- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.721
sagol canim benim insallah bana da boyle kisa bir zamanda hayirli haber vermeyi nasip eyler RABBIM.
kizlarrrrr hadi uyaninnnnn daha jasminin halayini cekecegizzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92:
günayyydinnnnnnn
rabbim bu gunde herseyin hakkimizda hayirlisini versin insallah.guzel bir haberle basladik gune insallah geceyi de guzel haberlerle sonuclandirmayi nasip etsin RABBIM(aminnn)
canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMMYemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm
ya inanamıyorum şoktayım bacaklarım ellerim titriyor daynamadım hemen geldim burayaa. bugün olacağı konusunda hiç öyle ümidim yoktu yaa deneyelim dedik akşamm egzersizleri yaptımm iki parmağımı baktım sıkıo rahat değil dedimki olmıcak eşimde emla almış akşam sürelim dedi. sürdük ilk önce alt pozisyonda denedik ollmadı üste çıktım yavaş yavaşş gitti aldı hepsini resmen git geller olduu bayaa sürdüüü hiiç hissetmedimm yemin ederimm acı sıkıntı falan hiçç yokk. ama emlasız da başarabilirmiyim bilemiyorumm.
nazlımm ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum her sıkıntımda yanımdaydınn .
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm
ay kızlar ya bi sürredir sadece okuyorum ama okumak bile rahatlatıyor bende 3buçuk yıllık evliyim ve bakamazken enazından artık orda 1delik olduğunun farkındayım herkez bebek sormasa belki kardeş kardeş uyumaya devam da ederdik :) ama ulturason jeli aldık ve kayganlaşma rahat olduğu için kuruluguda engelliyopr gerçek ten güzel 1ürün pek yazamam ama okumaya devam ve okuduğum şu kısa zaman da 6 7 kişinin başarması enazından bizden birilerinin olduğunu bilmek ve venüstenciğim takip ettiğin liste insanı rahatlatıyor her dua edenle ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın denemeler ellemek zor geliyor ama sizleri okuyup heyecanlarınızı görüp deneyip kısa zamanda becerdiğinizi gördükçe gaza geliyorum ama bayada tembelim kocam bile bukadar azimlisin bunda niye böylesin diyor hepinize vekendiciğime duacıyım öpüldünüz tüm başaran ve başarma yolunda olanlara
venüsten, elisaist, nazlı, kelebek, yaseminn, ranasena... hamilelik başlığına geçip bizi burda yanlız bırakmıcaksınız dimii
sizin desteklerinize çok ihtiyacımız var, gitmeyiiinnn
bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:
oooo anacım ben çoktan arşınladım orayı sizin haberiniz yokkkk2 dk da laf bilem sokuşturdum hele o telebeği bi yakalayayım kanatlarını ters çevircem
yok tatlım gidermiyiz hiç burası ana topik :)))
doğumgünün kutlu olsun canımmmm yeni yaşını taze gelin olarak kadın olarak kutluycaksın bu seneseneye de anne olarak kutlarsın inşallah sağlıklı,mutlu bir ömrün olsun inşallah kocişinle birlikte nice senelere
Kizlarrrr pe...isin Basini aldimm.hatta azicikda ileri gittim.rabbime sonsuz hamdusenalar olsun.dua edin nolur. Bende hayirlisiyla tez zamanda çözeyim inşallah.
ecrın cım artık gunne senın haberını alacagız dıye kalkıyorum sempatı pando dıger arkadaslar e hadı amaaaaaaaa acı yok valla yok
aminnn canım sana da günaydın.sen de yolun yarısına geldin artık ecrinim pe..si almaya başlamışsın geriye pek bişey kalmıyo zaten bugün evdeymişsin de egsersiz yap bol bol akşama da mutlaka pe..s denemesi yapın.pe..si almak en kolayı.parmak ya da aparatları almak daha zor.başını aldığında nefes egsersizleriyle ve bol kayganlaştırıcıyla ittir pe.si yavaş yavaş o zaten kayıp gidicek.takıldığın yerde de bekle korkma hepimizin takıldığı yerler oldu muhakkak kimisi başında kimisi yarısında ama sonuç mutlu soneninde sonunda giricek zaten oraya onun yeri orası zaten çok hızlı ilerledin maşallah sana tatlım zafer yakındır
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
günaydın canlarım
günaydın canlarım
günaydın canımm günümüz aydın olsun inşallah yine güzel bi haberle başladık güne devamı gelir umarım
insallah canim yaaa insallahhhohhhh tatlım süperrrr valla az kalmışşş zafere
günaydın canlarım
gunaydın canımmmmmm
kizlarrr cok sagolun canimsiniz yaa valla varya hepinizin uzerimde hakki cok ben bu gunleri sadece hayallerimde gorurdum.:118:
canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMMYemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm
ya inanamıyorum şoktayım bacaklarım ellerim titriyor daynamadım hemen geldim burayaa. bugün olacağı konusunda hiç öyle ümidim yoktu yaa deneyelim dedik akşamm egzersizleri yaptımm iki parmağımı baktım sıkıo rahat değil dedimki olmıcak eşimde emla almış akşam sürelim dedi. sürdük ilk önce alt pozisyonda denedik ollmadı üste çıktım yavaş yavaşş gitti aldı hepsini resmen git geller olduu bayaa sürdüüü hiiç hissetmedimm yemin ederimm acı sıkıntı falan hiçç yokk. ama emlasız da başarabilirmiyim bilemiyorumm.
nazlımm ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum her sıkıntımda yanımdaydınn .
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?