Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sagol canim benim insallah bana da boyle kisa bir zamanda hayirli haber vermeyi nasip eyler RABBIM.
kizlarrrrr hadi uyaninnnnn daha jasminin halayini cekecegizzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92:

ecrın cım artık gunne senın haberını alacagız dıye kalkıyorum sempatı pando dıger arkadaslar e hadı amaaaaaaaa acı yok valla yok

günayyydinnnnnnn
rabbim bu gunde herseyin hakkimizda hayirlisini versin insallah.guzel bir haberle basladik gune insallah geceyi de guzel haberlerle sonuclandirmayi nasip etsin RABBIM(aminnn)

aminnn canım sana da günaydın.sen de yolun yarısına geldin artık ecrinim pe..si almaya başlamışsın geriye pek bişey kalmıyo zaten bugün evdeymişsin de egsersiz yap bol bol akşama da mutlaka pe..s denemesi yapın.pe..si almak en kolayı.parmak ya da aparatları almak daha zor.başını aldığında nefes egsersizleriyle ve bol kayganlaştırıcıyla ittir pe.si yavaş yavaş o zaten kayıp gidicek.takıldığın yerde de bekle korkma hepimizin takıldığı yerler oldu muhakkak kimisi başında kimisi yarısında ama sonuç mutlu soneninde sonunda giricek zaten oraya onun yeri orası zatençok hızlı ilerledin maşallah sana tatlımzafer yakındır

walla kalpten gitcem haaaaa artıkkkkk anacım hepiniz ard arda maşallahhhhhhh çok sevindimmmmmm hepinizle gurur duyuyorum demiştim şimdi tekrarlıyorum hepiniz süpersinizzzzzzz bitanesizinizzzz en tazesinden gelin oldunnnnnnnn oyyyyy oyyyyy bebişimmmmmm çok mutlu oldummmmmm tebriklerrrrrrrrrrr hadiiiiii sıradakini alalım lütfennnnnnnn alıştık artık her gün müjdeler duymaya hep böyle devam etsinnnnn

meraba canım elinden geldiği kadar okumaya çalış tüm yazıları.burda söylenenleri uyguladığın zaman aşılmıycak bişey değil kesinlikle.bi 3,5 yıl daha heba olmasın tembelliği atmaya çalış üzerinden inşallah senin de güzel haberlerini alırız yakında sormak istediklerini de mutlaka sor paylaş bizlerle

bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:

doğumgünün kutlu olsun canımmmm yeni yaşını taze gelin olarak kadın olarak kutluycaksın bu seneseneye de anne olarak kutlarsın inşallahsağlıklı,mutlu bir ömrün olsun inşallah kocişinle birliktenice senelere

ecrın cım artık gunne senın haberını alacagız dıye kalkıyorum sempatı pando dıger arkadaslar e hadı amaaaaaaaa acı yok valla yok

kizlarrr cok sagolun canimsiniz yaa valla varya hepinizin uzerimde hakki cok ben bu gunleri sadece hayallerimde gorurdum.:118:

:89::89:
kizlarrr cok sagolun canimsiniz yaa valla varya hepinizin uzerimde hakki cok ben bu gunleri sadece hayallerimde gorurdum.:118:

canım olmayacak dedıgın bı anda bı bakmıs sın kı olmus p...... ve vajı bırbırını seven ıkı asık onlar yaklasınca vajı p..... yutuyo merak etme tatlım olmaz dersen kafana takarsan olmaz olacak yapacam de korkma acı yok zaten hemen cuuuk dıye gırıverıyo ınankı

canım benimmm çok ama çok sevindim.
tebrik ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…