..benimde başarmam reglim nedeniyle ertelemişti ama kendi kendime bir sonraki reglime kadar bu işi başarmış olacağım diye söz vermiştim,öylede olmuştu..Bekliyorum,hayırlı haberlerini canım...

amin canim guzel dilerlerin icin cok sagol.bende boyle basaranlari gordukce cok hevesleniyorum.ayy su mumun tamamini bir alabilsem hayirlisiyla insallah bende pe...ise bir gecsem o gunleride gorebilecekmiyim acaba (insalllah goruurum hayirlisiyla).

amin canim guzel dilerlerin icin cok sagol.bende boyle basaranlari gordukce cok hevesleniyorum.ayy su mumun tamamini bir alabilsem hayirlisiyla insallah bende pe...ise bir gecsem o gunleride gorebilecekmiyim acaba (insalllah goruurum hayirlisiyla).

İnşallah olacak,canım...Yavaş yavaş olacak hepsi,hiç merak etme...P.. denemesine geçtiğini görmek ne demek,dahada fazlasını göreceksin ve inanamayacaksın..Başardığını ve bebiş haberini verdiğinide göreceksin Allahın izniyle,canım..Bana burayı bulmadan önce hayal gibi geliyordu,hem çok kötü durumdaydım...Şimdiki halime bak,demekki olabiliyormuş...Hiç umudunu kaybetme ve başaracağına inan,tatlım..

ayyy bitanem boyle yazman bile beni ne kadar sevindirdi bilemezsin.

bende ilk 3 ay bu sorunu yaşadım ve şimdi 16 haftalık hamileyim.bigün hiç anlamadan bi baktım oldu ve bunun için mi bu kadar kasmışım dedim gerçekten hiç acı çekecek bi olay değil sadece kastığımız için acı çekiyoruz.bu kadar büyütme kafanda oluruna bırak kendini sal gitsin

tebrikler canım sen başarmışsın işi bitirdin bu gece kalan yarısınıda hallet yarın halayımızı çekelim...

teşekkür ederim canımm İnşallah sağ salim alırız kucağımıza daha okumuyorum zaten okudukça kafama takıyorum...ama merak ettiğim bişe var bikaç gün sonra dr a gitmeyi düşünüyorumda ilk muaynede alttan bakıyomu ?? senin tecrübelerinden yararlanmak isterim:)))

Amin,inşallah canım...Bana alttan bakmadı zaten ilkinde bakmazlar diye duymuştum..Ultrasonda baktı,bazen hemen görünmeyebiliyormuş dr öyle demişti..Benim 5 haftalıktı,şimdi göremeyebiliriz demişti..Görünmezse nasıl bakar blmem vajinal ultrasonla mı bakıyor,yoksa başka türlü mü bilmiyorum..Benimki görünmüştü çünkü ama sen istemezsen alttan bakmazlar diye biliyorum..Hamileliği boyunca hiç alttan muayene olmamış tanıdıklarım var...onun için endişelenme..

Son düzenleme:

Biraz tırsıyorum açıkcası alttan muayneye ama dr gerekli görürse yapcak bişe yok...birazz bekliyimde öyle gidiyim diyorum ama sabırsızlanıyorumda nasıl sabretcem bilmiyorum:)) saol canım...burayı bu konuyla daha fazla işgal etmiyim aklıma takılan bişey olursa özel msj atarım:)))

tatlım ne güzel haber yüzmüş kuyruguna gelmişsin tatlım yarıdan sonra cıkarma ıcınde bı kac dk. beklet nefes alıp ver azcık ıkın acılıp giriyor zati merak etme... yakında biter tatlım şimdiden tebrikler tatlım :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…